Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Wook said:

I takav je bio najbolji bek na rosteru, to samo govori kakva je selekcija. 

Kalinić se epski raspao, u rangu sa Hangom iz CZ, ali valjda ima kredita od ranije pa se ne kritikuje.

Да ли је епски распад ово?
-20 поена Бајерну у плеј ин утакмици
-10 поена у Атини Панати уз 1 промашај
-15 поена Ефесу (4/5 за 3)
На све то, врхунска одбрана, огромна потрошња, искакање из сопствене улоге у недостатку креације бекова. С обзиром да сам био на свакој утакмици, колико пута сте приметили да човек на шкрге дише пред крај утакмице? Буквално је оставио срце на терену, а најупечатљивији ми је моменат против Монака где у продужетку видим како губи снагу да трчи у напад и човек некако једноставно дода гас. Ту је играо чини ми се 35 минута. Људи од Калине очекују изгледа Џордан издања јер је то Калина, јел? Прича се о неком "епском" распаду, а човек је крпио у одбрани за тројицу. Сигуран сам да би му било лакше да Боломбој није прескочио 16 утакмица. Такође, Јанис му је учинио медвеђу услугу тиме што је увек ишао линијом мањег отпора и гурао га у максималне обртаје целе сезоне, уместо да је и од Рокаса покушао нешто да добије. Зато су и проценти опали како је сезона одмицала. Мало реалности и захвалности на сурову борбу приказану у Евролиги, бар се он никад није штедео, из авиона се видело колико му је стало.

• Like 28
Posted

Kalinić je de facto pao u odbrani i nije više tako moćan kao u onom drugom mandatu kod nas. Mada ja mislim da je i to posledica zamora i činjenice da je moralo da se krpi na sve strane oko naših bekova.

• Like 2
Posted

Nisam ispratio, da li je negde završio Mekkormak koga je i Markoss najavljivao ako se ne varam?

Samo da se sada nakon ovog sa Filipom ne vratimo na njega. Ne bi me iznenadilo

Posted
6 minutes ago, Estrella Roja said:

Mnogo mi je ovaj igrač beo

did you just assume my skin color?

meme-angry-woman-meme-3.jpg

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Kakvo pojacanje

Kako reći nekome a da ga ne uvrediš da nema skok. 

,, Ima osećaj za skokove ". Naši obaraju sve granice. 

• Like 7
Posted

Donosi osećaj za skokove 

the-office-michael-scott.gif

Mala, kucaj mi protivnik over skokova, svaka tekma do kraja evrolige

• Like 5
  • Ha-ha 6
Posted
2 minutes ago, Steve Gerrard said:

Manite se Rivera, nek neko isprati pavlaku, ce napravit neko sranjeIMG_20250718_160034.thumb.jpg.62256b7b9036b0275be917c009e62459.jpg

Mozda bi i bilo boljr da ostane, jer ce pavlaka da preskoci sl sezonu ako igrac pod br 36 ostane..

3 god sam ga gledao dosta jee 😄

• Ha-ha 1