Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Taki said:

Ne bi baš rekao da je tako bilo,čini mi se da je igrao protiv Žalgirisa,Milana, Makabija u pioniru,Bajerna kad nas je demolirao u Minhenu,pa i one protiv Asvela i Albe što smo nekako dobili nikakvom igrom..Svakih malo se provlači priča kako smo od povrede Bolomboja pali a nije baš tako.

Taki ima istine u ovom što si napisao, ali moraš priznati da smo imali bolje rezultate i bolju odbranu kada je Bolomboj igrao ceo meč skoro i bio fit, kada je bio povredjen ili se tek vratio, mahom smo imali poraza dosta, čak i u aba ligi neke poraze..

• Like 3
Posted
4 minutes ago, bosMan_jr said:

Aha sad vidim da je Kostas u pitanju. Njegova prednost u odnosu na Tanasisa je sto bolje skace i sto nije umislio da je Janis. Inace takodje tanka svirka, iznenadio bih se da dobija minute u EL jer ni u Feneru ni u Pao nije to uspevao.

Uhm, mislila sam na Sfera. Loša fora 🙃

• Ha-ha 1
Posted

Nego kad smo kod naših pojačanja, Izundu mi nepoznanica čak najveća, prvi put igra evroligu i od FMP-a ga i nisam gledao čini mi se.

Pa da pitam ko ga je pratio više, da li je napredovao, da li je bolji??

Da li od njega želimo da napravimo možda novog Bolomboja ili makar Odža da nam postane prvi centar i moguće li je da on bude neki x faktor ove sezone ako se uklopi i odigra sjajnu sezonu zaista?

Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Chris Jones je mnogo bolji igrac od Loa...

jeste, ali je prosle godine potpisao 3 godine produzetak ugovora sa Valensijom.

Posted (edited)
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pa da pitam ko ga je pratio više, da li je napredovao, da li je bolji??

da

2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Da li od njega želimo da napravimo možda novog Bolomboja ili makar Odža da nam postane prvi centar i moguće li je da on bude neki x faktor ove sezone ako se uklopi i odigra sjajnu sezonu zaista?

ne

u stvari tesko je odgovoriti na pitanje koje obuhvata Bolomboja i Odža, jer ne vidim sta je zajednicko za njih dvojicu osim sto su centri. I crnci ajde

Edited by bosMan_jr
  • Tuzno 1
Posted

Nepopularno mišljenje, ali ja bih pre Dzonsa ili Dariusa, cak i Jovića u 35.godini zivota(makar igrao i 10 minuta samo izdržao po mecu u tom tempu da igra, ipak igra medju 2 naša pleja i u reprezentaciji idalje), negoo Loa celu sezonu(plus moguce povrede i kod njega dosta)

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Eee da i još jedno pitanje, ako može neko dobro upućen, ali provereno da kaže da li je to što je pisalo za Rivera uopšte istina i da li je poput ostalih i dogovoren, nego samo čekamo ne znam ni sam koliko dana ili šta pa da zvanično to klub objavi, ilii nije završen Rivero??

Dakle da li je ovo slučaj Nwore da je završen odavno, pa samo čekamo ozvaničenje, ili?

Posted
3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Eee da i još jedno pitanje, ako može neko dobro upućen, ali provereno da kaže da li je to što je pisalo za Rivera uopšte istina i da li je poput ostalih i dogovoren, nego samo čekamo ne znam ni sam koliko dana ili šta pa da zvanično to klub objavi, ilii nije završen Rivero??

Dakle da li je ovo slučaj Nwore da je završen odavno, pa samo čekamo ozvaničenje, ili?

Markoss je potvrdio da je zavrsen...

• Like 1
Posted
Just now, Stefi88 said:

Markoss je potvrdio da je zavrsen...

Hvalaa, nisam znao, ako je tako onda smo mi završili centarsku liniju i samo čekamo verujem već sutra da zvanično klub objavi, mada pojma nemam ako je već slobodan i oprostio se od bivšeg kluba, zašto čekamo sa ozvaničenjem..

Ne dopada mi se Rivero iskreno, biram ipak Petruševa pre njega bez šale, a najradnije da se pitam ne bih nijednog, nego bih lepo da je uprava pametna lepo doveo Oturua ili Halla na 5, a ni Rivera ni Filipa ne bih ostavio/doveo i to je to.

Oturu, Bolomboj, Izundu je super centarska linija, da nismo nepotrebno bezveze Odželeja doveli, etoo bilo bi para za centra kvaliteta Bolomboja, ali uprava nam je...

Posted
39 minutes ago, m0k1 said:

Posto se izgleda Nwora vidi na poziciji 2 vecinski (ako je suditi po najavi, kao i ovom klipu gore) kontam da cemo dovesti rezervnog pleja + Petrusev (nadam se) i da bi to bilo to. 

CMM 25, Lo (ili ko god bude dosao) 15

Nwora 15, Kenan 15, Karter 10

Kalina 25, Nwora 10, Odzelej 5

Moneke 25, Odzelej 15

Petrusev 25, Izundu/Plavsic 15 (bilo u zbiru, bilo jedan od njih u zavisnosti od matchupa, forme itd). 10 (11) igraca u rotaciji u EL, taman po Sferopulosu 😀

Sta znam, iskreno bio bih zadovoljan sa kombinacijom Lo + Petrusev (sa povratkom Bolomboja bi Izundu i Plavsic ispali iz ovih 10). Stvarno ne vidim nikakve minute za Miljenovica, Dobrica pa ni Davidovca kada su svi zdravi (pricam u EL). Svidjaju mi se neke potencijalne petorke CMM, Nwora, Kalina (mozda pre Odzelej zbog boljeg suta), Moneke i Petrusev, gde bi jedina slaba tacka u odbrani bio Petrusev. Sa druge strane - pitanje je na sta bi napad licio u tim momentima 😀

Pre će biti rotirana minutaža Kaline i Nwore.

Posted (edited)
13 minutes ago, Sector said:

Valensija dovodi Omari Moora a nama ce da uvale olinjalog Jonesa.

Jes da nije u cvetu mladosti ali mozda nije ni olinjao ... nemam pojma, nisam ga dugo gledao ali nam bas takav profil treba.

To nam onda ostavlja vreme da na dvojci na miru iskopamo neki otpadak iz NBA, ako je moguce < 25

Edited by Plant
  • Like 2
Posted

Meni je Nwora krilo i mislim da ce on i Kalinic da se menjaju na 3, a Odželeje i Moneke na 4, dok su Dobric i Davidovac tek trece opcije na ovim pozicijama, a nazalost Braun odlazi i predpostavljam i Giedraitis iako ni za njih dvojicu niti za bilo koga osim za Dauma klub nije zvanicno saopstio da su otisli, pa ni za malog Kostica..

Posted
12 minutes ago, Sector said:

Valensija dovodi Omari Moora a nama ce da uvale olinjalog Jonesa.

Standardno nase masenje prajma igraca za jedan ciklus. Identicno kao Ojeleye posle Virtusa i sad. Medjutim Semi je igrac zadatka i deluje dobro spreman tako da u svojih 17-18 minuta on moze da bude i ok.
Sa druge strane, Jonesa je trebalo juriti posle Asvela a ne sad. 

@Zvezdaš96 polako brate

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Plant said:

Jes da nije u cvetu mladosti ali mozda nije ni olinjao ... nemam pojma, nisam ga dugo gledao ali nam bas takav profil treba.

To nam onda ostavlja vreme da na miru iskopamo neki otpadak iz NBA, ako je moguce < 25

Da nemamo nijednog pleja odnosno da nemamo Mekintajera, Dzons bi mi možda bio slabo pojačanje, ali kad imamo već Kodija koji ima jak ugovor i imaće minutažu, svakako da mi Džons da se dopunjava sa njim i ako se neko povredi sa mladim talentovanim Miljenovićem mi je sasvim ok ekipa na poziciji 1.

Meni je čak i sada mnogoo veći problem na beku, jer opet nemamo sigurnog šutera i strelca..

• Like 1
Posted
46 minutes ago, bosMan_jr said:

Nisam siguran da Tanasis moze da napravi razliku ni protiv KK Pefkohori

Naravno da ne moze. Obojica Nejanisa su uzasni.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Znaci Grk manje-vise potvrdio ono sto smo pretpostavljali. Bolomboja nema bar do kraja godine, dva centra potpisana (Izundu i Rivero), jure se jos dvojica spolja (bekap plej i startna dvojka) + Petrusev ili neki drugi startni centar ako nas Filip ispali.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, fradler said:

Znaci Grk manje-vise potvrdio ono sto smo pretpostavljali. Bolomboja nema bar do kraja godine, dva centra potpisana (Izundu i Rivero), jure se jos dvojica spolja (bekap plej i startna dvojka) + Petrusev ili neki drugi startni centar ako nas Filip ispali.

Zar nije GM Tomić stopirao kubansku šubaru?

Posted
1 minute ago, Sector said:

Zar nije GM Tomić stopirao kubansku šubaru?

Jašta, k'o što je svojevremeno stopirao železničkog Krisa Pola.

• Like 1
  • Ha-ha 21
Posted

Mislim da nam je Jones premija(taman oko 17,18mpg) i da ga je glupo i porediti sa Maodomm, em ne vidim nista pozitivno u ovom cekanju Vase. Samo opet ja se nadam nekom beku ubici koji moze da izmislja poene. Da igramo EC, bio bih zadovoljan i XRM, ovako se nadam Loni Vokeru :D

Kroz reket(Rivero, Izundu, i iskreno verujem Petrusev) ima da nam se setaju od Marka Pecarskog, Dusana Miletica, vrana i gavrana,pa sve do macke Ljubice. Nadam se da ce Bolomboy da unese neku stabilnost bar od decembra. Plavsica, Ilica svakako obavezno na pozajmicu poslati jer nece videti teren. Ovde iskreno ne vidim ni minut za duo Dobric Davidovac u Evroligi, a za dvadesetak minuta u Aba ligi su previse placeni. 

CMM, X , Miljenovic

X, Kenan, Karter, L.Stefanovic

Kalina,Nwora, Dobric

Moneke, Semi, Deda

Bolomboy,Petrusev, Rivero, Izundu 

• Like 3