Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

Ima onaj vic.

Tata, imao sam seksualno iskustvo!

To sine, sedi ispricaj mi.

Ne mogu da sednem.

Tako i nasima treba objasniti da ako neko ima evroligasko iskustvo, to iskustvo nije nuzno dobro.

Iskustvo ovog beka u realu je veoma lose, kao i gorepomenutog sina.

Edited by JPM
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Jebtese, zamračište ovu temu, samo tako. Je l' moguće da ne valja bukvalno ni jedan kojeg povezaše sa nama? Sve crno da ne može biti crnje. Guzičar, privatnik, nekompatibilan, star, mlad, ružan..Pitam, ne znam. Čisto mi nekako nevjerovatno. 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Small Owl said:

Jebtese, zamračište ovu temu, samo tako. Je l' moguće da ne valja bukvalno ni jedan kojeg povezaše sa nama? Sve crno da ne može biti crnje. Guzičar, privatnik, nekompatibilan, star, mlad, ružan..Pitam, ne znam. Čisto mi nekako nevjerovatno. 

Ma mozda je ovaj dobar, samo to nije pokazao u Realu. Mozda su izvukli iz Tomicevog teftera neki raniji skauting.

• Like 3
Posted

Povezivao se on sa nama i u januaru prosle godine dok je bio najbolji strijelac Ruske lige, a kako su mu procenti suta iz igre izgledali ima napisano ☝️☝️☝️

• Like 1
Posted
35 minutes ago, ZvezdaBL said:

Nista se on ne razlikuje puno od Lunija, isti su to privatnici tako da…

Isti su, obojica imaju 2 ruke, 2 noge, glavu... 

• Ha-ha 1
Posted

Ja se stvarno nadam da necemo dovesti Xaviera, igra vec dugo u inostranstvu i jedno se moze zakljuciti a to je da ako postoji divljak u EL kosarci to je on

Nigde nije dominirao osim prosle godine u rusiji, ono sto je sigurno jeste da kod njega nista nije sigurno, sut, forma, procenti, pouzdanost apsolutno nista

u karijeri je tako izmedju 27/33% za tri poena i izmedju 55/65% sa linije penala.

Da bi bio koristan treba mu neogranicena sloboda a nigde nije pokazao da je zasluzuje na ovom nivou

Njemu jedino sto ne manjka jeste samopouzdanje sve ostalo…

On je u stvari idealan igrac za Mornar ili Radnicki Mute Nikolica

Tako da sigurno je nas novi igrac, uzivajmo

Posted
5 minutes ago, Dragan Mićić said:

Izgleda da Petrusev ostaje.

Ne mora da znaci, vidis da se nesto zamislio na slici. Razmislja covek.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
1 minute ago, Dragan Mićić said:

Sta mu znaci “year 5”?

Da zeli u NBA, i da ga sacekamo do 15og, pod uslovom da se dogovorimo sa Olimpijakosom oko otkupa…

Edited by bosMan_jr
  • Ha-ha 1
Posted

Tako većina košarkaša na kraju sezone objavi nekoliko slika koje su obeležile prošlu sezonu. Ništa što već nismo viđali do sada.

Nije ovo znak da ostaje, mada se sećam da je Markos napisao da su svi u klubu ubeđeni da Filip ostaje. Ne deluje mi da se tu nešto promenilo ni da će se promeniti.

Samo da smiri temperament i glavu i biće dobro. Očekujem svakako da pokida na prvenstvu Evrope.

• Like 3
Posted

Ne znam jel postoji gori igrac na 1/2 u evroligi od Ratana Mejsa, covek je poslednji put bio dvocifren (racunajuci sva takmicenja) 21.11.2024. protiv Albe

Dok sa druge strane, ima i on svoje kvalitete, kroz celu karijeru suta slobodna bacanja 65% 

Posted
5 minutes ago, bbnt said:

Ne znam jel postoji gori igrac na 1/2 u evroligi od Ratana Mejsa, covek je poslednji put bio dvocifren (racunajuci sva takmicenja) 21.11.2024. protiv Albe

Dok sa druge strane, ima i on svoje kvalitete, kroz celu karijeru suta slobodna bacanja 65% 

Vrlo jak upad na forum. Cetri upisa.  Razarac u najavi.

• Love 1
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Pa to je to.. isti igrač kao Loni Voker..

Mi ćemo da uzmemo Rejsa za 4 puta manje para i da sjebemo komšije i njima ostavimo ovog papreno skupog Vokera

Drcela na skupstini: na kecu jurimo baldwina, na dvojci walkera!!

Reality: dovodimo loa na kecu i XRM na dvojci!

Bombona!!

• Like 2
Posted

Не кажем да неће остати, ал објава Петрушева нема везе са тим.

Објаве је као завршена пета година са све заставицом за финиш.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Не кажем да неће остати, ал објава Петрушева нема везе са тим.

Објаве је као завршена пета година са све заставицом за финиш.

Zar mu ovo nije bila 4 godina u EL?

Posted

Apropo Gzevijera Rejsa-Mejsa tačno zamišljam Dozeta i Bagija kako nasumično 6 sati u kancu skroluju sve žive igrače po EL koje im padaju na pamet i šibaju ponude kao na starom Menadžeru.

Uglavnom im pukne - reject, međutim dese se dani kad pristane po 3-4 igrača na jednoj poziciji. I to ume bude mnogo zajebano, mene je tako sa 16 god uhvatila žešća frka koga ću i šta ću izaberem. Uhvate te nespremnog jul-avgust kuva i mozak i soba oće Pentium četvorka izgori ko sveća. Sećam se vala dok sam popakovao ceo roster i duplirao pozicije, pa prodaje i pozajmice aukurac. Zamalo krenula i školska godina, nisam ni pripreme prošao jebo me skauting i transfer liste.

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Prihvatio bih Petrušev, Izundu i Plavšić i da čekamo Bokija da se vrati. Ne gleda mi se Rivero stvarno. 

A XRM 😃