Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Nini3112 said:

Marko Ljubomirovic je jedan od najpouzdanijih nasih novinara,niko nije preneo Prlinu ili ostale.

Prvi je najavio odlazak Dobrica kao i njegov povratak i tkd. da ne nabrajamo.

Vrlo moguće da jeste na liniji sa ljudima iz kluba.

Time još gore kad je ovaj tekst u pitanju, jer naginje ka nekom tendencioznom pravdanju.

Posted
49 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kakva bre overa? Ovi ugovori ne zahtevaju obaveznu overu da bi bili punovažni. Kod nas je vladavina prava još visoko u odnosu na to na kakvom je nivou novinarstvo.

Možda je Ljubomirović mislio da nije zaveden u pisarnici. :whistling:

Posted
10 hours ago, Carl Johnson said:

Nista ovo ne cudi, u klubu je totalni cirkus. Tomic je doveden “odozgo”, pa ga buse Bagzi i ekipa. Hteo je da produzi Luku, ovi mu se zahvalili, ponudio je 4-5 igraca, Sferopulos sve odjebao, izgleda da nisu bas u najboljim odnosima ni njih dvojica, bice zanimljivo svakako…

Tomic hteo da produzi Luku Mitrovica?

Ima nade za Bagzija i Dozeta...

• Like 5
Posted

ali, potpisan ali ne i overen ugovor krv ti jebem hhaahahhahahah

KKCZ posluje po principu ugovor se zaključuje kao da daješ usmeni testament, u prisustvu tri svedoka inače ne važi

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Tomiću nikada ne treba zaboraviti sadjenje tikve sa djavlom.

Trener koji je najskuplji roster KKCZ tako planski sklopio da Lorencu zamena bude samo onaj krompir u patikama.

Ladno smo propustili 2-3 kasvetna bek-ap igrača smešnim ponudama a covpa je ubrzo digao sidro sa onim trasparentnim šabanskim potezom.

• Like 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Izgleda Neda i Dozet potpisali ugovor na salveti u kafani, a posle nestalo toalet papira pa Drcela morao da se snalazi 😄

Edited by NikolaTest
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ovo me podsjeća kad je Mirota “pružio” Ostoji ruku i rekao imaš moju reč, izgleda da je Drčela pokupio foru od Mirote pa tako izradio našeg malog Necu

Edited by ZvezdaBL
Posted
1 minute ago, ZvezdaBL said:

Ovo me podsjeća kad je Mirota “pružio” Ostoji ruku i rekao imaš moju reč, izgleda da je Drčela pokupio foru od Mirote pa tako izradio našeg malog Necu

pumpa li se u rs ili blejite po forumima

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Filbi said:

pumpa li se u rs ili blejite po forumima

Pumpamo al ovog tiranina samo neka prirodna katastrofa može skinuti

• Pumpaj! 1
Posted

Ovdje je narod neuporedivo, ali bas neuporedivo pasivniji nego kod vas. Ima isto ili vise razloga za izlazak na ulice ali ovdje se svako svojom mukom zabavio, ne dize glavu i gleda kako od danas do sutra dobaciti. Katastrofa.

Da ne bude strogi off, ne svidja mi se prelazni rok ali mozda iznenade.

• Like 5
Posted

Sad tek vidim da je Misko menadzer Nedovicu. Verovatno je tu onda radila quid pro quo kombina - ja cu naci Nemanji klub, a vi udomite bangavog Plavsica...

Posted

Kakva god da je kombinacija, samo da Nedovic ne bude u Zvezdi više. Dosta je bilo. Povređen, uvređen, igra mu se, ne igra mu se...

• Like 18
Posted

Ne znam otkud toliko opterecenost Nedovicem da ode po svaku cenu, odigrao je lose, ali kao da smo zbog njega imali losu sezonu i kao da je samo od podbacio protiv Spartaka...

Malo mi je i krivo sto na ovakav nacin odlazi iz kluba prema kojem je bezbroj puta dokazao koliko mu znaci... U raznim situacijama u kom se klub nalazio.

Mozda su mislili da ce Cenanu lakse naci klub, pa kada su videli da to ne ide odlucili da se odreknu Nemanje.

Svakako odbijanje Partizana kao klinac,  trojku, one suze mu nikada necu zaboraviti...

To nadjacava svaku povredu i losu partiju.

Jer sve je manje i sve ce manje biti istinskih Zvezdasa u klubu.

• Like 13
  • Ha-ha 5
Posted
8 minutes ago, Stefi88 said:

Ne znam otkud toliko opterecenost Nedovicem da ode po svaku cenu, odigrao je lose, ali kao da smo zbog njega imali losu sezonu i kao da je samo od podbacio protiv Spartaka...

Malo mi je i krivo sto na ovakav nacin odlazi iz kluba prema kojem je bezbroj puta dokazao koliko mu znaci... U raznim situacijama u kom se klub nalazio.

Mozda su mislili da ce Cenanu lakse naci klub, pa kada su videli da to ne ide odlucili da se odreknu Nemanje.

Svakako odbijanje Partizana kao klinac,  trojku, one suze mu nikada necu zaboraviti...

Sa košarkaške strane definitivno treba da ode..  i on ali i velika većina rostera.

Jago, Kenan, CMM, Gidra, Dobrić, Davidovac, Teodosić Lazić, Braun, Mitrović, Daum nisu podbacili ???

Međutim, kada ne možemo da se rešimo svih njih jer je većina pod ugovorima,

daj onda da se rešavamo onih kojih možemo.. 

Eto, da me neko pita ko je zadovoljio ovu sezonu i koga bih zadržao, ja ne znam šta bih odgovorio. Sem Bolomboja do povrede, i delimično Kaline i Filipa.

• Like 2
Posted
25 minutes ago, Stefi88 said:

Nedović je dobio svojevremeno masan 3-godišnji ugovor koji je odrađen u fullu i upravo je istekao, te nema košarkaških razloga da se produžuje. Tako da je kompenzovan lepo za sve, pa i odbijanje Partizana, onu trojku, suze i ostalo. Istinskom Zvezdašu su šištala jajca da se malo pocima u odbrani cele sezone ili preuzme inicijativu u napadu protiv moćnog Spartaka bez Amerikanaca, tako da ne brini ti za njega, ima tu dovoljno ušteđevine za još mnoga letovanja na Mikonosu sa Tadione-om. Canaan (nažalost) ima važeći ugovor koji mu nismo dali ti ili ja nego balvani iz kluba.

• Like 33
  • Thanks 3
Posted
10 minutes ago, MilošVB said:

Delio je Novakovo pumpanje

Takvi su mi najgori.

Za 3 godine je uzeo 3,3 miliona evra SNS para i nije se bunio.

Tačno je prošlo 8 meseci od pada nastrešnice, nigde se oglasio nije, ni na jednom protestu bio nije..

I sada kada su ipak odlučili "da ga se reše" setio se da pumpa. 🤢🤢

Kladim se da je novi ugovor potpisan i da je ostao u klubu, taj ne bi pumpao ni gumu na bicikli!

Pre mogu da svarim one koji javno podržavaju SNS i koji se ne stide toga nego ovo što sada rade Lazić i on!

• Like 17
  • Thanks 1