Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Kakvi kreteni 

Produzis igraca i trazis mu klub. Sta ako mu ne nadju klub a igrac zna da ga neces.  Treba da im uzme poslednju paru

Moguce da je i dodatni razlog story gde je podelio Novakovo pumpanje 

• Like 1
Posted

Slabo i pratim, a i nebitno

Na stranu sto sam bio blizi stavu da treba otici ali bas bedno ponasanje prema igracu koji jeste dete kkcz

Hoces ga pa ga neces

Posted
5 hours ago, Sokmeniki said:

CMM, Lo, Miljenovic

Carter, Canaan, Nedović

Nwora, Kalinic, Ojeleye, Dobric

Moneke, Davidovac

Rivero, Izundu, Plavsic

+ Petrusev

To je sastav manje vise valjda je sada svima jasno.

Svaki prelazni rok ista prica, lozenje da ganjamo top EL imena nudimo 2-3 miliona i na kraju nista, uvijek ista fora na koju padamo i koja svake godine iznova prolazi.

Ispravio sam ti ovo brate

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted

Ovo je rasulo uprave.

On ima 3 sezone uzasne svaka gora od prerhodne, i sada se bas pribojavam da mu ne nadju klub...

Jago je recimo kad je dosao bio 5x produktivniji od njega..

Jeziv posao uprave. 😡

Posted

10 minutes ago, srlepajce said:

Slabo i pratim, a i nebitno

Na stranu sto sam bio blizi stavu da treba otici ali bas bedno ponasanje prema igracu koji jeste dete kkcz

Hoces ga pa ga neces

To je druga stvar. Nije ni trebalo da se dogovaramo sa njim pre kraja sezone. Posebno što je kod njega bio vidljiv pad u mogućnostima. 

• Like 2
Posted

Sad i Djurisic izgleda kao premija pored istrosenih Nedovica i moguceg Loa. Najbolji smo u tome da sto iole dobro uradimo, bar dva puta gore uradimo nakon toga... Ako bi mogli upuceniji-Mile,Markos,Igor da bar kazu neki dodatni info oko Loni Vokera i da otkriju ko je taj bivsi igrac Partizana koji se dovodio u vezu sa nama dok je sezona jos uvek trajala(Milutinov ili pak ovaj Lazar Stefanovic).

• Ha-ha 1
Posted

Znaci prvo produzis igraca koji je bez ugovora jer je "domaci" a jos ima neki kvalitet.

Pa on podbaci i onda kazes ajde ipak se razilazimo?!

I sad mu trazis klub.

Ako ne nadjes bice veselo.

1/1 Zvezdino poslovanje in nutshell.

• Like 2
Posted
Just now, kolanidja said:

Sad i Djurisic izgleda kao premija pored istrosenih Nedovica i moguceg Loa. Najbolji smo u tome da sto iole dobro uradimo, bar dva puta gore uradimo nakon toga... Ako bi mogli upuceniji-Mile,Markos,Igor da bar kazu neki dodatni info oko Loni Vokera i da otkriju ko je taj bivsi igrac Partizana koji se dovodio u vezu sa nama dok je sezona jos uvek trajala(Milutinov ili pak ovaj Lazar Stefanovic).

Kada su govorili o opraštanju ružne prošlosti, sigurno nisu mislili na Stefanovića. Verovatno je to bio Avramović koji je i pre neki dan u podkastu rekao da je naš navijač.

Sjebalo ih to što nisu znali da je Ostoja u ugovor stavio da 2 godine ne može kod nas

Posted

Ma nema šanse da su ga produžili a da klub to nije objavio. 

Mislim ono, svjestan sam da retardi vode klub ali to bi bilo too much i za njih. 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Baš suprotno brate. 100% su ga produžili, ali posle debakla protiv Spartaka nisu smeli da objave jer bi bili razapeti od strane nas razjarenih i nezadovoljnih navijača

Posted
39 minutes ago, TB Told said:

Sad i Nedović treba da ispadne žrtva režima? 

Ta objava je od juče. Vest da su se u klubu predomislili je stara bar 15 dana. 

A ko je to do sad zrtva rezima od igraca? Ja Drcelu ne mogu da smislim ali ne znam kog je on igraca oterao zbog politickog opredeljenja. Do sada su javno podrsku dali Kalina, Davidovac, Lazic i Nedovic eto tu sliku sto je stavio. Svi su i dalje u klubu a to sto su Lazic i Nedovic na izlaznim vratima je stvar sportskih a ne politickih razloga...

Posted
6 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Уговор потписан али није оверен хахахахаха то пише

A de je pecat? 

Hahahhahaha

• Like 1
Posted
1 hour ago, mister-no said:

Hahah pa oni su ga ladno produžili i sad gledaju kako da ga se otarase... Kakvi bezmozgovići jbt 

Sad je isti kao Kenan, oba imaju ugovore kojih ne znamo kako da se otarasimo. Kakvi amateri, ko njima daje pare da ih ovako rasipaju. Čekić bi pokvarili što kaže moj tast

Nedovicu sam jedva cekao da vidim ledja, ali neka ih izmuze koliko god moze. Ovakve diletante svet nije video. Sta ih je kostalo da sacekaju kraj sezone, neko bi ga pokupio,ne razumem?

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Fromthecorner said:

Nedovic nije produzio ugovor sa klubom, dosadni ste sa jedva cekanjem netacnih novinarskih clanaka da nadjete razlog da ispljujete upravu…

Nije bas da nam trebaju novinski natpisi, tacni ili netacni. Uprava je zadnjih nekoliko godina toliko losih poteza napravila da prosto sama sebe pljuje.

Posted

Kako saznajemo, njegov dogovor (nezvanično i potpisan ali ne i overen ugovor) ipak neće zaživeti u smislu nastupa u crveno-belom dresu i naredne sezone, već će Zvezda i Nedović raditi zajednički na novom angažmanu i pronalažnju novog kluba za Nedovića. Taj novi klub bi preuzeo i dogovorenu platu nekadašnjeg srpskog reprezentativca, dok bi eventualna razlika u iznosima pala na teret kluba sa Malog Kalemegdana.

Ako ugovor nije overen zašto mu mi tražimo klub i nadoknađujemo eventualnu razliku u plati? Ovde nešto smrdi.

• Like 1
Posted
Just now, Brajant Danston said:

U sto marke da će igrati za manju platu od one koju smo mi bili spremni da mu ponudimo.

Jbg lepsi grad i klima za zivot, uredjena zemlja, naravno da ce igrati za manje para ...

• Like 8
Posted
37 minutes ago, Sector said:

Ma nema šanse da su ga produžili a da klub to nije objavio. 

Mislim ono, svjestan sam da retardi vode klub ali to bi bilo too much i za njih. 

Pa slicno bilo za White-a 

aktivirali +1 a do pocetka priprema mu trazili klub 

Zaboravljaju se sranja jer ih je previse

• Like 7