Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Opcija na PG uz Tompsona je i Boldvin. S tim da nisam bas siguran da ce uspeti to da izvedu. Treba i buyout da se plati koji nije mali...

• Like 4
  • Thanks 3
  • Ha-ha 10
  • WOW 1
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Opcija na PG uz Tompsona je i Boldvin. S tim da nisam bas siguran da ce uspeti to da izvedu. Treba i buyout da se plati koji nije mali...

Boldvin iz Baskonije ili Fenera?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted (edited)
10 minutes ago, Markoss said:

A na SG ima li neka imena, to niko ne spominje osim da se trazi i tu igrac?

I jel se zna nesto vise u vezi Loa ili je ispao iz price?

Edited by Dzonii
Posted
2 minutes ago, Dzonii said:

A na SG ima li neka imena, to niko ne spominje osim da se trazi i tu igrac?

Mozda Markoss moze da potvrdi da se raspitujemo za Vokera...

Posted
9 minutes ago, Markoss said:

Verovatno Baskijac?

Posted
Just now, Nini3112 said:

Ne verujem,napomenuo bi

Sumnjam ovaj iz Fenera da bi ga pustili, vec su ostali bez Gudure i Dejvisa, ne znam dal su ikog doveli?

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Verovatno Baskijac?

ako je Baskijac onda ni ostanak Jaga ne deluje kao tako losa opcija...

• Ha-ha 3
Posted
Just now, Stefi88 said:

Sumnjam ovaj iz Fenera da bi ga pustili, vec su ostali bez Gudure i Dejvisa, ne znam dal su ikog doveli?

Nakon odlaska NHD moraju da reaguju i nadoknade njegov doprinos. Tesko ce naci takvog na 4, tako da ima smisla da recimo pojure Micica (vec se i pominjalo da su zainteresovani), a da im onda Boldvin postaje visak.

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

I bez MekKaluma koji se vraća u Galatu. 

• Like 2
Posted

Jbt, koliko mi ne znamo gde bijemo ovo je spektakl. Kakvo sklapanje tima bokte. Kriterijum za igrača: diše i hoda.

Bagzi brat otišao na chat gpt i lupio prompt

image.thumb.png.69a481c6e6b26bf6c4d9b86b0b31f870.png

Drčela mu nije dao pare za Plus verziju pa je izlistano manje igrača inače bi mi doveli još više. 

Muka mi je majke mi.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Markoss said:

Ostalo nam u budzetu od buyouta od Hola 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Mene vise od igrackih kvaliteta Rivera brine njegova fizicka spremnost, propustio je 14 utakmica u EL ove sezone. Ajde povredu skocnog zgloba ne mozes pripisati nespremnosti ali je dva puta na pocetku sezone u roku od mesec dana imao povredu zadnje loze.

Medjutim, sezonu pre ove kada je bio backup Nibu odigrao je svih 40 utakmica u EL, tako da nadam se da su i u klubu svesni da je rizik oslanjati se na Rivera kao prvoj opciji, sto zbog istorije povreda sto i zbog rezultatskih dometa.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Pa ne znam sto bi Fener pustao Wade jedino ako su bas bas nezadovoljni njim.

Pa Wade je bar logicnije resenje,nije neki suter ali je bar u ostalim segmentima opasan(iako ga ič ne gotivim),Kamar nijenigrac za nas.

Posted (edited)
4 minutes ago, Markoss said:

O Boldvinu iz Fenera pricam. Ima buyout u ugovoru, ako se to plati, ne pita se Fener tu nista, vec samo igrac.

Realno ozbiljan igrac, ozbiljno pojacanje bi bio koji moze na vise pozicija da igra...

Edited by Stefi88
  • Like 4
Posted

Wade Baldwin nije plej i ako je to cesto igrao u Feneru...izuzetno tesko je uklopiv igrac u bilo koji sistem da ne kazem da je on sistem za sebe...koji god tim da ga dovede moze od njega nesto da dobije samo ako mu da punu slobodu...mislim da ce njega Fener spakovati negde ako budu imali ikakve sanse za to jer nije se bas uklopio tamo...

• Ha-ha 1
Posted
55 minutes ago, Markoss said:

@Guru kakav je ovaj Stefanovic? Procenjeno je da je zanimljiviji prospekt od Barne, a navodno su i sa FMP-om malo cold odnosi sto potvrdjuje neke druge abrove na relaciji ZD - NC. 

Nisam ga puno gledao, al' po onome što sam video prilično tanak igrač. Da nisi napisao boldovani deo pomislio bih da dolazi na poziciju igrača koga Zvezda plaća da bi igrao u FMP-u... Mislim ima on solidne fundamente i IQ, al' em nije neki skorer, em je atletski skroman i defanzivno upitan. Neki Cerovina je recimo značajno bolji igrač od njega.

Posted

Boldwinu se nadam duži period,pratim zadnje utakmice i nadam se da će slabo odigrati da ga ovi puste jer je imao lošu sezonu,a on u završnici sezone najbolji :)