Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

22-23miliona budzet tu se verovatno ulazi i troskovi putovanja 

Koliko sam cuo Petrusev ima rok do 14 jula da se izjasni oce kaki nece kaki

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Mile1 said:

Ima li kakvih indicija ili predloga o beku? 

Mislim da nam tu bas bas gori, i da tu ne sme da bude promasaja.

Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Do 14og Jula odose sve ozbiljnije opcije...ako ga izduvamo,izduvali smo gaa i za sledecu sezonu

• Like 14
Posted

Upitnik je da li se trazi 1. plej ili neko ko će mijenjati CMM i da li se očekuje da Bolomboj u februaru počne igrati ili da dodje iz SAD trenirati u sklopu priprema za narednu sezonu. Takodje, po ovome ispada da su Karter ili Kenan prva i duga dvojka. Ovo kao da skršiš ogroman keš i kupiš novo auto a nisi zadovoljan motorom, gepekom i njegovom veličinom.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Admiral said:

Ima li kakvih indicija ili predloga o beku? 

Mislim da nam tu bas bas gori, i da tu ne sme da bude promasaja.

Sem Kartera nigde nista procurilo nije za beka,mozda ga i je trazimo...

• Like 2
Posted
2 hours ago, NMX said:

Rivero, Izundu, Plavsa 🔥🔥🔥

Mozda nemaju neki skill ali su makar glupi ko kurac

Još dovesti Petra Popovića da radi s njima i Evropa nek nas se plaši..

Posted (edited)
47 minutes ago, Nini3112 said:

Makabi se i zvanicno oprostio od njega a u komentarima bukvalno placu za njim,ne verujem sta citam😂

Plaču kurtoazno...tako je i pirejska bratija oplakala odlazak Kenana.

Edited by Wingwalker
Posted
7 minutes ago, Mile1 said:

Znaci oko 13 miliona za igrace, da znamo da se ne lozimo da cemo dati 4 Vasi i 3 Filipu…

Posted
23 minutes ago, СтелаРоса said:

2/3 igraca dovodimo koje sam zeleo da izbegnemo ovog leta. Sreca ovaj treci je vec negde potpisao pa necu da puknem psihicki do kraja.

Bukvalno ne znam kako i shaquielle mckissic nije zavrsio kod nas. Jbt stvarno nas neko sprda jbt bog

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, Mile1 said:

Na skupstini je odluceno da Jago, Nedovic, Rokas i Mitrovic potraze novu sredinu. Na kraju da odgovorim nmxu bolomboj ipak tamo negde u januaru februaru se vraca 

Eto to je to sto se tice novih informacija 

Kodi, plej, Miljenovic 

Karter, Kenan? jos jedan suter 

Nwora Kalinic Dobric 

I 4,5 znate 

I onda Sarac napise da na skupstini nijedno ime nije spomenuto... posten Cigan ne zna kome da veruje vise 🤣

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Nini3112 said:

Od svoh pomenutih pojacanja i navodno dogovorenih ovaj najvise nema smisla stvarno. Cak mi je Izundu logicnije resenje.

A Hol?

Posted

Rivero je bukvalno kubanski Štimac, guzičar koji stalno traži loptu na post da igra i koji u napadu radi samo za sebe. U odbrani je nemoćan jer nit je visok nit je skočan nit ima brze noge. Štimac je makar imao 210+ a ovaj ni to nema. Možda je još bolji opis - kubanski Raško Katić.  

• Like 6
  • Ha-ha 4
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Rivero je za par santima viši  od Hola ali i za par stotina grama kraći u pamet. 

Dontu bi sada na krkače dono iz Španije.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
8 minutes ago, NMX said:

ezgif-88d8aac17fe7e8.gif.0492c2d21cb8eba09c7b40b362ac9118.gif

Naši dizelaši što su se devedesetih sekli na dens su gospoda za ove latino reggaeton ljombere. Počeću i ja da se zalažem za domaću osnovu, samo da nekako izbegnemo ovu seljanu u Zvezdi.

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
1 minute ago, Guru said:

Naši dizelaši što su se devedesetih sekli na dens su gospoda za ove latino reggaeton ljombere. Počeću i ja da se zalažem za domaću osnovu, samo da nekako izbegnemo ovu seljanu u Zvezdi.

kermit-darkside.gif

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Guru said:

"Jel sad shvatas sine?"

• Ha-ha 1