Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Nema tu šta da se bira između njih dvojice. Od početka je bilo evidentno da Kenan ima jak ugovor i da teško da će neko da ga preuzme. Nedović nema ugovor i ne daj Bože  produžetak istog je samo izbor neznalica iz kluba i uvod u propast. 

• Like 8
Posted

8 пута индекс у минусу у АБА лиги
6 пута индекс у минусу у ЕЛ ( од -4 до -7)
На 35 утакмица је извукао 41 фаул, 1.2 фаулова извлачи по утакмици за играча који игра само напад то је застрашујућ податак за 21 минут просечно на терену.
У утакмицама против Спартака је имао индекс 1 и 0, укупно 7 поена и шут из игре 2-12.
Против Бајерна у плеј ину 1-6 из игре.
У 2 ЕЛ дербија укупно 8 поена и шут из игре 2-10.
У 2 АБА дербија укупно 11 поена и шут из игре 4-12.

Ово је један од најсрамотнијих играча и први који треба да лети из спољне линије.

• Like 6
Posted

Ako Kenan mora da ostane, onda bi bio skandal da Nedovic ostane. Kenan ume da bude ratnik a deluje i da pravimo neku ratnicku ekipu ali onda prioritet priotiteta mora da bude da ostane vodja ratnika a to je Nikola Kalinic. Njegova energija je za ratnicku ekipu je prekopotrebna.

• Like 2
Posted (edited)
19 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

8 пута индекс у минусу у АБА лиги
6 пута индекс у минусу у ЕЛ ( од -4 до -7)
На 35 утакмица је извукао 41 фаул, 1.2 фаулова извлачи по утакмици за играча који игра само напад то је застрашујућ податак за 21 минут просечно на терену.
У утакмицама против Спартака је имао индекс 1 и 0, укупно 7 поена и шут из игре 2-12.
Против Бајерна у плеј ину 1-6 из игре.
У 2 ЕЛ дербија укупно 8 поена и шут из игре 2-10.
У 2 АБА дербија укупно 11 поена и шут из игре 4-12.

Ово је један од најсрамотнијих играча и први који треба да лети из спољне линије.

Kolega neko je skoro već nešto slično o Kenanu izvlačio ovako. Možda si i  ti ,ne znam. Sve to mi znamo. I svi mi kažemo da treba da ide ako je nekako moguće a da nas to ne košta puno niti da radi BAT posle. Ali i taj Nemanja Nedović je imao malo manju platu od Kenana. Pa je imao i 3 godina da dokaže da je vredan iste. Nije je zaslužan bio niti jedne sezone. Svi mi koji smo rekli KENAN, rekli smo ako baš moramo da biramo. Drugo, došao je Karter. On je više Nedović po stilu  nego Kenan. ( Kako mi je ovo bezveze i da kažem jer taj Nedović sve ono što ume na papiru , sve to nismo videli ni 1%)  Treće , mi smo spremali neke akcije za Kenana tokom jeseni , to su protivnici lako savladali tamo negde u Januaru i naš veliki stručnjak ništa specijalno nije uradio posle povodom toga. Kao i u svakom timu , odluka o jednom ili drugom se može doneti tek kad budemo znali ko još spolja dolazi. I to je ono što najviše treba da utiče na odluku. Kao i ta jako bitna stvar da čovek ima ugovor na sigurno negde od 1,3 do 1,5 miliona po sezoni i neće to samo od sebe da se reši.   

Edited by StiviKivi
Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Give me:

money-money-money.gif

:thumbup:

Taman deo meni za novi komp, pošto mi je ovaj izgleda riknuo nakon vesti da je obeštećenje za Dontu Hola 800k, tačno je to bilo poslednje što sam video na njemu pre nego što se upokojio. :smiley50:

• Ha-ha 7
Posted
1 minute ago, Guru said:

Taman deo meni za novi komp, pošto mi je ovaj izgleda riknuo nakon vesti da je obeštećenje za Dontu Hola 800k, tačno je to bilo poslednje što sam video na njemu pre nego što se upokojio. :smiley50:

Povecali su na milku🤑

• Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Sector said:

Tjeraj ga u kurac više, daj tog Oturua vamo.

Upravo.

1.2m za obeštećenje + plata za dve godine =5m

Dovoljno za Oturua i jednu jeftiniju streč peticu.

• Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, StiviKivi said:

Kolega neko je skoro već nešto slično o Kenanu izvlačio ovako. Možda si i  ti ,ne znam. Sve to mi znamo. I svi mi kažemo da treba da ide ako je nekako moguće a da nas to ne košta puno niti da radi BAT posle. Ali i taj Nemanja Nedović je imao malo manju platu od Kenana. Pa je imao i 3 godina da dokaže da je vredan iste. Nije je zaslužan bio niti jedne sezone. Svi mi koji smo rekli KENAN, rekli smo ako baš moramo da biramo. Drugo, došao je Karter. On je više Nedović po stilu  nego Kenan. ( Kako mi je ovo bezveze i da kažem jer taj Nedović sve ono što ume na papiru , sve to nismo videli ni 1%)  Treće , mi smo spremali neke akcije za Kenana tokom jeseni , to su protivnici lako savladali tamo negde u Januaru i naš veliki stručnjak ništa specijalno nije uradio posle povodom toga. Kao i u svakom timu , odluka o jednom ili drugom se može doneti tek kad budemo znali ko još spolja dolazi. I to je ono što najviše treba da utiče na odluku. Kao i ta jako bitna stvar da čovek ima ugovor na sigurno negde od 1,3 do 1,5 miliona po sezoni i neće to samo od sebe da se reši.   

Уговоре такође имају и Рокас и Јаго па се не поставља никакво питање дал ће остати и колико ће нас то коштати.

Не знам ни што се уопште потенцира то ако мора, па не мора нити треба да остане ни један ни други.

Едит: Неко ко спичка преко 6 милиона на позиције 3 и 4 сигурно не размишља претерано о трошењу новца.

Edited by Bogoljub Gagic
  • Like 2
Posted
7 minutes ago, Čvarkov said:

Upravo.

1.2m za obeštećenje + plata za dve godine =5m

Dovoljno za Oturua i jednu jeftiniju streč peticu.

Odakle pouzdan info o plati? Sta sam propustio? Ja sam cuo da on treba da dobije 1.6M po sezoni, ali ni u to ne verujem. Po meni 4M za 3 sezone.