Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Spartak je pored nas izgledao kao prime Bullsi a zatim brzo vračen na fabrička podešavanja. Baš sramotno izdanje naših za koje nema opravdanja. Da se mene pita Sfero bi bio već bivši a ovako izgleda da se agonija nastavlja. Nismo naučili lekciju pa ponavljamo.

• Like 23
Posted

Znam @Don Dusko da delimično nije poenta u tome, znam i šta je hteo da kaže i u pravu je, ali povraća mi se od tog narativa koji se forsira. Deca ne mogu nikog da dobiju. Nemaju oni ni snage ni iskustva za to. Ovo je njima pre svega ogromno iskustvo i zamajac.

Posted
8 minutes ago, JPM said:

H24HRZr.png

Ovo je učinak te dece od sinoć. Što je najsmešnije, meni je odvratan Čović i sve njegove tvorevine, ali daj da ne preterujemo sa tom Partizanovom decom. Čemu to. Momci bili tu da popune broj. Učinka bez.

U stvari on je pomenuo ispadanje FMP od Partizana. A u toj utakmici Mijailović je dao 15 poena, Bošnjaković 10 poena i Šekularac 7 poena. Tako da je sasvim tačno da su deca izbacila tim koji je selektirao Čović. 

• Like 3
  • Thanks 2
Posted
Just now, TB Told said:

U stvari on je pomenuo ispadanje FMP od Partizana. A u toj utakmici Mijailović je dao 15 poena, Bošnjaković 10 poena i Šekularac 7 poena. Tako da je sasvim tačno da su deca izbacila tim koji je selektirao Čović. 

Nije tačno, jer da nije bilo seniora na koje je odbrana FMP-a obraćala pažnju, ta deca ne bi imala prostor ni da prdnu. Ne treba pričati bajkice. Što nije izbacio 5 juniora na parket, videli bismo šta bi se desilo. Obaška to što je FMP sramotno loš.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Posted
Just now, JPM said:

Nije tačno, jer da nije bilo seniora na koje je odbrana FMP-a obraćala pažnju, ta deca ne bi imala prostor ni da prdnu. Ne treba pričati bajkice. Što nije izbacio 5 juniora na parket, videli bismo šta bi se desilo. Obaška to što je FMP sramotno loš.

Kad napišeš nešto što nije tačno ne treba da se zakopavaš dalje. 

• Like 2
Posted
Just now, TB Told said:

Kad napišeš nešto što nije tačno ne treba da se zakopavaš dalje. 

Što se zakopavaš onda?

Posted

Naravno da ne bi pobedili samo sa juniorima. Ti si napisao da nisu imali nikakav ucinak i da su bili tu samo da popune broj. A itekako su imali ucinak.

Posted
57 minutes ago, srlepajce said:

Ali kakva situacija da na kraju ovakve debakl sezone imamo slobodnog Radonju i Sasu Obradovica ali ne mi smo dali novi dvogodisnji ugovor  u januaru mesecu

Tipicno kkcz poslovanje 😄

Tipično kkcz poslovanje je smena trenera bez obzira na ugovor, kao vid prinošenja žrtve pred navijačima i prikrivanja problema.

Posted (edited)
2 minutes ago, Mrk said:

Naravno da ne bi pobedili samo sa juniorima.

Tako je.

2 minutes ago, Mrk said:

Ti si napisao da nisu imali nikakav ucinak i da su bili tu samo da popune broj.

Kao odgovor upisu da su Partizanovi klinci izbacili FMP. Što je potpuno netačno. Pritom svaka čast tim momcima, nemam reč lošu o njima da napišem. Ali te bajkice su odvratne, čak mislim i kontraproduktivne.

A inače...taj Spartak je pružio slabiji otpor nego li FMP... :thumbup:

Edited by JPM
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, TB Told said:

Tipično kkcz poslovanje je smena trenera bez obzira na ugovor, kao vid prinošenja žrtve pred navijačima i prikrivanja problema.

si se ti ikad bavio profi sportom?

Posted (edited)
15 minutes ago, JPM said:

Što se zakopavaš onda?

A ni pokušaji duhovitosti ne pomažu. 

Napisao si da juniori u timu Partizana nisu imali učinak u izbacivanju FMP. 

Pošto su njih trojica dala skoro trećinu poena u majstorici, jasno je da si napisao netačnu stvar. Zaboravio sam i Danilovića koji je dao 6 poena. 

Da ne pominjem da taj meč nisu igrali ni Vašington ni Pokuševski, tako da je sasvim tačno da su Čovićev tim izbacili juniori Partizana. 

Edited by TB Told
  • Like 4
Posted

Jbt Petrušev stopirao sve na par nedelja... Bio pre dve godine , ostali smo bez titule Aba lige. Bio ove, ostali smo isto bez titule. Dečko je sasvim sigurno jako loš tip. Ne podnose ga ni protivnici , ni naši igrači očigledno. Dal je moguće da uopšte i dalje razmišljamo o njemu.. Kod mene bi bio odjavljen posle 10 min kad bi mi rekao da mu treba par nedelja. Neko napisao sinoć, ne znam ko... Zamisli deliš ponovo svlačionicu sa nekim saigračima koji znaju kako se ponašaš + sad ovo. Istog trena treba odustati od njega. A da ne pričamo o tome da treba da platimo 1M obeštećenje plus jedno oko 2M traži sigurno po sezoni... Tolika lova za luzera... Neka hvala. 

• Like 8
Posted

10. место у ЕЛ представљено као неки успех, исто место заузео и Душко иначе.

4. место у АБА лиги

Испадање у 1/2 финалу АБА лиге од Будућности, уз највећи поразу плеј офу.

Испадање у 1/2 финалу КЛС од Спартака уз претходно већ један пораз од њих.

Највећи буџет у историји клуба.

Док је он био ту продужени су Боломбој, Рокас и Јаго. Доведени су Коди, Кенан, Калинић, Петрушев, Даум, Браун. Његове изјаве са краја прошле сезоне говоре и да му Тео није наметнут за ову сезону, то је укупно 10 играча. 

Ал јбг довели му Добрића...

Барабу најурити нек ради у неком Паниониосу.

• Like 9
  • Thanks 5
Posted
29 minutes ago, robespierre said:

Tvoj idol ove godine uspeo je ono što je malo ko. Sastavio je ne jednu nego dve ekipe, jednu je razbio Spartak a drugu Partizanovi klinci kao zvečku. Malo je takvih košarkaških radnika.

Moj idol?

Ako mislimo na istog covjeka ja mislim da je taj covjek predsjednik KSS-a i da nema nikakve veze sa Crvenom zvezdom i FMP-om.

Ova nagadjanja su sve rekla kazala price i nista nije potvrdjeno, a ja se ne zelim baviti nekim nagadjanjima.

Ja samo znam da dok je Nebojsa Covic bio predsjednik Crvene zvezde nas klub  osvojio 24 trofeja, a Partizan 10 trofeja i samo me to zanima.

Moze ga neko voliti ili ne, ali covjeka u kosarci prate veliki uspjesi i trofeji i to su cinjenice i to treba da se postuje.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Tako je.

Kao odgovor upisu da su Partizanovi klinci izbacili FMP. Što je potpuno netačno. Pritom svaka čast tim momcima, nemam reč lošu o njima da napišem. Ali te bajkice su odvratne, čak mislim i kontraproduktivne.

A inače...taj Spartak je pružio slabiji otpor nego li FMP... :thumbup:

Čuj odvratne. Možda jeste benigno navijačko loženje ali odvratno sigurno ne. 

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Pa i to ce uslediti posle 2-3 poraza 

Ne znam cemu pravdanje glupavog produzetka pocetkom januara 

• Like 1
Posted
43 minutes ago, The_Big_S said:

Izvinite na Off-u, čitam gore relevantne i dozvoljene izvore informacija, i kontam da je Insajder "mreo". Ni traga ni glasa od čoveka

Možda je zauzet obavezama u KSS.

Posted
Just now, Sokmeniki said:

Moj idol?

Ako mislimo na istog covjeka ja mislim da je taj covjek predsjednik KSS-a i da nema nikakve veze sa Crvenom zvezdom i FMP-om.

Ova nagadjanja su sve rekla kazala price i nista nije potvrdjeno, a ja se ne zelim baviti nekim nagadjanjima.

Ja samo znam da dok je Nebojsa Covic bio predsjednik Crvene zvezde nas klub  osvojio 24 trofeja, a Partizan 10 trofeja i samo me to zanima.

Moze ga neko voliti ili ne, ali covjeka u kosarci prate veliki uspjesi i trofeji i to su cinjenice i to treba da se postuje.

Sa tim uspesima on najmanje ima veze. 

Njegov nivo bez državne zaleđine je FMP iz 2011, a taj FMP je bio ispod Uvalinove Zvezde. 

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, MilošVB said:

Čuj odvratne. Možda jeste benigno navijačko loženje ali odvratno sigurno ne. 

Slažem se. Aj da kažemo bljutave.

Posted
2 hours ago, СтелаРоса said:

Nema veze sa prelaznim rokom, ali posto je druga tema zakljucana, samo bih da se zahvalim upravi kluba, treneru i igracima u ime Partizana na poklonjena dva trofeja. Svaka cast svima sto su sastavili roster koji nije mogao da pobedi Spartak kojeg je Partizan u dva meca razvalio 40 razlike sa dva i po igraca. 

Bukvalno sam isto hteo da napišem. Svaka čast velikom giros treneru... Uspeo je da preda partizanu dva trofeja. Najslabijem partizanu u poslednjih 4 godina.

• Love 1
Posted
1 minute ago, srlepajce said:

Pa i to ce uslediti posle 2-3 poraza 

Ne znam cemu pravdanje glupavog produzetka pocetkom januara 

S obzirom da selekcija tima počinje pre kraja prethodne sezone, sasvim je logično da se pre toga donese odluka o treneru.

Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Sa tim uspesima on najmanje ima veze. 

Njegov nivo bez državne zaleđine je FMP iz 2011, a taj FMP je bio ispod Uvalinove Zvezde. 

Nego ko ima veze? Zatekao Zvezdu na dnu, preporodio ne, osvojio 24 trofeja i ostavio je na vrhu, sa cistim racunom i triplom krunom.

Oprostio se kao sampion. 

PS. Najbolje vise da ne pisemo vise na ovu temu da ne bi zatrpavali ovde. Otislo je predaleko, a mozemo ovako do prekosutra.

• Like 3