Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Yago out, Canaan out, Nedović out.

Ostaju Kodi, Carter, Miljenović. Treba nam bre još tri beka. Haos. Baš se plašim kako će bekovi da nam izgledaju.

• Like 3
Posted
48 minutes ago, Bode said:

Svakako, pozdravljam prvo zvanicno pojacanje, i like it. I konacno neko ispod 30!

Do kraja godine imaće 30. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Princeton said:

Meni se svidjaju Moneke / Semi / Nwora kao pojacanja. Dvosmijerni igraci, fantasticne atlete. Svakako imaju svoje mane, ali prilicno se uklapaju u pozeljne profile za odbrambeni sistem zalizanka.

Hide contents

Vidim da mi je obrisan post o Hoard-u, ali on nista jos nije potpisao sa Makabijem. Mi smo jedni od ozbiljnijih opipavaca terena kod njega. Izvor covjek sponzor/nesto u upravi Makabija. Ne znam da li Markos moze da potvrdi info... Ali nije ni vazno toliko, ako parafiraju ugovor kroz koji dan, znace se da smo mi out.

Za Hoarda se pricali tokom proleca. Ne znam gde bismo jos i sa njim sad. 

Mislim i ja da ce se u slucaju da ostane Petrusev dovesti C. U slucaju da ne ostane, mislim da ce cak dva. Ja se ne bih licno lomio da ga zadrzim, ali u klubu ga bas zele. 

• Like 16
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Yago out, Canaan out, Nedović out.

Ostaju Kodi, Carter, Miljenović. Treba nam bre još tri beka. Haos. Baš se plašim kako će bekovi da nam izgledaju.

pouzdano znaš to ili ? 

Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Naravno, to je bar dokazano. Mi smo na kraju sa njim imali lošu sezonu, sa njegovim solidnim doprinosom takvom završetku. On je imao statistički dobru sezonu u EL, jer smo ga mi doveli pod uslovima koje nijedan drugi klub ne bi prihvatio. 

Tako da ako hoće da čeka, nikakav problem, za tih 2,5 - 3 miliona evra ima svakako kvalietnih igrača, koji neće da čekaju.

Za mene, apsolutno nedokazano. Da, imali smo lošu sezonu na kraju, ali ne isključivo zbog njega, a bez njega bismo imali najverovatnije katastrofalnu.

EL klubove zabole za završnicu KLS-a i ABA, kada gledaju šta im treba da dovedu, tako da sam siguran da on ne bi proveo godinu dana na klupi Olimpijakosa.

S druge strane, to što ima kvalitetnih igrača za sličan novac očigledno Filipu ne predstavlja problem da "rizikuje", a prilično sam ubeđen da tu pravog rizika i nema i da i on zna da će za 2 nedelje biti ista situacija.

To šta bi random navijač sad uradio na Drčelinom mestu je irelevantno. Domaći igrač, reprezentativac, u KKCZ...pa čekaće ga do sredine avgusta.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Za Hoarda se pricali tokom proleca. Ne znam gde bismo jos i sa njim sad. 

Mislim i ja da ce se u slucaju da ostane Petrusev dovesti C. U slucaju da ne ostane, mislim da ce cak dva. Ja se ne bih licno lomio da ga zadrzim, ali u klubu ga bas zele. 

Kakva je istina oko Petruseva? Znaci stvarno nas je statio na cekanje?

Posted
3 minutes ago, The_Big_S said:

Zar nije bilo priče da je Kenan najplaćeniji u timu sa 1,5-1,6 miliona, pa Kalina pa onda CMM?

11 ppg na 54 FG%, 42 3P% i skoro 90 FT% koji je bio clan tima koji igrao F4 EL u KK Crvenoj Zvezdi, aka pijanim milionerima, prima neku sicu. Dosao zbog ljubavi i BG splavova.

U klubu gdje Yagisa ima milionce, DeDa, Dobri i Luka po 600-700k.

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Kodi sigurno ostaje. Bio je vazan faktor u celoj ovoj prici oko Monekea. 

Toliko je sposoban sportski sektor, kad ni 1.700.000 po sezoni nije dovoljno, već mora brat Vuk da pomaže.

Šalu na stranu, drago mi je što ostaje Kodi.

• Like 4
Posted
Just now, Markoss said:

Jel znas mozda da li je planiran da bude bas prva opcija na pleju? Tj da li cemo dovesti nekog pribliznog njegovog kvaliteta ili cemo svesno ici sa jefitinijom nekom varijantom a da CMM bude bas prva opcija... 

Posted

Teška priča sa CMM kao prvim plejom. Ne vidim taj potencijal u njemu koji će da otključa bolja selekcija, brat je jednostavno average. 

Mislim da nema ništa ni od naredne sezone. 

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Amigo21 said:

Jel znas mozda da li je planiran da bude bas prva opcija na pleju? Tj da li cemo dovesti nekog pribliznog njegovog kvaliteta ili cemo svesno ici sa jefitinijom nekom varijantom a da CMM bude bas prva opcija... 

Pa ako nam igrac od 1.5-1.6 miliona bhde backup, onda napadamo titulu u EL jer cemo imati budzet= Pao, Oly, Real...

Posted
10 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Za mene, apsolutno nedokazano. Da, imali smo lošu sezonu na kraju, ali ne isključivo zbog njega, a bez njega bismo imali najverovatnije katastrofalnu.

EL klubove zabole za završnicu KLS-a i ABA, kada gledaju šta im treba da dovedu, tako da sam siguran da on ne bi proveo godinu dana na klupi Olimpijakosa.

S druge strane, to što ima kvalitetnih igrača za sličan novac očigledno Filipu ne predstavlja problem da "rizikuje", a prilično sam ubeđen da tu pravog rizika i nema i da i on zna da će za 2 nedelje biti ista situacija.

To šta bi random navijač sad uradio na Drčelinom mestu je irelevantno. Domaći igrač, reprezentativac, u KKCZ...pa čekaće ga do sredine avgusta.

Ovo je jedini razlog zašto misli da može da čeka, jer postoji klub kome je ispred racionalnosti ovo boldovano. 

U praksi se do sada pojavljivao samo jedan klub koji je spreman da Petruševa izvlači iz loših situacija u koje je sam sebe dovodio i to je nešto što je činjenica.

• Like 1
Posted
Just now, Sector said:

Teška priča sa CMM kao prvim plejom. Ne vidim taj potencijal u njemu koji će da otključa bolja selekcija, brat je jednostavno average. 

Mislim da nema ništa ni od naredne sezone. 

Uz njega na terenu treba da bude bek kreator u svakom trenutku,nama je taj bek možda i ključni potpis ovog ljeta.A ne kao ove sezone da startuju Kenan pa i Dobrić.To je Nedović mogao biti,ali Nedović u prajmu ne ovaj.

• Like 3
Posted

Moram priznati da mi se osim Odželeja dopadaju sva imena koja se dovode u vezu sa nama u ovom prelaznom roku, a posebno to mislim na Nvoru.

I da, mislim da će Drčela ponuditi Vasi bukvalno koliko god bude tražio, tako da ga očekujem u timu za sledeću sezonu.

Kada se oslobodimo viška, da ne kažem škarta, moglo bi to veoma dobro da izgleda.

Da se ponovim, ne sumnjam da ćemo imati pristojan tim sledeće sezone, međutim, najveća briga ostaje Janis. Baš je izgubio moje poverenje...

• Like 6
Posted
19 minutes ago, Markoss said:

E jbg sad

Posted
4 minutes ago, Brajant Danston said:

Moram priznati da mi se osim Odželeja dopadaju sva imena koja se dovode u vezu sa nama u ovom prelaznom roku, a posebno to mislim na Nvoru.

I da, mislim da će Drčela ponuditi Vasi bukvalno koliko god bude tražio, tako da ga očekujem u timu za sledeću sezonu.

Kada se oslobodimo viška, da ne kažem škarta, moglo bi to veoma dobro da izgleda.

Da se ponovim, ne sumnjam da ćemo imati pristojan tim sledeće sezone, međutim, najveća briga ostaje Janis. Baš je izgubio moje poverenje...

po svim pojačanjima do sada sto smo doveli, mislim da nijedan nije loš defanzivac, ako nije toliko dobar onda sigurno nije rupa koje smo imali ove godine, a Janis igra sporu košarku sa jakom odbranom sudeći po svemu vidjenom. Mislim da treba da mu se veruje. Slažem se da je zasrao, ali ključ je strpljenje. Napred Zvezda !

Posted
10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Pa ako nam igrac od 1.5-1.6 miliona bhde backup, onda napadamo titulu u EL jer cemo imati budzet= Pao, Oly, Real...

Slazem se, ja licno sam zato i kukao cele sezone na CMM jer mislim da smo mu previse para dali al ajde mozda ce sa novim saigracima igrati bolje. Svakako mislim da nam treba bas kvalitetan backup plej nadam ss da nece biti neka bas jeftina i skromna varijanta.

Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Ovaj potpis Monekea znači i da je on “najveće ime” koje ćemo dovesti ove sezone.

Ako smo se uopšte nadali Vasi ili Guduri, od toga nema ništa jer bi DrČela nesumnjivo zakucao danas sa nekim od njih dvojice

Gudara svakako nebi mogao danas jer i dalje igra finale sa Fenerbahceom...

Mada on ce u Armani svakako 

Za Micica se valjda i dalje nista ne zna.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Taki said:

Uz njega na terenu treba da bude bek kreator u svakom trenutku,nama je taj bek možda i ključni potpis ovog ljeta.A ne kao ove sezone da startuju Kenan pa i Dobrić.To je Nedović mogao biti,ali Nedović u prajmu ne ovaj.

Carter je taj kreator, kako će svoj stil igre preneti na EL nivo ćemo videti, al' on primarno igra sa loptom i kreira iz p&r-a sa pozicije SG. Pored njega je potreban i jedan PG koji ume da igra p&r i ima dobar šut i onda će CMM-ovi (brojni) nedostaci u pozicionom napadu biti koliko-toliko ispeglani.

• Like 19
Posted
1 hour ago, The_Big_S said:

Ovaj potpis Monekea znači i da je on “najveće ime” koje ćemo dovesti ove sezone.

Ako smo se uopšte nadali Vasi ili Guduri, od toga nema ništa jer bi DrČela nesumnjivo zakucao danas sa nekim od njih dvojice

Vasa svakako ne moze da bude ozvanicen pre 01.07...Zato sto tek tada postaje slobodan agent u Nba..

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Taki said:

Znam ja šta nama treba na terenu uz njega ali trenutno je pod ugovorom Kenan a ne sumnjam da ćemo se samoubiti i sa Nedovićem. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Guru said:

Carter je taj kreator, kako će svoj stil igre preneti na EL nivo ćemo videti, al' on primarno igra sa loptom i kreira iz p&r-a sa pozicije SG. Pored njega je potreban i jedan PG koji ume da igra p&r i ima dobar šut i onda će CMM-ovi (brojni) nedostaci u pozicionom napadu biti koliko-toliko ispeglani.

Значи Васа завршава сав посао.

• Like 16