Boxy Posted Thursday at 09:41 PM Posted Thursday at 09:41 PM Svaka cast Cilicu, prvo riljao po celndzerima, sad manje vise rutinski dobio top 4 igraca, ali realno, Drejper je bas los. Ono sto sam ja gledala na Kvinsu, nije nista posebno pokazao, nekako se dovukao do tog sf da bi bio top 4 na W, ali igra je bila ispodprosecna. 1
Molina23 Posted Thursday at 09:58 PM Posted Thursday at 09:58 PM 36 minutes ago, L' Imperatore said: U mom slučaju, svedoka i dokaza ne fali 😁Ja sam odluku doneo posle intervjua u Viškovom vlogu. Jednostavno mu se u očima videlo koliko trenutno veruje u svoju igru i sa koliko samopouzdanja ulazi u ovaj meč. A bezveze je pričati koliko on još uvek može napraviti štete na ovoj podlozi, kad je mentalni deo stabilan. Neverovatno mi je bilo sa kolikom lakoćom je dobio prva dva seta, urpkos ispodprosečnim serviranjem. Ali jasno se videla ideja, šta se napada i kako. Taktičkom disciplinom je totalno izbacio Drapera iz ritma, koji jednostavno nije znao šta da radi u tim momentima. A 4. setu je samo potvrdio ono što sam napisao gore o mentalnoj snazi. Stari Mrnjau bi se posle onog trečeg seta uspaničio i raspo ko bugarska skupština. A danas bez večih problema završio posao u sledečem setu. E sa takvim predznanjem se baca klada, rispektača. 3
Malkolm Brogdon Posted Thursday at 11:03 PM Posted Thursday at 11:03 PM Malo kasnim ali cisto da prosetam profilnu 1 2
McLeod Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Cisto da zabelezimo da Mahac ponovo nije uspeo da prodje drugo kolo turnira na travi.
Drug Crni Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Što bi i prošao kad nema ništa ni da ponudi na ovoj podlozi? Zaključan je topik o teniskoj modi, pa ću ovde..a i imenu topika je dress code Primetio sam da Adidas forsira ovde retro opremu..neko to ne voli, a ja priznajem da mi se to inače dopada i privatno imam neke adidas originals komade.. Veoma mi se dopala majica koju je nosio Nardi protiv Sinera npr, više nego one koje su nosili Zverev i Mikelsen recimo. Nisam uspeo da vidim kod žena kako im izgleda kolekcija.
Kosjan Willavić Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Monfis bratina u stotinu petoj godini igra peti set sa Fucovicem, uz napomenu da je i prvo kolo prosao posle pet setova ( i to protiv Umbera koji je nezgodan na travi ). Forma je prolazna,klasa je vecna! 🙂 Edited 20 hours ago by Kosjan Willavić 3
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 54 minutes ago, Drug Crni said: Što bi i prošao kad nema ništa ni da ponudi na ovoj podlozi? Nadovezujem se na prethodnu raspravu sa Eliasom koji ga je naveo kao potencijalnu minu Djokovicu. Mada nebitno, sve se vec ocistilo, ispasce da je Cilic tu zapravo najozbiljniji. Ne bi me cudilo da dodje do tog meca, posto je on izbacio Drejpera. Edited 19 hours ago by McLeod 1
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Što bi i prošao kad nema ništa ni da ponudi na ovoj podlozi? Zaključan je topik o teniskoj modi, pa ću ovde..a i imenu topika je dress code Primetio sam da Adidas forsira ovde retro opremu..neko to ne voli, a ja priznajem da mi se to inače dopada i privatno imam neke adidas originals komade.. Veoma mi se dopala majica koju je nosio Nardi protiv Sinera npr, više nego one koje su nosili Zverev i Mikelsen recimo. Nisam uspeo da vidim kod žena kako im izgleda kolekcija. I ja volim tu retro obleku, a Borgova Filina mi je neprevaziđena. Kod devojaka sam zapazila Osakinu haljinu na falte, meni najbolja (ne znam kako se kod vas kažu falte 😊) 41 minutes ago, Kosjan Willavić said: Monfis bratina u stotinu petoj godini igra peti set sa Fucovicem, uz napomenu da je i prvo kolo prosao posle pet setova ( i to protiv Umbera koji je nezgodan na travi ). Forma je prolazna,klasa je vecna! 🙂 Monfis bratima sve te Fusoviče trebalo je da dobija u tri seta, po talentu i kvalitetu igre, uvek će mi biti žao što nema bar jedan slem. 10 minutes ago, McLeod said: Nadovezujem se na prethodnu raspravu sa Eliasom koji ga je naveo kao potencijalnu minu Djokovicu. Mada nebitno, sve se vec ocistilo, ispasce da je Cilic tu zapravo najozbiljniji. Ne bi me cudilo da dodje do tog meca, posto je on izbacio Drejpera. Čilić je GS šampion i finalista Vimbldona, jedina šteta je bilo kako je katastrofalno izgubio to finale, pojeo ga je Fed s pola ruke.
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Solana Sijera prvi LL koji stize u 4R na W kod zena u Open Eri, ovo bi moralo isto da se proveri, deluje mi nemoguce bas. I prva Argentinka u 4R od 2004. na W, to deluje realno. Edited 19 hours ago by McLeod
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Šteta za brata La Monfa, mogao je priredi još jedan spektakl sa Šeltonom. Još izgubi od onog gym baje Fučovića, retko iritantna njuška na turu. 1
Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 minutes ago, Molina23 said: Šteta za brata La Monfa, mogao je priredi još jedan spektakl sa Šeltonom. Još izgubi od onog gym baje Fučovića, retko iritantna njuška na turu. On mi bas ima pojavu koja bi na moru isla u potkosulji,papucama i navucenim dugim carapama 🙂 2
Drug Crni Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Gledam Fric v Fokina Jel mi se čini ili CC nikad nije bio ovoliko spor?
Mina D. Harker Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da niste malo jelly na Fučoviča monci? Sad vidjeh slike 1
Boxy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago A sto su juce prekinuli Seltonov mec na 5:4 i njegov servis i on izasao danas i za 70 sekundi zavrsio Inace, prekinuli su zbog mraka, a verujem da su mogli da puste jos koji minut..
ciao Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Monfis bratina u stotinu petoj godini igra peti set sa Fucovicem, uz napomenu da je i prvo kolo prosao posle pet setova ( i to protiv Umbera koji je nezgodan na travi ). Forma je prolazna,klasa je vecna! 🙂 Joj nemoj tako on mladji od Novaka
delgado Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Fricko fino kruzira protiv Fokine, u prvom setu napravljen brejk i ocuvan do kraja za 6-4, drugi set takodje zapocet brejkom i dovrsen duplim brejkom za 6-3. Valjalo bi da ne popusti i proba da zavrsi ovo u 3S, makar se cerali do TB, da sacuva energije za drugu nedelju. Fino se krece i pokriva teren, i u mnogim duzim razmenama je dobijao Fokinu. Naravno, ponovo se bacio na travu spektakularno i iskrvario lakat, po 3-4 put od pocetka turnira i dobijao medikal u trenucima kad su brejk lopte za nekoga xD
alcesta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pavljučenkova se pojavi svake prestupne godine, stigne ničim izazvano u drugu nedelju slema, a onda je opet nema nigde par godina... 1
delgado Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakav je bio ono BH na liniju iz mrtvog ugla preko pored mreze na samu liniju, Djokovic style za 0-15, potom jos jedan lom BH dijagonala za 0-30, i dosao je do kljucnog brejka. Spasao je jos jednu BP, svih pet do sada. Cekamo servis za mec i rutinsko overavanje Osmine Finala. Mnogo dobar mec igra.
Boxy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago A ovaj sto prenosi Alkaraza i Strifa ne zna za deuce i prednost stranu, nego kaze na ovoj strani Struf ima problem kad servira, na ovoj drugoj nema
Drug Crni Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago (edited) Sjajan set igraju Sabalenka i Radukanu. I dobi ga na kraju Beloruskinja. Radukanu sam gledao i protiv Voundrušove, stvarno odlično igra. Prija joj romansa sa Karlosom izgleda Edited 11 hours ago by Drug Crni
Molina23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Drug Crni said: Sjajan set igraju Sabalenka i Radukanu. I dobi ga na kraju Beloruskinja. Radukanu sam gledao i protiv Voundrušove, stvarno odlično igra. Prija joj romansa sa Karlosom izgleda Ej bre, oni su drugariiii!!1 Spoiler 1
jevrem69 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zna li se termin sutrasnjeg meča izmedju naših? Nadam se da ga nece opet staviti da igra pre 18-19h, inače ništa od gledanja ………………..
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni piše 17.20 na Sofascore, znači oko 6 najranije. Ne znam šta me više nervira, Sabalenkina dreka ili ovaj komentator. 1
Recommended Posts