Barker Posted Wednesday at 10:31 PM Posted Wednesday at 10:31 PM Fenomenalno je odigrao Novak Dropsotovic veceras, da nije bilo tog glupog brejka na startu, bilo bi i u tri. Pitam se dali je danas postavio igru za petak, Zverev je danas bio razvlacen po svim delovima terena i masu toga je uspesno i vracao. Dali ce ova "krakata roda" biti toliko mobilna u petak? Zverev je u mec usao sa statisticki najboljim servisom i bekhendom od svih, pa opet , evo kako je zavrsilo. Jedino sto ne mogu da racunam na mentalni raspad Sinera.
Dracarys Posted Wednesday at 10:32 PM Posted Wednesday at 10:32 PM Samo što Siner ne može da pokaže level igre Zvereva u prvom setu
alcesta Posted Wednesday at 10:33 PM Posted Wednesday at 10:33 PM E da, nisam pohvatala, šta je to bilo s onom ženom iz publike pred kraj?
Helena Posted Wednesday at 11:17 PM Posted Wednesday at 11:17 PM 41 minutes ago, alcesta said: E da, nisam pohvatala, šta je to bilo s onom ženom iz publike pred kraj? Ja nisam skontala kome je dobacivala i sa kim se svađala. Jbt, daš lepu lovu za SF i onda budeš izbačena A Banjac naravno usta zatvarao nije a ne zna da kaže ništa. 1
Kosjan Willavić Posted yesterday at 05:52 AM Posted yesterday at 05:52 AM (edited) Novak nema sta da izgubi, autsajder je u svakom slucaju protiv Sinera. Trebalo bi da nas ceka poslastica od meca. S obzirom na formu, ovo polufinale je fenomenalan rezultat ( narocito kad se Novakove godine uzmu u obzir i koliko je sljaka zahtevna ). Digao je nivo igre pred Vimbldon, sve ide po planu 🙂 Edited yesterday at 05:53 AM by Kosjan Willavić
berti Posted yesterday at 08:28 AM Posted yesterday at 08:28 AM Nevezano za sutrasnji mec... Svako ko je potegao za dopingom u sportu, mora biti dozivotno suspendovan. Hteo si da varas, imas prevarantsku narav, uradices to ponovo sutra... Platices cenu. 1 1
McLeod Posted yesterday at 09:31 AM Posted yesterday at 09:31 AM Djokovic protiv Sinera mora jos bolje da servira i jos bolje da riternira. Bice veliki problem za njega ako bude igrao kao sto je nekad igrao na sljaci kada je znao da je najspremniji pa onda moze da se davi kao zmija zabu, mislim da trenutno ne postoji veci robot od Sinera. Na njemu se ne vidi umor nikada, mentalno takodje sa tim lendlovskim izrazom lica ne pokazuje nista. Zbog toga je najpre jako tesko igrati protiv njega. Na sljaci je daleko od neprobojnog i Djokovic treba da bude direktniji. U taktickom nadmudrivanju ima prednost svakako, to je i Sinerova slaba tacka (mada mu ne treba, lik pokriva ceo teren i sposoban je da te zakuje sa oba krila), ali sam siguran da nema goriva za to rvanje. Prvi set bi morao da dobije, tesko ce ga Zvereva okrenuti na 1-3. Kladionicarski G+ sigurno, mogucih pet setova. Mislim da moze da pobedi.
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Odavno se pitam kad će Erani u penziju, ali očigledno nema razloga skoro da ide. Evo još jednog GSa za nju u miksu. Btw, Novak je sinoć imao više drop šotova nego drugih servisa 1
jevrem69 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 11 minutes ago, alcesta said: Odavno se pitam kad će Erani u penziju, ali očigledno nema razloga skoro da ide. Evo još jednog GSa za nju u miksu. Btw, Novak je sinoć imao više drop šotova nego drugih servisa Sara Erani i njen ubitacni servis, to majka ne radja dva puta .................. 😅
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 24 minutes ago, alcesta said: Odavno se pitam kad će Erani u penziju, ali očigledno nema razloga skoro da ide. Evo još jednog GSa za nju u miksu. A i u zenskom dublu je u polufinalu.
alcesta Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nešto više o Lois Boason: https://www.espn.com/tennis/story/_/id/45450315/lois-boisson-wild-card-french-open-semifinals-2025
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Inace, jedna interesantna stvar, ako biste pogadjali na kom slemu Djokovic ima najvise pobeda, verovatno biste rekli AO. I pogresili. Iako ima "samo" tri RGa, a deset AOa, na RGu ima najvise pobeda ukupno, 100 naspram 99. Svuda ima bar 90 naravno, ali na RGu je najcesce stizao u zavrsnicu i gubio. Edited 22 hours ago by McLeod 1
Howie Roseman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4,20 kvota na Novaka sutra, ne vjerujem da je ikad bila veća nakon 2008. godine, čak ni protiv Nadala na istom turniru. 1
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ne znam da li ce Sabalenka uspeti da dobije, svakako bi to bio neverovatan podvig, ali glavni utisak gledajuci ovo pomalo mi je da Sabalenka igra u zivotnoj formi, bas nikad nije bila jaca, brza, bolja, mentalno stabilnija, a Iga je tipa na 60% svoje najbolje igre na sljaci i egal je. Stvarno je zenski Nadal. 1
Gromovnik Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Ne znam da li ce Sabalenka uspeti da dobije, svakako bi to bio neverovatan podvig, ali glavni utisak gledajuci ovo pomalo mi je da Sabalenka igra u zivotnoj formi, bas nikad nije bila jaca, brza, bolja, mentalno stabilnija, a Iga je tipa na 60% svoje najbolje igre na sljaci i egal je. Stvarno je zenski Nadal. Posledica stize takoreci odmah. 13 minutes ago, Dracarys said: Iga je osvojila svega 6 poena u trećem setu. 3
McLeod Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 37 minutes ago, Gromovnik said: Posledica stize takoreci odmah. Ovo je bilo napisano pre kraja prvog seta.
Ledd Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 hours ago, McLeod said: Inace, jedna interesantna stvar, ako biste pogadjali na kom slemu Djokovic ima najvise pobeda, verovatno biste rekli AO. I pogresili. Iako ima "samo" tri RGa, a deset AOa, na RGu ima najvise pobeda ukupno, 100 naspram 99. Svuda ima bar 90 naravno, ali na RGu je najcesce stizao u zavrsnicu i gubio. Ima 101 pobedu na RG. Razlog zašto ih ima više ovde nego na AO je ona suspenzija u koroni. Inače RG je Nole uvek igrao frhunski. Ja RG smatram njegovim boljim turnirom nego USO. Lično mišljenje. Kada se sve sabere i oduzme, tri slema + OI je osvojio ovde + Nadal kao prevelika prepreka. Tu je uvek i oštrio formu za Wimbledon i igrao odlično. Možda je i to razlog, dok je USO na kraju godine gde stiže umor i gde uvek dosta drugih konkuriše za slem.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 hours ago, berti said: Nevezano za sutrasnji mec... Svako ko je potegao za dopingom u sportu, mora biti dozivotno suspendovan. Hteo si da varas, imas prevarantsku narav, uradices to ponovo sutra... Platices cenu. Ne mogu da nađem post - ali napisao sam da je za mene tada- prestao da bude sportista. Nisam promenio mišljenje. 7
Recommended Posts