Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steta i zbog cinjenice sto bi mu finale donelo dovoljan broj bodova da bude cetvrti nosilac na narednom Slemu, samim tim, makar za mrvicu laksi zreb ........................ dokle god ne bude uspeo da se ponovo ugura medju prva cetiri, osvajanje Slema ce biti mnogo teza misija u odnosu na  neka ranija izvlacenja .....................

• Like 1
Posted

Inace mislim da je Novak ovde propustio najbolju šansu za Slem ove godine koliko god ona bila mala. Na Wimbldonu dobija onaj koji ima najbolji Servis+retern kombinaciju a tu Nole trenutno debelo kaska iza Alkaraza i posebno Sinera, tek u Londonu nece biti šanse protiv ovog dopingovanog robota. 

• Like 1
Posted

Novak me je odusevio, nisam ocekivao ovoliki otpor.

Siner svakako sada bolji ali ljudi...on je 14 godina mladji, to mu dodje skoro pa dve generacije.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Elias said:

Inace mislim da je Novak ovde propustio najbolju šansu za Slem ove godine koliko god ona bila mala. Na Wimbldonu dobija onaj koji ima najbolji Servis+retern kombinaciju a tu Nole trenutno debelo kaska iza Alkaraza i posebno Sinera, tek u Londonu nece biti šanse protiv ovog dopingovanog robota. 

ali su i razmene znatno krace, a ovde je on u nedostatku mogucnosti da drugacije skrati poen igrao one veceras, potpuno neupotrebljive dropsotove ................. Novakov servis na travi takodje izgleda dosta bolje .............. videcemo ................. ja licno mislim da ce mu to biti mozda i poslednja sansa da uzme Slem, ali da ce biti tesko, bice .................... fizicki ce mozda da izgleda jos bolje sledece godine na AO, koji bi mogao da mu bude i poslednji u karijeri, ali tu uvek ima vise takmaca koji mogu da mu pomrse racune .............

Edited by jevrem69
Posted
12 minutes ago, Elias said:

Pa sad. Baš da debelo kaska...

Nole je tek od Ženeve krenuo sa ozbiljnim ritmom, treningom i mečevima.

Sve je ovo priprema za Wimbledon.

Tek je sada krenuo da širi pluća, što se kaže.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Issey said:

Novak kad poklanja, on baš poklanja... Prati ga to kroz karijeru... 

Sta je to poklonio trenutno boljem igracu od sebe od koga je stariji deceniju i po.

57 minutes ago, Ace Rimmer said:

Trebao je na vrijeme u u penziju nego se tu sramoti, kao zadnji luzer igra. Liči na Roddicka protiv Federera u prajmu.

1 hour ago, Borky said:

Kroz citavu karijeru Nole je znao poklanjati meceve ovim nekim likovima za razliku od Federera i Rafe koji su ovakve na pjesackom gazili i tu su jedino bili bolji od Djokovica. 

Ljudi, zamrznuti ste u nekom vremenu od pre sest, sedam godina. Alkaraz i Siner su generacijski talenti i odlicni igraci, nisu nikakvi bezveznjaci, sta vam je. Ja sam srecan sto se Nole makar vratio na kakav-takav nivo forme, 38 godina i preko 20 godina profi karijere... Budimo zadovoljni sto je i dalje tu negde a ne u penziji. Nije bez sansi na Vimbldonu, vratilo mu se samopouzdanje. 

• Like 10
Posted

Hmmmm, po tviterima se piše, a videla sam i snimak, da je ovo bio poslednji meč na RG.

Poljubio je ruku, pa naslonio na šljaku, kao da se oprašta.:classic_mellow:

Posted

Pa tako nesto i kaze u intervjuu 😕

https://sportklub.n1info.rs/tenis/roland-garros/novak-emotivan-mozda-i-moj-poslednji-mec-na-rg-videcemo/

Posted (edited)
11 minutes ago, Helena said:

Hmmmm, po tviterima se piše, a videla sam i snimak, da je ovo bio poslednji meč na RG.

Poljubio je ruku, pa naslonio na šljaku, kao da se oprašta.:classic_mellow:

ma jok, odigrace on jos jednom ceo krug sledece sezone, videces ........................ pod utiskom je, posto je shvatio da veceras nije imao sanse za pobedu, ali za jedan neizvesniji mec u cetiri, a mozda i pet setova, jeste .............. kada ga to bude proslo, polako ce promeniti misljenje ..................

Edited by jevrem69
  • Like 1
Posted

Ne..biće u 40. :classic_mellow:

1 minute ago, jevrem69 said:

ma jok, odigrace on jos jednom ceo krug sledece sezone, videces ........................

Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Ajde realno, šta ste vi očekivali od Novaka koji do pre 15 dana ništa na zemlji nije odigrao? I generalno igra tanku sezonu za njegove standarde. I ima punih 38 godina, m?

Previše je večeras grešio, a ima u tome i Janikovih zasluga. Po meni, ovo je trenutno jako dobar rezultat za Đokovića i dobar je i nastup, igra. Ima na čemu da bazira optimizam i igru na W.

I meni je Siner favorit u nedelju.

Ako Siner odigra ovako, nece set uzeti Karlosu. Odigrao je ocajan mec, ali Novak prosto ne moze bolje trenutno.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
10 minutes ago, McLeod said:

Ako Siner odigra ovako, nece set uzeti Karlosu. Odigrao je ocajan mec, ali Novak prosto ne moze bolje trenutno.

Protiv Sinera verovatno ne moze u ovom trenutku, ali smo videli da ipak moze mnogo bolje protiv Alkaraza na AO, prosto mu je pirgavi usao u glavu, Alkaraz nije .................. uostalom, Alkaraz iz prvog seta danas protiv Muzetija bi glat izgubio set protiv danasnjeg Sinera iz prvog seta .............. treba biti malo vise realan u proceni kvaliteta igraca koji ti nisu favoriti i licne simpatije ipak staviti u drugi plan ..................

Edited by jevrem69
  • Like 3
Posted
58 minutes ago, McLeod said:

Brate, jel može malo manje samouverenosti? Sećamo se šta si govorio za ovog istog Sinera pre par godina, a vidi gde je sada.

• Like 2
Posted

Ja ne znam sta da vam kazem momci, oba meca sam gledao, kvalitet igre Karlosa iz drugog seta danas je rutiniranje Sinera. Utice protivnik, nervoza, glava, Siner nije ovako tragicno servirao ne pamtim od kad, Djokovic najbolji riterner ikad pa je to uticalo mozda na njegovu glavu (Djokovicev performans svakako nije).

Uostalom, Karlos ga je razmontirao na sljaci pre dve nedelje.

Sto se tice procena, nisam ocekivao da ce da mu bude dozvoljen doping i resi mu spremu i koncentraciju, dve najvaznije stvari u tenisu, sa tim bi i Zverev uzeo 10 slemova.

• Tuzno 1
Posted

Ima veze, jer da je Djokovic izgubio od Alkaraza 3-0, a Siner dobio Musetija sa 3-1 sa istom ovakvom igrom, ovde bi se pisalo kako ce Siner da osvoji sest do devet gemova protiv Alkaraza.

To sto vi ne mozete da progutate da je Siner sa nervoznom igrom i losim servison rutinirao Djokovica na svojoj najgoroj podlozi niti je moj problem niti to znaci ista vise od onoga sto sam napisao, a to je da sa igrom od danas Siner nema cemu da se nada jer je igrao lose.

Ako odigra bolje i bude servirao kao masina naravno da moze da dobije. Ali ovakav - ne moze.

• Tuzno 1
Posted
8 minutes ago, Darko said:

Kakve veze ima Novak sa Sinerom? Iskusno skretanje sa teme.

Siner nije izgubio set na turniru.

Pobediće u nedelju.

Džaba se nadvikuješ sa Mekom, on ovako može tri strane.

• Like 1
Posted

Čovek se lepo nadrogira opet, otkriju to pred USO. Kazna ga polovinom septembra tri meseca. Taman da odigra pripremne turnire za AO.

Sinera sam u pocetku vise gotivio od Karliosa. Sada mi je samo u glavi to dopingovanje, ne znam kako iko moze drugim ocima da gleda takvog sportistu.

• Like 2
Posted (edited)
8 hours ago, McLeod said:

Da.

Alkaraz mu je loš matchup.

Siner ubija protivnika svojim ritmom i intenzitetom (pace) a kod Alkaraza to neće ići.

Siner je više puta pokazao da kako se meč oduži da tako ulazi u neiznuđene i po pravilu gubi. Na tviteru je bio neki podatak da je izgubio svaki meč na slemu duži od 4 sata. Da je Nole uzeo treći set svašta bi bilo do kraja.

Uzeće Siner verovatno prvi set jer je Alkaraz neozbiljan i ubiće ga Siner u početku svojim ritmom ali kako meč odmiće biće sve gadnije.

Tri seta ne, ali dobija ga Alkaraz u 5.

Siner je mnogo veći profesionalac od Alkaraza i ozbiljiniji igrač. Imaće više slemova i nedelja kad se podvuče crta ali Alkaraz je bolji igrač od njega.

Edited by Ledd
  • Like 2
Posted
4 hours ago, McLeod said:

To sto vi ne mozete da progutate da je Siner sa nervoznom igrom i losim servison rutinirao Djokovica na svojoj najgoroj podlozi 

Najgora podloga po rezultatima mu je trava do sada.

Ajde da ga vidimo i ove godine pa da konačno presudimo.

Novak se oštri za Wimbledon i siguran sam da niko na turu neće biti srećan ako mu Nole zapadne tamo, za Sinera isto važi.