MetalHead Posted Sunday at 12:32 AM Posted Sunday at 12:32 AM 1. Nor 2. Pia 3. Ver 4. Ham 5. Rus 6. Lec 7. Ant 8. Tsu 9. Alb 10. Oco FL Nor
goldberg bcd Posted Sunday at 05:19 AM Posted Sunday at 05:19 AM 1. Norris 2. Russell 3. Verstappen 4. Hamilton 5. Piastri 6. Leclerc 7. Antonelli 8. Alonso 9. Sainz 10. Albon FL. Hamilton
Contador54 Posted Sunday at 06:58 AM Posted Sunday at 06:58 AM 1. Piastri 2. Norris 3. Verstappen 4. Russell 5. Hamilton 6. Leclerc 7. Antoneli 8. Albon 9. Ocon 10. Tsunoda FL. Norris
JPM Posted yesterday at 06:23 PM Author Posted yesterday at 06:23 PM (edited) Pobednik vikenda @Romantik. Cestitke. Veliko izvinjenje @Maharaja, prosto sam tvoj upis prevideo za prvu trku poistvovetio sam te sa @mitarmitar. Izvini, nepravda ispravljena. Sve primedbe do cetvrtka pred narednu trku u 23h. Edited yesterday at 06:25 PM by JPM 1
Romantik Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Vauu, ovome se nisam nadao. Mislim da je red da se pravilima definise da se Ferari mora diskvalifikovati na svakoj drugoj trci EDIT: @JPM jesi li siguran da si dobro izracunao, ja ne nalazim kod sebe ni blizu 11 poena ovog vikenda. Edited 22 hours ago by Romantik 1
JPM Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Siguran, poredak se racuna pri proglasenju podijuma, diskvalifikacija je dosla kasnije. 1 1
MetalHead Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 hours ago, JPM said: @MetalHead ? WOW u fazonu da ti pravis tabelu za svakog igraca :) Odnosno, kapiram da ti je to neki template u koji uneses tacne rezultate pa onda pojedinacno za svako unosis predikciju svakog ko je igrao da mu izracunas poene i onda pravis tabelu?
JPM Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 9 minutes ago, MetalHead said: WOW u fazonu da ti pravis tabelu za svakog igraca 🙂 Odnosno, kapiram da ti je to neki template u koji uneses tacne rezultate pa onda pojedinacno za svako unosis predikciju svakog ko je igrao da mu izracunas poene i onda pravis tabelu? Ne za svakog igraca ali za svaku trku, i onda izmenjam prognoze svih igraca a template sracuna. I onda unesem u zajednicku tabelu. Moze sigurno efikasnije ali ovo radi posao. 1
Recommended Posts