MetalHead Posted Sunday at 12:32 AM Posted Sunday at 12:32 AM 1. Nor 2. Pia 3. Ver 4. Ham 5. Rus 6. Lec 7. Ant 8. Tsu 9. Alb 10. Oco FL Nor
goldberg bcd Posted Sunday at 05:19 AM Posted Sunday at 05:19 AM 1. Norris 2. Russell 3. Verstappen 4. Hamilton 5. Piastri 6. Leclerc 7. Antonelli 8. Alonso 9. Sainz 10. Albon FL. Hamilton
Contador54 Posted Sunday at 06:58 AM Posted Sunday at 06:58 AM 1. Piastri 2. Norris 3. Verstappen 4. Russell 5. Hamilton 6. Leclerc 7. Antoneli 8. Albon 9. Ocon 10. Tsunoda FL. Norris
JPM Posted Monday at 06:23 PM Author Posted Monday at 06:23 PM (edited) Pobednik vikenda @Romantik. Cestitke. Veliko izvinjenje @Maharaja, prosto sam tvoj upis prevideo za prvu trku poistvovetio sam te sa @mitarmitar. Izvini, nepravda ispravljena. Sve primedbe do cetvrtka pred narednu trku u 23h. Edited Monday at 06:25 PM by JPM 1
Romantik Posted Monday at 09:13 PM Posted Monday at 09:13 PM (edited) Vauu, ovome se nisam nadao. Mislim da je red da se pravilima definise da se Ferari mora diskvalifikovati na svakoj drugoj trci EDIT: @JPM jesi li siguran da si dobro izracunao, ja ne nalazim kod sebe ni blizu 11 poena ovog vikenda. Edited Monday at 09:18 PM by Romantik 1
JPM Posted Monday at 09:28 PM Author Posted Monday at 09:28 PM Siguran, poredak se racuna pri proglasenju podijuma, diskvalifikacija je dosla kasnije. 1 1
MetalHead Posted Tuesday at 04:47 PM Posted Tuesday at 04:47 PM 18 hours ago, JPM said: @MetalHead ? WOW u fazonu da ti pravis tabelu za svakog igraca :) Odnosno, kapiram da ti je to neki template u koji uneses tacne rezultate pa onda pojedinacno za svako unosis predikciju svakog ko je igrao da mu izracunas poene i onda pravis tabelu?
JPM Posted Tuesday at 04:59 PM Author Posted Tuesday at 04:59 PM 9 minutes ago, MetalHead said: WOW u fazonu da ti pravis tabelu za svakog igraca 🙂 Odnosno, kapiram da ti je to neki template u koji uneses tacne rezultate pa onda pojedinacno za svako unosis predikciju svakog ko je igrao da mu izracunas poene i onda pravis tabelu? Ne za svakog igraca ali za svaku trku, i onda izmenjam prognoze svih igraca a template sracuna. I onda unesem u zajednicku tabelu. Moze sigurno efikasnije ali ovo radi posao. 1
Recommended Posts