Jump to content

Recommended Posts

Posted

OKG bez velike krađe i nasilja ne bi pobedila više ni u ovim mestima gde su ranije uzimali 70%... Samo to je velika pobeda studenata i građana. Zato i nemamo još uvek parlamentarne, a pitanje je kad će ih biti uopšte...

• Like 4
Posted

Realno, pukli su u Kuli i Bajinoj basti..da li smuljati na kraju kao i u Kosjericu, Mionici i Zajecaru, videcemo..ali dobar znak za republicke svakako💪

Posted

Definitivno mora jedna kolona za parlamentarne izbore, ili da opozicija podrži studente ili da idu zajedno, ni to nije nikakav problem za mene.

• Thanks 1
Posted

Vukadinović je pre jednom mesec dana rekao da su Bajina Bašta, Bor i Kula najkritičniji za hulju. Zato je tu od jutro bilo incidenata da probaju da smanje izalznost protivnika režima.

• Like 4
Posted

U ovakvim danima od mene samo podrška i zahvalnost za hrabre ljude. I ne, nije floskula - glava im je doslovce u torbi.
Međutim, jel moguće da opet ni mi, ni CRTA nemaju rezultate već čekamo da ih Psiho saopštava?

• Like 8
Posted (edited)

U Crvenki i dalje opkoljeno biračko mesto, ne mogu da odnesu papire u komisiju. Zbog takvih i sličnih kriminalnih aktivnosti nema rezultata.

Edited by robespierre
  • Like 8
Posted
4 minutes ago, Drug Crni said:

U ovakvim danima od mene samo podrška i zahvalnost za hrabre ljude. I ne, nije floskula - glava im je doslovce u torbi.
Međutim, jel moguće da opet ni mi, ni CRTA nemaju rezultate već čekamo da ih Psiho saopštava?

Najavio je za 10 koneferenciju ali je još uvek nema.

Posted
11 minutes ago, Volter said:

Definitivno mora jedna kolona za parlamentarne izbore, ili da opozicija podrži studente ili da idu zajedno, ni to nije nikakav problem za mene.

Opozicija koja ne podrzi studente nije opozicija, nego govnari i lesinari koji zive na konto politike i "kvazi-opozicije"

• Like 1
  • Thanks 3