Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago OKG bez velike krađe i nasilja ne bi pobedila više ni u ovim mestima gde su ranije uzimali 70%... Samo to je velika pobeda studenata i građana. Zato i nemamo još uvek parlamentarne, a pitanje je kad će ih biti uopšte... 4
szsd21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realno, pukli su u Kuli i Bajinoj basti..da li smuljati na kraju kao i u Kosjericu, Mionici i Zajecaru, videcemo..ali dobar znak za republicke svakako💪
duško matić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Helena said: Kladovo 70:30 za SNS. Tamo je ubedljivo najmanja izlaznost tako da je očekivano prilično 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sevojno je uspelo da izbaci Zvezdu, izbaciće i SNS! Napred Sevojno! Edited 2 hours ago by Petkovic Miroslav97
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Definitivno mora jedna kolona za parlamentarne izbore, ili da opozicija podrži studente ili da idu zajedno, ni to nije nikakav problem za mene. 1
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa kad je bilo da do 10 sati nemaš ni preliminarne rezultate???
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kula je za sad 10-4 za studente ali koja je razlika u brojevima nzm
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I u Boru je lepo krenulo, a u Kuli, Bajinoj Bašti i Boru je bilo najviše pičvajza.
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vukadinović je pre jednom mesec dana rekao da su Bajina Bašta, Bor i Kula najkritičniji za hulju. Zato je tu od jutro bilo incidenata da probaju da smanje izalznost protivnika režima. 4
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U ovakvim danima od mene samo podrška i zahvalnost za hrabre ljude. I ne, nije floskula - glava im je doslovce u torbi. Međutim, jel moguće da opet ni mi, ni CRTA nemaju rezultate već čekamo da ih Psiho saopštava? 8
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne objavljuje rezultate jer im ebe sve po spisku jer nisu uspeli dovoljno da pokradu, ko zna kakve nas mahinacije očekuju.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U Knjaževcu u odnosu na 2022g sns pad je sa 83%(sns i sps zajedno) na 55% trenutno koliko imaju tamo. 2
robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) U Crvenki i dalje opkoljeno biračko mesto, ne mogu da odnesu papire u komisiju. Zbog takvih i sličnih kriminalnih aktivnosti nema rezultata. Edited 2 hours ago by robespierre 8
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Drug Crni said: U ovakvim danima od mene samo podrška i zahvalnost za hrabre ljude. I ne, nije floskula - glava im je doslovce u torbi. Međutim, jel moguće da opet ni mi, ni CRTA nemaju rezultate već čekamo da ih Psiho saopštava? Najavio je za 10 koneferenciju ali je još uvek nema.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Informer za Kulu 337 :316 za SNS Edited 2 hours ago by Helena
robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) U Aranđelovcu od 41 biračkog mesta samo 15 džakova odneto u komisiju. Edited 2 hours ago by robespierre 3
diego Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Volter said: Definitivno mora jedna kolona za parlamentarne izbore, ili da opozicija podrži studente ili da idu zajedno, ni to nije nikakav problem za mene. Opozicija koja ne podrzi studente nije opozicija, nego govnari i lesinari koji zive na konto politike i "kvazi-opozicije" 1 3
Recommended Posts