Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105...
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Tex_Willer said: Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105... Gde ti je "izašao" taj podatak?
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Gde ti je "izašao" taj podatak? Na insta, nzm gde tacno
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Tex_Willer said: Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105... Evo, malo matematike sa fiksnim vrednostima od 85 (1.4m) i 95 (4.4m) daje prosek od - 92.5. Pa i nije toliko daleko od 89
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. 2
Bul-Kathos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Tex_Willer said: Na insta, nzm gde tacno Sada je dosta razumljivija tvoja metodologija kada govoris o procentima i verovatnocama, i izgleda tako kako izgleda u pogledu politickih procena.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. Na osnovu mnogih stvari koje viđam u poslednje vreme rekao bih da smo još gluplji ako uključimo natprosečno inteligentne. 1 1 1
DameTime Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 12 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. Srećom je to samo jedan čovek 1 1
Recommended Posts