MeanMachine Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, ciao said: Moje mozda naivno pitanje - ako su crnogorci uspeli da skinu Mila zasto ne bi Srbi mogli da skinu Vucica? Joj nemoj tu paralelu pliz. Milo vlada od pocetka 1990tih a otisao je sa vlasti pocetkom 2020tih. Dakle Milo se navladao pa 3decenije. Vucic tek gura drugu deceniju. Takodje u CG crkva je bila jasno na strani protestanta tj litijasa. Ovde pak dobar deo glavesina crkve je na strani Vucica...
ciao Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 51 minutes ago, MeanMachine said: Takodje u CG crkva je bila jasno na strani protestanta tj litijasa. Ovde pak dobar deo glavesina crkve je na strani Vucica... Zar je crkva toliko vazna - to mi nije palo na pamet priznajem, odavno sam otisla. Inace ideja mi je bila da unesem malo optimizma...
fancy Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Tužilaštva, ovde i tamo juče bila u overdrive-u... Malo ranije danas, već je bilo... Sa druge strane, uhapsilo Mogerini: Samo nek ide po redu 1
Recommended Posts