Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, DameTime said:

I'll take the bait, doktore 😊 Možda samo vode računa o ishrani. 

Off/

Nije bait, samo šala. Odrasli ljudi, svako nek jede ono što želi. Jedino što veganstvo/vegetarijanstvo (gotovo) nikad nije samo želja za zdravijom ishranom, već je i društveni statement. Tako da je možda to bio i suptilni kompliment za filozofe od mene 😜

/off

• Love 1
Posted

Upravo je na RTS novinarska debata o novom mandataru prof Macutu i kljucnim pravcima nove vlade...korupcija, kamen spoticanja cetvoromesecnih studentskih protesta.

Posted
3 hours ago, Volter said:

Ja je gotivim, pa nekad i kad nije u pravu, a već ima sukob mišljenja sa nekoliko forumaša, izbegavam da je citiram. :smiley53: 

Možeš slobodno, tebi neću ništa :classic_biggrin:

• Love 2
Posted
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Vi kako ste krenuli, ima da padne neko vince uz mirisne sveće :lol_2:

Sreca pa ne pratis toliko drustvene mreze pa nisi pomenuo morske plodove i palacinke sa orasima.

Spoiler

Izvini @DameTimeoenal, morao sam.

izvini😄

• Ha-ha 10
Posted (edited)
7 minutes ago, DJ_Vasa said:

Vi kako ste krenuli, ima da padne neko vince uz mirisne sveće :lol_2:

Ne bih imala ništa protiv da sa takvim gospodinom popijem pićence :classic_smile:

Edited by DameTime
reč
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Ne bih imala ništa protiv da sa takvim gospodinom popijem pićence :classic_smile:

Pa vidi, poslednju forumski svadbu smo imali pre dvadesetak godina dok je ovo bio FB92, Maxivida i neki Bata (zaboravio celovit nadimak), a posle svadbe nestadoše :classic_tongue:

Mogli biste da otvorite ovde sezonu, ali da ne nestanete :lol_2:

Posted
Just now, DJ_Vasa said:

Pa vidi, poslednju forumski svadbu smo imali pre dvadesetak godina dok je ovo bio FB92, Maxivida i neki Bata (zaboravio celovit nadimak), a posle svadbe nestadoše :classic_tongue:

Mogli biste da otvorite ovde sezonu, ali da ne nestanete :lol_2:

Au Vaso, koliko godina imaš ako je tebi  popijeno piće = svadba? 😂

• Ha-ha 2
Posted
Just now, Janne240 said:

Taj pravac ima za cilj, sta?

Mislim da te možda i ne razumem :classic_biggrin:, ali ako misliš na studente krenuli su do Novog Pazara, to je cilj.

DJ Vasa, vidim da se cerekaš na ovo gospodin, hoćeš reći da sam ja neka seljačina, a, hvala ti, nisam to očekivao od tebe. :classic_ohmy:

Posted (edited)

Da pa Novi Pazar, sta tamo to pripada drzavi Srbiji, sta tamo treba da se cuje?

Da, trebalo je samo napisati da su ih tamo pozvale kolege sa DUNP.

Edited by Janne240
Posted
7 minutes ago, Janne240 said:

Da pa Novi Pazar, sta tamo to pripada drzavi Srbiji, sta tamo treba da se cuje?

Da, trebalo je samo napisati da su ih tamo pozvale kolege sa DUNP.

Tamošnji studenti imaju probleme na državnom Univerzitetu, ne znam šta je nejasno oko toga što studenti idu u Pazar? 

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Trebalo je ici u Pazar i ranije. Bila bi najjaca fora da se ode u Kosovsku Mitrovicu, to bi bio ekser u kovceg.

Pitanje je da li bi brat pi materi dopustio ulazak studentima

Posted (edited)
23 minutes ago, McLeod said:

Trebalo je ici u Pazar i ranije. Bila bi najjaca fora da se ode u Kosovsku Mitrovicu, to bi bio ekser u kovceg.

Razmišljao sam o tome skoro, potajno se nadam da imaju u planu da odu na Kosovo, pogotovo nakon ove šetnje čacija odatle

Edited by duško matić
  • Like 3