Janne240 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, suptil said: Ћациленд је био покушај политичке пенетрације режима у протест. Ако је на протесту био разјарени бик протенстант онда је Ћациленд била црвена марама која изазива. Међутим као у отварању у шаху ћаци сада развијају крило и подносе кривичне пријаве према ректорима универзитета. Дакле политичка борба прса у прса. Овако никада није прштало у вишестраначкој Србији. Режим се конолидовао на тренутак, мада је притисак и даље огроман јавности, људи, протестаната. Мени је незамисливо да пропадне академска година. Како ствари стоје пропашће. Јел зна неко појединости око Н1 и Нове С. Када креће пренос власништва, Вучић данас рече почетком априла. И шта то значи? Да ли тренутна промена уређивачке политике или постепено гушење.... Jos jaci protest do konacne pobede, pada diktatora i raspada bot stranackog lidera i stranke.
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, suptil said: Ћациленд је био покушај политичке пенетрације режима у протест. Ако је на протесту био разјарени бик протенстант онда је Ћациленд била црвена марама која изазива. Међутим као у отварању у шаху ћаци сада развијају крило и подносе кривичне пријаве према ректорима универзитета. Дакле политичка борба прса у прса. Овако никада није прштало у вишестраначкој Србији. Режим се конолидовао на тренутак, мада је притисак и даље огроман јавности, људи, протестаната. Мени је незамисливо да пропадне академска година. Како ствари стоје пропашће. Јел зна неко појединости око Н1 и Нове С. Када креће пренос власништва, Вучић данас рече почетком априла. И шта то значи? Да ли тренутна промена уређивачке политике или постепено гушење.... N1 i Nova S nisu prodati nikom. Prodat je SBB ali imaju ugovor da N1 i Nova S ostaju na istoj. Ono što će se desiti je da će nivo produkcije da opadne verovatno na nivo Insajdera ali za sada nema govora o promeni uređivačke politike. 3
Nikola Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Što se svi lože na tog Šarovića odjednom? Da je opasan za njih ne bi se šetao ko jutjuber oko njih mesecima. A i ta priča pomaže bog, kosovo i metohija kao da mi je poznata... 3
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 25 minutes ago, Klotzen said: Šarović ne staje, evo i nastavka : Bilo... Znam, znam, bas je nekad tesko ispratiti sve koliko materijala ima. 7 hours ago, Clash said: Nisu ovo policajci zaduzeni za otimanje telefona ovi su iz uprave za cuvanje traktora, nemaju nadleznosti za desavanja izvan perimetra 74 cm od traktora. 6 hours ago, Kooineeperk said: Nastavak 1
bergkamp bcd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bio sam na jedan od ...... (dopisite sami koliko stotine hiljada) na protestu, pa da ponudim i svojih pet centi. Mi (ja i jos par prijatelja i prijateljica) smo bili deo mase koja se uputila ka skupstini iz pravca autokomande. Vec kod Slavije se videlo da je dosao nenormalan broj ljudi, a na uglu Resavske i Kralja Milana smo jednostavno morali da skrenemo desno. Nije bilo sanse da dodjemo do skupstine pa smo se uputili nazad ka Slaviji i zavrsili u Beogradskoj. Tu smo i ostali do 15 minuta tisine, pa stvarno ne mogu nista da kazem o onome sto se desavalo kod "Londona". Sinergija mase je bila VELICANSTVENA. Svi smo dosli sa istim ciljem, bile su tu i crne zastave cetnika i razni kreativni transparenti i ikone i navijaci Partizana sa svojim parolama i staro i mlado. Svi smo dosli da pokazemo bunt prema tiraniji jednog coveka i grupe lopova oko njih. Ovoliko ljudi nije bilo kada su razne stranke organizovale proteste. Zapravo, ovoliko ljudi se nikada nije skupilo u BG. Naprednjacka bahata stoka se izvestila u jednoj stvari - u obesmisljavanju svake moguce ideje tako sto je i oni sprovode. Prvo su strajkovali gladju kada je Obradovic strajkovao gladju, pa sve preko protesta ispred N1 nakon protesta ispred RTS, pa onda ovo ludilo sa okupljanjem "drugacijih" studenata koji "zele da uce", sad vrhovni Vodja organizuje skupove nakon svakog protesta studenata. Vreme je da im se kaze - dosta je! Vreme je da im se onemoguci da rade sta zele u ovoj zemlji! Vreme je da im svi zajedno kazemo da zemlja pripada svim ljudima, a ne njima. Zahvatilo me je neko ludilo optimizma ovog puta i mislim stvarno da postoji sansa da ne gledamo drustveni talog kako nam kroji sudbinu u 2026., odnosno da cemo docekati sledecu NG u slobodi! 16 3
srlepajce Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakvi genijalci ❤️ Da se najezis Ovo jeste za nagradu 8 19 1
bergkamp bcd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Nikola said: Što se svi lože na tog Šarovića odjednom? Da je opasan za njih ne bi se šetao ko jutjuber oko njih mesecima. A i ta priča pomaže bog, kosovo i metohija kao da mi je poznata... Zato sto je danas sve "mim", paznja traje jako kratko i prelazi se sa jedne na drugu vest i pojavu u roku od par dana. Sto se tice Sarovica, on je trebalo da napusti stranku jos 2016. godine i onda bi jedina zamerka na njegov racun bila ideoloska. Sto znaci da bi trebalo da mu se dozvoli da gradi svoju politicku karijeru i uzima tih 10-15-20% na racun price o nacionalizmu, Kosovu, zloj EU, itd. Posto nije napustio stranku nakon sto je bilo ocigledno da je u pitanju samo frakcija SNS ne mislim da bi on trebalo da bude neko ko ce sutra da se bavi politikom kao da nista nije bilo. 1
Nikola Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, srlepajce said: Kakvi genijalci ❤️ Da se najezis Ovo jeste za nagradu U jbt od ovog može da se rikne 6 1
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Klotzen said: N1 i Nova S nisu prodati nikom. Prodat je SBB ali imaju ugovor da N1 i Nova S ostaju na istoj. Ono što će se desiti je da će nivo produkcije da opadne verovatno na nivo Insajdera ali za sada nema govora o promeni uređivačke politike. Нисам оптимиста за Н1 и Нову С да ће моћи да наставе овим темпом. Није Брнабић славила бадава када је објављена продаја сегмента јунајтед групе. 1
gajail Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pozdrav svima, hteo bih par reči o Šaroviću,odnosno o onom što radi. Veoma mi se dopalo jer je to raskrinkavanje ovog sistema, što je najvažnije vrlo je jednostavno i razumljivo svima. Pitam se zbog čega ovo nije uradio niko iz opozicije, potrebno je samo da bude poznat i policija mu ne bi mogla ništa. Još kad povede nekog advokata sa sobom... Drugi mediji nisu ni potrebni, on već ima pola miliona pregleda. Naravno, za to treba uprljati cipele, možda i dobiti koji udarac. Na kraju- naravno da neću glasati za Šarovića, morao bi da uradi mnogo više da se opere od radikalštine 8
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, bergkamp bcd said: Bio sam na jedan od ...... (dopisite sami koliko stotine hiljada) na protestu, pa da ponudim i svojih pet centi. Mi (ja i jos par prijatelja i prijateljica) smo bili deo mase koja se uputila ka skupstini iz pravca autokomande. Vec kod Slavije se videlo da je dosao nenormalan broj ljudi, a na uglu Resavske i Kralja Milana smo jednostavno morali da skrenemo desno. Nije bilo sanse da dodjemo do skupstine pa smo se uputili nazad ka Slaviji i zavrsili u Beogradskoj. Tu smo i ostali do 15 minuta tisine, pa stvarno ne mogu nista da kazem o onome sto se desavalo kod "Londona". Sinergija mase je bila VELICANSTVENA. Svi smo dosli sa istim ciljem, bile su tu i crne zastave cetnika i razni kreativni transparenti i ikone i navijaci Partizana sa svojim parolama i staro i mlado. Svi smo dosli da pokazemo bunt prema tiraniji jednog coveka i grupe lopova oko njih. Ovoliko ljudi nije bilo kada su razne stranke organizovale proteste. Zapravo, ovoliko ljudi se nikada nije skupilo u BG. Naprednjacka bahata stoka se izvestila u jednoj stvari - u obesmisljavanju svake moguce ideje tako sto je i oni sprovode. Prvo su strajkovali gladju kada je Obradovic strajkovao gladju, pa sve preko protesta ispred N1 nakon protesta ispred RTS, pa onda ovo ludilo sa okupljanjem "drugacijih" studenata koji "zele da uce", sad vrhovni Vodja organizuje skupove nakon svakog protesta studenata. Vreme je da im se kaze - dosta je! Vreme je da im se onemoguci da rade sta zele u ovoj zemlji! Vreme je da im svi zajedno kazemo da zemlja pripada svim ljudima, a ne njima. Zahvatilo me je neko ludilo optimizma ovog puta i mislim stvarno da postoji sansa da ne gledamo drustveni talog kako nam kroji sudbinu u 2026., odnosno da cemo docekati sledecu NG u slobodi! Najbolji post druga goldberga u celoj istoriji goldbergovanja! 🙂 bez zezanja! Veliki thumbs up i slazem se sa konstatacijom sta dalje raditi. 1 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 19 minutes ago, srlepajce said: Kakvi genijalci ❤️ Da se najezis Ovo jeste za nagradu Ljudi moji, bukvalno placem, od srece placem kakve mi genijalce u ovoj mladosti imamo. Ako ovo izgubimo, ako ovim pupoljcima ne pomognemo da procevetaju, da se teramo u tri lepe picke materine, i bolje da nas onda nema... a u kurac bre vise! A oni - samo treba da ostanu ovakvi kakvi jesu, i cvrsto na zemlji. 11 9 2
woolgatherer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago jel realno ovo? https://www.instagram.com/p/DHTSy2UsHwV/
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ljudi moji, bukvalno placem, od srece placem kakve mi genijalce u ovoj mladosti imamo. Ako ovo izgubimo, ako ovim pupoljcima ne pomognemo da procevetaju, da se teramo u tri lepe picke materine, i bolje da nas onda nema... a u kurac bre vise! A oni - samo treba da ostanu ovakvi kakvi jesu, i cvrsto na zemlji. Nista mi nemamo, mi smo kurac od ovce. Jebo ti nas sve. Nek beze od nas dok jos mogu i nek nas ne slusaju nista. Nicim ih nismo zasluzili kad smo ovakva govna i kad smo ovo dozvolili. Bas sam popizdio. Ljut sam jako. Na sebe i moji grneraciju majmuna ko sto sam i ja sam. Cekamo da nam Vucic dodje u kuci kao sto je dosao u bolnicu da ON gleda bolnicki list i da kaze nema rucka danas ja jedem vas rucak a onda cu da vidim da li cu vam jebati zenu ili cerku. I bas me briga vise za zastave , Sarovica cetnike, marsovce ko god je protiv Vucica je za mene ok. Bas sam ljut. Mator sam ne mogu da bezim ali mogu da stojim da mene gaze umesto dece. A mogu jos uvek i ja nekog ugaziti. Nosite se vise u tri picke materine esenesovske. 15 4 3
Big Ticket Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 38 minutes ago, srlepajce said: Kakvi genijalci ❤️ Da se najezis Ovo jeste za nagradu Колико љубави, љепоте, духовитости у 3 минута. Мора ова позитива да побједи! ❤️ 6 1
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 13 minutes ago, Clash said: Nista mi nemamo, mi smo kurac od ovce. Jebo ti nas sve. Nek beze od nas dok jos mogu i nek nas ne slusaju nista. Nicim ih nismo zasluzili kad smo ovakva govna i kad smo ovo dozvolili. Bas sam popizdio. Ljut sam jako. Na sebe i moji grneraciju majmuna ko sto sam i ja sam. Cekamo da nam Vucic dodje u kuci kao sto je dosao u bolnicu da ON gleda bolnicki list i da kaze nema rucka danas ja jedem vas rucak a onda cu da vidim da li cu vam jebati zenu ili cerku. I bas me briga vise za zastave , Sarovica cetnike, marsovce ko god je protiv Vucica je za mene ok. Bas sam ljut. Mator sam ne mogu da bezim ali mogu da stojim da mene gaze umesto dece. A mogu jos uvek i ja nekog ugaziti. Nosite se vise u tri picke materine esenesovske. Ja pobegao da me j.be musk. Svuda je kanalizacija, ali ova naša srpska ima najbolja g...a. Vučić je iu svojim dvadesetim bio slina,a ruke mu krvave.
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, gajail said: Pozdrav svima, hteo bih par reči o Šaroviću,odnosno o onom što radi. Veoma mi se dopalo jer je to raskrinkavanje ovog sistema, što je najvažnije vrlo je jednostavno i razumljivo svima. Pitam se zbog čega ovo nije uradio niko iz opozicije, potrebno je samo da bude poznat i policija mu ne bi mogla ništa. Još kad povede nekog advokata sa sobom... Drugi mediji nisu ni potrebni, on već ima pola miliona pregleda. Naravno, za to treba uprljati cipele, možda i dobiti koji udarac. Na kraju- naravno da neću glasati za Šarovića, morao bi da uradi mnogo više da se opere od radikalštine Ja sam ovako nešto očekivao od Ćute jer je on imao takve nastupe na tim ekološkim protestima, ali izgleda da i njega mrzi ovo da radi. S druge strane Šarović ne može da računa da će svake nedelje biti na N1 ili Nova S tako da je krenuo ovim da se bavi i evo posle par godina ljudi su ga primetili, čak i oni koji nikad za njega ne bi glasali. 2
Plavi Dres Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 52 minutes ago, srlepajce said: Kakvi genijalci ❤️ Da se najezis Ovo jeste za nagradu Idi bre, suze mi idu... 1
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Nikola said: Što se svi lože na tog Šarovića odjednom? Da je opasan za njih ne bi se šetao ko jutjuber oko njih mesecima. A i ta priča pomaže bog, kosovo i metohija kao da mi je poznata... Mora malo i borbe bez rukavica, potrebni su razni profili za borbu. 4
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 39 minutes ago, Clash said: Koga jebena opozicija da stavi za kandidata? Evo ovog coveka. Ne palamudi kao mi nego radi konkretne stvari. 1 2
Recommended Posts