Jump to content

Recommended Posts

Posted

Не знам зашто опозициони медији немају већ наслов "Студенти за Оскара" илити Оскарови студенти.

• Like 2
Posted
35 minutes ago, berti said:

Da se psiho samo pita, odmah bi napravio masakr i pobio hiljade ljudi.

Имамо судар светова Студенти за Нобела на једној страни на другој Студенти за Оскара

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

A sad malo o pravim studentima -

Pričam s drugarima na našoj IT TG grupi oko ovih uplata za prosvetare i ko gde i kako pomaže studente, i moram da prenesem komentar ortaka, starog punkera, sada direktora firme koju svi elektrohobisti znaju:

...
Mi mučenici nosimo na ETF.
To je piš. Ove moje strine se tamo raspilave, smejurija.
Ali kako su generalno deca organizovana. Ludilo.

Da je pok. JNA bila ovako organizovana ABA ligu bi igrali Trento i Venecija, a derbi druge lige u fudbalu bi bio Triestina-Grafičar.

:lol_2:

Edited by fancy
  • Like 3
  • Ha-ha 7
Posted (edited)

Dva najjača utiska danas sa protesta u NS:

- Bakuta sa terase zgrade, iznela pumpu i pumpala na oduševljenje cele kolone ❤️

- Transparent: Pumpam, dakle postojim :18:

Kolona je zaista bila ogromna, ne bi se usudio da licitiram sa brojem ljudi. Prelepo vreme i još lepši proteest.

Edited by duško matić
  • Like 11
  • Love 6
Posted

Ja bio sad na ovom prorestu ispred RTS-a. Bilo je dosta ljudi, više nego što sam očekivao iskreno. Pridružila se i grupa koja je šetala od Slavije. 

Protest je bio dosta dobro osmišljen. Nekoliko radnika RTS-a je govorilo, plus otpušteni radnik, glumac Ivan Jevtović, đak Pete gimnazije, a ceo program je vodio voditelj Kulturnog dnevnika. Video sam dosta glumaca među ljudima. Govori radnika RTS-a su bili dobri i konkretniji, sa konkretnim zahtevima. Ok je prošlo sve u svemu.

• Like 12
Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Kada pogledas sve ovo, vidis koliko su oni bili bolje organizovani. Opozicija bi da radi pola ovoga povratila bar neko poverenje.

Slazem se. Zato se ja ne sekiram mnogo za to dal ce oni da se, pod pritiskom javnosti, ujedine i preuzmu vlast od SNS. Al nisam siguran da ce biti sposobni da naprave korenite promene u drustvu, koje su nam preko potrebne da bi napokon postali normalna i uredjena drzava.

Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Kada pogledas sve ovo, vidis koliko su oni bili bolje organizovani. Opozicija bi da radi pola ovoga povratila bar neko poverenje.

Usput su im objašnjavali kako je predsednik SRJ Slobodan Milošević pokrao izbore, a kako narod samo hoće da odbrani svoje glasove i dostojanstvo zemlje. Naša povratna informacija bila je da su ih oni dočekali prijateljski i da su rekli da im ne pada na pamet da pucaju na narod.

I zato je resenje da se i sada odrze izbori, pri cemu ce studenti organizovati kontrolu. Naravno, pred izbore bi studenti posetili svako mesto, pa i najmanje selo, da pozovu ljude da svi izadju na izbore, cime bi izlaznost svakakao bila veca nego ikada. 

Posto bi ovi svakako ponovo pokusali kradju izbora, tu bi im bio kraj.

• Like 2
Posted
15 hours ago, fancy said:

Posle ove bagre iz PP evo nešto normalno, treći FDU dnevnik:

"Ne udajem se pre ispunjenja zahteva" , somborska mlada :lol_2:
Pedagoški fakultet Sombor :heart:

• Love 1
Posted
2 hours ago, crepiillupo said:

Usput su im objašnjavali kako je predsednik SRJ Slobodan Milošević pokrao izbore, a kako narod samo hoće da odbrani svoje glasove i dostojanstvo zemlje. Naša povratna informacija bila je da su ih oni dočekali prijateljski i da su rekli da im ne pada na pamet da pucaju na narod.

I zato je resenje da se i sada odrze izbori, pri cemu ce studenti organizovati kontrolu. Naravno, pred izbore bi studenti posetili svako mesto, pa i najmanje selo, da pozovu ljude da svi izadju na izbore, cime bi izlaznost svakakao bila veca nego ikada. 

Posto bi ovi svakako ponovo pokusali kradju izbora, tu bi im bio kraj.

To i ja pricam. Izaci na izbore, braniti kutije i onda ih oterati ako ne priznaju rezultate.

• Tuzno 1
Posted

Dodatak: hteo sam reći da se najveća krađa događa pre dana održavanja izbora. Na dan izbora ima nepravilnosti u smislu nedozvoljenih radnji koje nadl-organi ne sankcionišu.
Ima verovatno negde i na samim kutijama,ali to je po meni sve minorno u odnosu na ono što se radi u ministarstvima un.poslova,uprave i lok.samouprave.

• Like 7
Posted
9 hours ago, fancy said:

A sad malo o pravim studentima -

Pričam s drugarima na našoj IT TG grupi oko ovih uplata za prosvetare i ko gde i kako pomaže studente, i moram da prenesem komentar ortaka, starog punkera, sada direktora firme koju svi elektrohobisti znaju:

:lol_2:

plate su nam smanjene, odmah da kazem - "metuli su nam ruku u džep" bez parodna i resenja, a zastrasivanja i upozorenja idu svakim danom i mejlovima o nadokandama...i uvek unapred!

Posted

@Drug Crni u pravu si. Ali kada im dogori, krašće oni i na kutijama, po manjim mestima gde kontrole obično nema, a veća mesta gde su u minusu će pokušavati da obaraju nepravilnostima. Tako da bi se svakako moralo i za to pripremiti.

• Like 2