Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, nemanjaol said:

Ali ov false flag operacija sa sazivanjem sednice skupstine i to kako se svuda prosirilo.

Cime se oni sve bave i kakav psiholoski rat igraju.

Meni deluje da niko, pa ni sam Vucic jos ne zna kad ce biti izbori.

Ali da je naredba sns stabovima da budu spremni kao da ce biti sutra.

Mi sa druge strane slabo imamo aktivnu kampanju.

Poslednja stvar su ove nalepnice, ajde to nije lose kao gerila fora.

Krenulo se sa onim skupovima gde se kao predstavljao program, ne znam sto su to zaustavili.

https://savremenapolitika.com/kako-sednica-o-nepoverenju-vladi-utice-na-potencijalni-datum-izbora/

• Like 1
Posted
20 minutes ago, fancy said:

Meni je on super. Jedini koji bi po meni možfa bio bolji kandidat je bivši dekan FDU Miloš Pavlović. Baš strašan lik. 💪💪💪

Ali rektor ima veću težinu od dekan 🙂

Da, kendo deluje baš ozbiljno. Rektora sam naveo kao primer nekoga za koga bi se mogla graditi kampanja da oduva bilo koga sa suprotne strane na preCedničkim izborima. Na parlamentarnim mislim da će se pre ići na malo širi krug upečatljivih lica, tipa desetak nosilaca kampanje pa onda drugi ešalon, pa ceo pokret kao svojevrsna ideja promene, kako bi se i vrednosno pokazala razlika u odnosu na njihovo besomučno ponavljanje Vučić, Vučić i opet Vučić jer nemaju šta i koga drugog da pomenu. 

23 minutes ago, nemanjaol said:

Meni deluje da niko, pa ni sam Vucic jos ne zna kad ce biti izbori.

Ali da je naredba sns stabovima da budu spremni kao da ce biti sutra.

On uobičajeno drži svoje na stend baju i tako ima sve opcije otvorene, ali mislim da je prva rečenica fakat, jer se stalno nešto dešava oko nas što utiče na situaciju ovde. 

I dalje mislim da će okolnosti za njega biti sve lošije kako vreme bude odmicalo pa ako se iole sredi stanje na Bliskom Istoku krenuće u letnje izbore. Pritom, cenim kraj juna kao verovatniji od jula.

Posted (edited)

Posle prebijanja u toku ovih protesta, hapšenja, maltretiranja, Jaćimoviću noćas zapalili i autobus.

Edited by Volter
  • Tuzno 2
  • WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 8
Posted

Au jbt... Nemam reči :classic_sad:

Kad dođe vreme, ovi koji su to uradili će, siguran sam, da prođu kao taj autobus. To im želim svim srcem.

• Thanks 1
Posted

Sto se mene tice na celu sl moze da bude i unicorn ja cu za istu glasati, problem sa Sarovicem je prost jer ne bi bio prihvacen od velikog broja potencijalnih glasaca a msm i biografija jel ... ne uklapa se.

Vucic i omiljeni sport mu izbori mada nekada vise, sada znatno manje.

Raspisace ih u trenutku kada bude mislio da je najbolji trenutak za njega, moze ceo svet da ratuje ili da sadi cvece, zabole njega bas za to.

U velikoj je prednosti jer moze da manipulise datumima kako mu se hoce.

Posted
45 minutes ago, Dzo23 said:

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-trazio-podatke-o-broju-ljudi-koji-su-uplatili-odmore-u-junu/

Velika većina će otkazati godišnje odmore, ali on toga očigledno nije 100% svjestan. Biće rekordna izlaznost koji god datum da izabere.

Voleo bih da je tako ali nisam toliko ubeđen da bi baš velika većina otkazala odmore.

Biće sigurno onih koji bi to uradili, ali i onih koji neće.

Mada iskreno ceo taj gambit je malo rizičan. Idu i SNS-ovci na more jbg. I van tog nekog ultra čvrtstog jezgra koje kod njih jeste veliko, ima sigurno i dosta onih koje bi bolelo uvo da menjaju svoje planove i već uplaćene aranžmane.