Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DJORDJE said: Ako se spalo na to da su nade vezane za DS onda slobodno pisi propalo. Oni ne mogu da predju ni cenzus, a posle svih uspesnih lidera sveli su se na malo brojniji SPO. i ja bih da imam kompletno organizovoanu opoziciju ali situacija je takva kakva jeste, posle svih lomova u toj stranci ipak ima još iole neke organizacije, ove ostale nemaju ni toliko
Milutinov Tata Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U Arandjelovcu se u minut do 12 pojavili i Srpski liberali za zeleni Arandjelovac, kao skupili 500 potpisa, imaju 5 kandidata na listi. Cuh od jednog druga da ih ima i u drugim gradovima, ali nisam jos proverio.
nemanjaol Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Gde, npr? Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred. Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine 2 hours ago, Barkley#34 said: Gde, npr? Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred. Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako da ti kažem, i tu se prelazi preko ulice. Stubići na trotoaru odvajaju trotoar od prolaza za kola ka Skupštini.
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Te stubiće na trotoaru su postavili i dalje u Dečanskoj i neko će tu da pogine i bez ikakvih okupjanja ili nereda jer ljudi ne gledaju kuda idu.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Barkley#34 said: Kako da ti kažem, i tu se prelazi preko ulice. Stubići na trotoaru odvajaju trotoar od prolaza za kola ka Skupštini. Pa zato ih verovatno i postavljaju. Da spreče mehanizaciju... Ništa ne prepuštaju slučaju...
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mehanizacija može da prođe kuda i kola prolaze, a može i da ih izvali. Edit: sad sam video na šta misliš. Ludilo i boleština. Edited 2 hours ago by Barkley#34
Recommended Posts