Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, DJORDJE said:

Ako se spalo na to da su nade vezane za DS onda slobodno pisi propalo. Oni ne  mogu da predju ni cenzus, a posle svih uspesnih lidera sveli su se na malo brojniji SPO.

i ja bih da imam kompletno organizovoanu opoziciju ali situacija je takva kakva jeste, posle svih lomova u toj stranci ipak ima još iole neke organizacije, ove ostale nemaju ni toliko

Posted

U Arandjelovcu se u minut do 12 pojavili i Srpski liberali za zeleni Arandjelovac, kao skupili 500 potpisa, imaju 5 kandidata na listi. Cuh od jednog druga da ih ima i u drugim gradovima, ali nisam jos proverio.

Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Gde, npr? 

Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred.

Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine

2 hours ago, Barkley#34 said:

Gde, npr? 

Kod Skuptstine otprilike u ravni novog kruznog toka. Postavljena i ograda sa saksijama i zardinjere ispred.

Kao i lanci i stubici na samom trotoaru kod skupstine

Posted

Te stubiće na trotoaru su postavili i dalje u Dečanskoj i neko će tu da pogine i bez ikakvih okupjanja ili nereda jer ljudi ne gledaju kuda idu.

Posted
28 minutes ago, Barkley#34 said:

Kako da ti kažem, i tu se prelazi preko ulice. :classic_biggrin:

Stubići na trotoaru odvajaju trotoar od prolaza za kola ka Skupštini. 

Pa zato ih verovatno i postavljaju. Da spreče mehanizaciju... Ništa ne prepuštaju slučaju... 

Posted (edited)

Mehanizacija može da prođe kuda i kola prolaze, a može i da ih izvali.

Edit: sad sam video na šta misliš. Ludilo i boleština.

Edited by Barkley#34
Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Mehanizacija može da prođe kuda i kola prolaze, a može i da ih izvali.

Edit: sad sam video na šta misliš. Ludilo i boleština.

Stubici i lanci su samo mi bili samo kao dodatak,glavna stvar na koju mislim je ta ograda i zardinjerom malo nize ka stanici 24ke i u ravni sa novin kruznim. Tu sigurno niko ne pretrcava

Mada u sustini se svakako slazemo, ograde imaju vise funkcija.

Svakako su kretenske i mrzim ih. Bukvalno mi dignu pritisak svaki put kad prodjem kroz centar

• Like 1