Geronimo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Glasom Edardove tashte - 'ti studenti se samo svadjaju i lazu - i primaju pare i svadjaju se oko njih - vidi koliko lista imaju'. 1 1
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 3 hours ago, Perkos2 said: svaka ova od db ubačena lista imaće svoje kontrolore na biračkim mestima i činiti većinu u biračkom odboru, pomagaće hulinim lopovima da što više pokradu ili sruše biračka mesta gde osete da su u minusu oproban metod još od izbora na severu Kosova ali gurala se tad glava u pesak, sad su usavršili sve to, imaju policiju uz sebe i radiće mnogo veće lopovluke bez pardona Ovo je meni bio jedan od jačih utisaka kada sam bio u BO na beogradskim izborima pre dve i po godine, nisu se pojavili kontrolori velikog broja opozicionih i "opozicionih" lista (Dveri, NDSS, jeremićevci, ludoradulevci) jer su nezainteresovani i skupljeni sa koca i konopca, ali su se zato pojavili kontrolori Usame Zukorlića, koji, gle čuda, nisu bili pripadnici etničke manjine, poznavali su se sa kontrolorima sns-a i nisu delovali kao da su tu pali sa Marsa. Povećanje broja lista samo po sebi ne donosi mnogo njima, pogotovo ako bude jedna ujedinjena lista protiv režima ljudi će biti nabrijani i dovoljno informisani, a višak opcija i kod režimskih glasača stvara zbun, tada je bio nezanemarljiv broj listića na kojima je bilo zaokruženo i 1 i 2 jer matorci obožavaju i sns i sps pa ne mogu da se odluče. Ne brine me ovo preterano, svakako su oni i dosadašnji metodama imali mogućnosti da imaju više kapaciteta na BO nego što imaju ljudi, tu su bili slotovi za Mišu Vacića, lažne Ruse, tetoviranog dr Žujovića, Ćale ovo je za tebe-a, Srbiju na zapadu i Čedu Jovanovića koji se isto može izvaditi iz zamrzivača ili već kakve bele tehnike u kojoj je trenutno smešten. Edited 6 hours ago by Smrtokapa 4
Perkos2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ja pamtm izbore 90-tih po Kosovu,gde u nekom selu dođeš kao kontrolor jedine opozicije a tamo te čekaju sps,radikal,jul, arkanovac,romska partija ili neka manjinska. svi povezani kao crvca, nude dogovor, pritiskaju, prete ako nečeš da sarađuješ u muljaži i mnogo još toga. na kraju ostaneš sam, ovi iz opozicije i ne dođu da te pokupe sa bitračkog mesta,ako se smilije neko od ovih da te prebace do prvog autobusa, dođeš u svoju stranku a oni kažu što se nisi izborio sa svima njima da ne pokradu izbore. ovi danas su još organizovaniji a plaši me da opozicija sem DS nema neki kapacitet da pokriva biračka mesta a za loklane izbore je svaki glas važan. 1
Edinburgh Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Ovo je meni bio jedan od jačih utisaka kada sam bio u BO na beogradskim izborima pre dve i po godine, nisu se pojavili kontrolori velikog broja opozicionih i "opozicionih" lista (Dveri, NDSS, jeremićevci, ludoradulevci) jer su nezainteresovani i skupljeni sa koca i konopca, ali su se zato pojavili kontrolori Usame Zukorlića, koji, gle čuda, nisu bili pripadnici etničke manjine, poznavali su se sa kontrolorima sns-a i nisu delovali kao da su tu pali sa Marsa. Povećanje broja lista samo po sebi ne donosi mnogo njima, pogotovo ako bude jedna ujedinjena lista protiv režima ljudi će biti nabrijani i dovoljno informisani, a višak opcija i kod režimskih glasača stvara zbun, tada je bio nezanemarljiv broj listića na kojima je bilo zaokruženo i 1 i 2 jer matorci obožavaju i sns i sps pa ne mogu da se odluče. Ne brine me ovo preterano, svakako su oni i dosadašnji metodama imali mogućnosti da imaju više kapaciteta na BO nego što imaju ljudi, tu su bili slotovi za Mišu Vacića, lažne Ruse, tetoviranog dr Žujovića, Ćale ovo je za tebe-a, Srbiju na zapadu i Čedu Jovanovića koji se isto može izvaditi iz zamrzivača ili već kakve bele tehnike u kojoj je trenutno smešten. Sve ok, samo dr Zujovic nije deo te ekipe.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Obarale su se liste i 1996. i 2000., samo se to izgleda zaboravilo. Pravili su u prošlosti greške i iskusni političari i pravnici. Ne treba sve odmah dočekivati "na nož". Loše je što su se u pojedinim opštinama studentske liste "pocepale" i pre nego su izbori održani. Primer je Smed.Palanka Ne očekujem ništa više od toga da se nastavi trend pada kartela u procentima jer su ovo opštine u kojima godinama dominiraju..pa bi neki "uspeh" bio smanjivanje razlike. U 4-5 opština sve preko 20% za opozicionu listu je dobar rezultat. Jedna "osvojena" opština bi bila premija.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Proglašena lista i u Smederevskoj Palanci, ne ova iz priloga o kojoj govori lik iz opozicije. Broj 5 su studenti.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Režim svakako mora da pravi fantomske liste da bi imao većinu u izbornoj komisiji. Pa kad ih već prave što da ne prave duplikat studenata pored već naširoko poznatih ruskih i ostalih stranaka. Ima ljudi koji ne prate politiku (čudna stvar za nas na ovom forumu) i koji sigurno neće znati kako se stvarno zove lista studenata. Neće te stranke mnogo pomoći ali ako uz zbiru oštete opoziciju za par procenata to može da bude odlučujuće. Videli smo šta se u Nišu desilo.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa ovim u Smederevskoj Palanci pre ćemo mi zbuniti birače nego režim.
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dize se mulj, muti se bara, talog se siri...plitke vode mutni izbori hode a sta su ti izbori kad Izreal svoje rakete po Bliskom istoku shiri. Nista se ne zna dok se ne vidi line up tih lista a kad se vidi tek je tad jad i muka. Edited 1 hour ago by Janne240
Recommended Posts