Barkley#34 Posted Thursday at 08:42 PM Posted Thursday at 08:42 PM Pusti neku pesmu matori, da te tuga prođe brže Spoiler 1
Darth Bane Posted Saturday at 12:13 PM Posted Saturday at 12:13 PM "Studentska lista" - a Toman najmladji na toj listi ...
Darth Bane Posted Saturday at 12:23 PM Posted Saturday at 12:23 PM 3 minutes ago, Dzo23 said: Koja lista? Na šta misliš? U Boru su opet zabrljali, umesto jedne zajednicke liste bice 4 liste na lokalnim izborima. Kaze poslanica Irena, dosli neki "fantomi" iz Beograda i izdiktirali ko moze a ko ne na listi opozicije za lokalne izbore. Zato se ona odvojila i formirala svoju listu. I ima tamo jos 2-3 liste.
Dzo23 Posted Saturday at 12:26 PM Posted Saturday at 12:26 PM Nisam toliko upoznat osim da na tviteru svi grme na tu Irenu. Navodno je u SSP-u ali se odvojila i formirala sama listu. Svi su sigurni da radi za Vučića.
Volter Posted Saturday at 12:52 PM Posted Saturday at 12:52 PM (edited) Edited Saturday at 12:54 PM by Volter 3
Volter Posted Saturday at 01:13 PM Posted Saturday at 01:13 PM Da dodam da se u Kladovu opozicija povukla i podržala studente. 3 2
Darth Bane Posted Saturday at 06:02 PM Posted Saturday at 06:02 PM 4 hours ago, Volter said: Da dodam da se u Kladovu opozicija povukla i podržala studente. Onda je to bolja prica nego u Boru ...
Volter Posted Saturday at 06:09 PM Posted Saturday at 06:09 PM 1 minute ago, Darth Bane said: Onda je to bolja prica nego u Boru ... Ovo što se desilo u Boru je sigurno jedan od razloga zašto se studenti malo i boje saradnje sa opozicijom na parlamentarnim izborima. Tek tu će biti problema i pravljenja mnogih možda i trulih kompromisa. Koliko sam video, a nisam baš detaljno upoznat, neka me ispravi neko ako grešim, ova Irena je ljuta na Đilasa i Aleksića da su nagovorili studente da je izbace iz koalicije. Optužuje ih da sada navodno zovu ljude po Boru i prete im. To je ozbiljna optužba. Vidim da je većina pljuje u komentarima i optužuje da je Vučićev igrač, a i deluje tako. Ona sada formira svoju listu i prikuplja potpise. Deluje da je režim ozbiljno zabrinut za rezultate izbora u Boru i na sve načine pokušavaju da ih dobiju.
Perkos2 Posted yesterday at 05:51 PM Posted yesterday at 05:51 PM Dok se ovde rešava bliski istok Nišlije pumpaju bez pardona! Bravo! 9
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ma propala revolucija, nestala energija, al malo morgen. Prc. Pumpaj! 1 4
Darth Bane Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 2/28/2026 at 7:09 PM, Volter said: Ovo što se desilo u Boru je sigurno jedan od razloga zašto se studenti malo i boje saradnje sa opozicijom na parlamentarnim izborima. Tek tu će biti problema i pravljenja mnogih možda i trulih kompromisa. Koliko sam video, a nisam baš detaljno upoznat, neka me ispravi neko ako grešim, ova Irena je ljuta na Đilasa i Aleksića da su nagovorili studente da je izbace iz koalicije. Optužuje ih da sada navodno zovu ljude po Boru i prete im. To je ozbiljna optužba. Vidim da je većina pljuje u komentarima i optužuje da je Vučićev igrač, a i deluje tako. Ona sada formira svoju listu i prikuplja potpise. Deluje da je režim ozbiljno zabrinut za rezultate izbora u Boru i na sve načine pokušavaju da ih dobiju. A koja je pa ta studentska llista, od 35 kandidata samo je jedan student (doduse prvi na listi - on moze biti - bilo koji student, mozda i clan neke partije)?kazu" da nas vode studenti, a ono su sve bajati politicari , bar sto se tice lokalne liste u Boru , koju navodno podrzavaju studenti. Nadalje, pored SNS koalicije, tu imamo jos i koaliciju DSS-monarhisti, Ireninu listu i listu Vlaske stranke. Dakle, za sada 5 liste, jednu vladajucu i 4 opozicione. I mogu se okpladiti da ce od tih 4 liste bar jedna uci u koaliciju sa vladajucom SNS nakon izbora.
Edinburgh Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 2/25/2026 at 4:52 PM, Nek grmi jako said: Da ne znam o čemu je reč, pomislio bih da je služba deklasifikovala spisak svojih saradnika iz 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog veka. Hvala za trud, pucaš teškom artiljerijom po ideji - sačekajmo sastav liste. Što će na ovom mestu ostati sačuvano kao kultura sećanja. Normalno da puca, to je jedini izbor. Ne interesuje nas sastav liste i tacka - dovoljno je da znamo koja lista ima najvece sanse protiv zla i da zaokruzimo bas nju, a ne neku koja donosi glasove avav-u.
Nek grmi jako Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 15 minutes ago, Edinburgh said: Normalno da puca, to je jedini izbor. Ne interesuje nas sastav liste i tacka - dovoljno je da znamo koja lista ima najvece sanse protiv zla i da zaokruzimo bas nju, a ne neku koja donosi glasove avav-u. Sve što budemo bliži izborima, to će bivati sve jasnije i onima koji se sada još premišljaju. Biće suočenja sa energijom na protestima tokom izborne kampanja, pa zatim i refleksijom te energije koja će se pokazati u brojevima tokom ispitivanja građana u anketama, a to će zbirno pokazati neminovnost prilaska studentskoj listi i stajanja pod studentski barjak za one opozicione strukture koje ne žele da dožive sudbinu Srpskog pokreta obnove sa početka veka. Želim da verujem da će se ispostaviti da opozicioni lideri mogu da budu i ovakvi i onakvi, ali da nisu budale slepe kod očiju, koje ne umeju da prepoznaju istorijski momenat, jer je nemoguće da ga ne vide ispred vlastitog nosa. Ćak je i sam režim odao počast tom istorijskom momentu tako što nije pristao na izbore još pre pola godine, iako je taj isti režim tvrdio da uvek i na svakom mestu želi da se prebrojimo jer je verovao u vlastitu pobedu. Sad, međutim, oteže... Jer se plaši ishoda... A ne plaši se zbog grupe kolona. Plaši se samo jedne kolone. Edited 8 hours ago by Nek grmi jako
Darth Bane Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A koja je ta lista kad , kao prvo , ni ne zna se ko je sve na listi. Nezvanicno se saznalo da je prvi - Toman! Drugi - Milo Lompar!? Ljudi, em "fosili" em nemaju politickog iskustva. Ajd ne mora bas da budu studenti, ali da budu neki mladji, nekompromitovani ljudi, a ne neki "fosili" sa diskutabilnim "CV-jem". Ili otpatci bivsih rezima.
duško matić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Darth Bane said: A koja je ta lista kad , kao prvo , ni ne zna se ko je sve na listi. Nezvanicno se saznalo da je prvi - Toman! Drugi - Milo Lompar!? Ljudi, em "fosili" em nemaju politickog iskustva. Ajd ne mora bas da budu studenti, ali da budu neki mladji, nekompromitovani ljudi, a ne neki "fosili" sa diskutabilnim "CV-jem". Ili otpatci bivsih rezima. Ne zna se ko je ali se zna ko su prvi i drugi na listi, genijalno 😄 Nego bio kod mojih za vikend i ćele me probudi nekom političkom emisijom na prvoj, gde su ćaci gosti kukali kako se studenti odriču Lompara, referišući se na posetu Berlinu i sa akcentom kako im ne pada na pamet da idu po savete u Moskvu.
Darth Bane Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, duško matić said: Ne zna se ko je ali se zna ko su prvi i drugi na listi, genijalno 😄 Nego bio kod mojih za vikend i ćele me probudi nekom političkom emisijom na prvoj, gde su ćaci gosti kukali kako se studenti odriču Lompara, referišući se na posetu Berlinu i sa akcentom kako im ne pada na pamet da idu po savete u Moskvu. Pa ne zna se jer lista nije zvanicno objavljena. Ove info su nekako "procurile" - sto znaci ne garantujem da je to tacno. Ali, tako je to kada se pokusava braniti neodbranjivo i onda se krene u "cetvorenje dlake".
duško matić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Šta ja tačno branim i od koga, pobogu, možeš ti da veruješ u šta god hoćeš
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Iskreno i meni je bilo malo sumnjivo. Nemoj odmah evropejci da se uzvrpoljite, ovim ne sikterišu EU nego čisto radi istine, ružno je da je neko laže i predstavlja se kao deo SP. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ili je samo u pitanju kontrola situacije (ne štete), kako se ne bi skrenuo fokus.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 'Bem li ga, moguće. Nije ni bitno, mnogo je btinije baviti se ovim režimom, a dan ne prođe bez režimske monstruoznosti. 2
Recommended Posts