DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Tex_Willer said: Problem je što će biti i Ruskih piuna sa druge strane, nisam siguran da 2 opozicione liste mogu biti preko 3%, mada pitanje je koliko su ti piuni opozicionari, ništa me nebi čudilo da udju u vladu sa sektom. Nemam moć da predvidim da li neko od stranaka koje su se dogovorile o platformi za EU radi za kremaljsku bandu, ali bar nosači loknastog Džizusa i obožavaoci Lompara i Kavčića to ne kriju. 1
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Fantomske liste ce se jednom obiti o glavu, ne verujem da je Vucic toliko glup
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Druga kolona opozicije je neminovna, tu će biti DSS, Prandilović i ostatak desnice. Ja se jedino bojim da ćemo imati i treću kolonu gde će svi ostali koje ova ekipa PSG i ZLF neće primiti a nisu za desničarsku kolonu. A u toj koloni će sigurno biti i nekih huljinih trolova jer će primati sve živo samo da se domognu 3%
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: Nemam moć da predvidim da li neko od stranaka koje su se dogovorile o platformi za EU radi za kremaljsku bandu, ali bar nosači loknastog Džizusa i obožavaoci Lompara i Kavčića to ne kriju. Nisam na njih mislio, nego na Jovanovića koji javno odbija saradnju sa Eu, Nestorovicem klasičnim Ruskim spijunom, Parandilovicem koji dranjem i davanjem raznih epiteta bas podseća na prosečnog sns poslanika... A nebi me čudilo da u tu listu uguraju Vacica, nacistu Davidovica pa i onog klovna Bihalija. A sto se tice neke leve fantomske liste ona neće ni 1% preći, mada i to je mnogo, jer deo tih glasova ipak odlazi nepomeniku. Takodje ako padne Orban, a šanse za to su više nego povoljne, mora se odmah napraviti saradnja sa Tizsom oko Madjarske manjine, ipak oni nose 5-6 poslanika.
DJ_Vasa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Tex_Willer said: Nisam na njih mislio, nego na Jovanovića koji javno odbija saradnju sa Eu, Nestorovicem klasičnim Ruskim spijunom, Parandilovicem koji dranjem i davanjem raznih epiteta bas podseća na prosečnog sns poslanika... A nebi me čudilo da u tu listu uguraju Vacica, nacistu Davidovica pa i onog klovna Bihalija. A sto se tice neke leve fantomske liste ona neće ni 1% preći, mada i to je mnogo, jer deo tih glasova ipak odlazi nepomeniku. Takodje ako padne Orban, a šanse za to su više nego povoljne, mora se odmah napraviti saradnja sa Tizsom oko Madjarske manjine, ipak oni nose 5-6 poslanika. A, to. Nisam te razumeo odmah, moja greška. Pomenuti nisu ni opozicija, već samo nekoliko idiota.
madzone Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 54 minutes ago, Tex_Willer said: Nisam na njih mislio, nego na Jovanovića koji javno odbija saradnju sa Eu, Nestorovicem klasičnim Ruskim spijunom, Parandilovicem koji dranjem i davanjem raznih epiteta bas podseća na prosečnog sns poslanika... A nebi me čudilo da u tu listu uguraju Vacica, nacistu Davidovica pa i onog klovna Bihalija. A sto se tice neke leve fantomske liste ona neće ni 1% preći, mada i to je mnogo, jer deo tih glasova ipak odlazi nepomeniku. Takodje ako padne Orban, a šanse za to su više nego povoljne, mora se odmah napraviti saradnja sa Tizsom oko Madjarske manjine, ipak oni nose 5-6 poslanika. Ako mađarima treba neko iz Mađarske da priča za koga da glasaju, onda mislim stvarno. U pitanju su ljudi koji ovde žive svoj život, znaju valjda za koga će glasati, kao i ostali građani, a nadam se većinom protiv hulje. S tim u vezi, ima li neko info kako otprilike glasaju manjine u Vojvodini, mađari, slovaci...u kom procentu su za sns?
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne treba se zaletati sa očekivanjima, ovo je za sada samo najavljena koordinacija aktivnosti tih partija. Verovatno to ide ka pravljenju neke koalicije ali ne treba potceniti sposobnost istih persona da se po stoti put podžapaju oko sujetno-materijalnih tema. Ako se to zanemari, ova priča ima svoju logiku i drugačija je od odvajanja Vuka Draškovića 2000. kada je razlog za to bio čista borba za više mesta na listi. Ovo može da se predstavi kao ideološko-vrednosna priča i da cilja solidan broj glasača, kao što se profilisalo u CG pre pet godina, a da se isto tako u totalu postigne referendumska atmosfera. Ukratko, potencijal postoji i nadam se da ga svi koji su protiv Vučića neće proćerdati, nego da će za promenu biti dovoljno mudri.
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, madzone said: Ako mađarima treba neko iz Mađarske da priča za koga da glasaju, onda mislim stvarno. U pitanju su ljudi koji ovde žive svoj život, znaju valjda za koga će glasati, kao i ostali građani, a nadam se većinom protiv hulje. S tim u vezi, ima li neko info kako otprilike glasaju manjine u Vojvodini, mađari, slovaci...u kom procentu su za sns? Kažem kome da ta stranka bude partner, jer ako bude egal u broju poslanika vrlo lako manjine mogu odlučiti. Slovaci ce ubedjen sam glasati za studente, ne samo zbog ove trenutne situacije, dok Madjari glasaju za svoju stranku, koju drži Orban.
McLeod Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Madjari ce da idu sa onim ko pravi vlast. Uvek su isli. Zato mislim da Vucic nece da se igra sa fantomskim listama. Jer ako mu fantomi ne predju cenzus, on je u opasnosti da izgubi H2H sa studentskom listom. I onda se sve preliva njima. Zato mislim da ce on pokusati da usisa i SPS i sve ostale satelite koji imaju bar 100k glasova. Cak me ne bi iznenadilo da napravi neki novi "opozicioni" pokret sledece godine koji ce na kraju da mu pridje zbog "odbrane nacionalnih interesa". Ili da tu ulogu odradi aktivirani Nestorovic. Samostalne fantome ako vidimo, situacija nije dobra.
Recommended Posts