Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Tex_Willer said:

Problem je što će biti i Ruskih piuna sa druge strane, nisam siguran da 2 opozicione liste mogu biti preko 3%, mada pitanje je koliko su ti piuni opozicionari, ništa me nebi čudilo da udju u vladu sa sektom.

Nemam moć da predvidim da li neko od stranaka koje su se dogovorile o platformi za EU radi za kremaljsku bandu, ali bar nosači loknastog Džizusa i obožavaoci Lompara i Kavčića to ne kriju.

• Like 1
Posted

Druga kolona opozicije je neminovna, tu će biti DSS, Prandilović i ostatak desnice. Ja se jedino bojim da ćemo imati i treću kolonu gde će svi ostali koje ova ekipa PSG i ZLF neće primiti a nisu za desničarsku kolonu. A u toj koloni će sigurno biti i nekih huljinih trolova jer će primati sve živo samo da se domognu 3%

Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Nemam moć da predvidim da li neko od stranaka koje su se dogovorile o platformi za EU radi za kremaljsku bandu, ali bar nosači loknastog Džizusa i obožavaoci Lompara i Kavčića to ne kriju.

Nisam na njih mislio, nego na Jovanovića koji javno odbija saradnju sa Eu, Nestorovicem klasičnim Ruskim spijunom, Parandilovicem koji dranjem i davanjem raznih epiteta bas podseća na prosečnog sns poslanika...

A nebi me čudilo da u tu listu uguraju Vacica, nacistu Davidovica pa i onog klovna Bihalija.

A sto se tice neke leve fantomske liste ona neće ni 1% preći, mada i to je mnogo, jer deo tih glasova ipak odlazi nepomeniku.

Takodje ako padne Orban, a šanse za to su više nego povoljne, mora se odmah napraviti saradnja sa Tizsom oko Madjarske manjine, ipak oni nose 5-6 poslanika.

Posted
33 minutes ago, Tex_Willer said:

Nisam na njih mislio, nego na Jovanovića koji javno odbija saradnju sa Eu, Nestorovicem klasičnim Ruskim spijunom, Parandilovicem koji dranjem i davanjem raznih epiteta bas podseća na prosečnog sns poslanika...

A nebi me čudilo da u tu listu uguraju Vacica, nacistu Davidovica pa i onog klovna Bihalija.

A sto se tice neke leve fantomske liste ona neće ni 1% preći, mada i to je mnogo, jer deo tih glasova ipak odlazi nepomeniku.

Takodje ako padne Orban, a šanse za to su više nego povoljne, mora se odmah napraviti saradnja sa Tizsom oko Madjarske manjine, ipak oni nose 5-6 poslanika.

A, to. Nisam te razumeo odmah, moja greška. Pomenuti nisu ni opozicija, već samo nekoliko idiota.

Posted
54 minutes ago, Tex_Willer said:

Ako mađarima treba neko iz Mađarske da priča za koga da glasaju, onda mislim stvarno. U pitanju su ljudi koji ovde žive svoj život, znaju valjda za koga će glasati, kao i ostali građani, a nadam se većinom protiv hulje. S tim u vezi, ima li neko info kako otprilike glasaju manjine u Vojvodini, mađari, slovaci...u kom procentu su za sns?