Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ova žena je u svom bolu i patnji potpuno skrenula u teški cringe i gluposti. Treba da se skloni odatle i da se ne pojavljuje više. Možda je ovo njoj način borbe protiv bola, ali neko treba da joj kaže da se skloni jer nanosi više štete nego koristi. 6
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Niko se nije zaletao, njima bezmozgašima je inače potrebno zaletanje da bi pokazali svu svoju zlobu. Inače, studenti u blokadi su zaključali trenutno svoj profil na tviteru. Pokušali su prethodnih dana da ugase neke od profila na pojedinim društvenim mrežama studentima. Ne mogu im ništa, zajedništvo ih je održalo ovih godinu dana, zajedništvo će ih održati do kraja ove borbe. Zajedništvo će ih odvesti do pobede, a onda će se naplatiti svo zlo ovih monstruma. Edited 3 hours ago by Volter 6
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, HAMMER said: kako bi ih albanci pojeli zive... nikad vise ne bi digli ruke na gradjane. a mi smo pizde... Ne znaš šta su sve Albanci trpeli decenijama dok se nije pojavila gerila. A mi em smo pizde em nam je sve drugo bitnije sem da šutnemo hulju sa vlasti.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 24 minutes ago, Eddard said: Ova žena je u svom bolu i patnji potpuno skrenula u teški cringe i gluposti. Treba da se skloni odatle i da se ne pojavljuje više. Možda je ovo njoj način borbe protiv bola, ali neko treba da joj kaže da se skloni jer nanosi više štete nego koristi. Najvažnije da je prekinula štrajk glađu. Naravno da 19 teških dana za nju i narušeno zdravlje kao i bol, utiču na ovakve nastupe i izjave pa i ne čudi što je pre nekoliko dana pričala jedno a danas drugo. Što se tiče štete, ona pre svega nanosi štetu svom zdravlju, nema potrebe više da bude pored skupštine, a vidim da ona od toga ne odustaje.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dijana je tamo negde novembra prošle godine izjavila da hulja nije kriv i da ne treba niko da ga krivi. To na informeru vrte svaki dan. Što se tiče ovih izjava nije ni čudo obzirom da se okružila tim veteranima koji su mahom svi desničari i uvek su bili protiv ostalih. No ja ne mislim da treba da ide, neka je tamo, neka bode oči hulji. Ne bi bilo loše izgraditi tu naselje oko nje pa da vidimo kome će više smetati svinjac u centru grada, vlasti ili nama.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tu imaš poštenih ljudi, ali uvek medju takvim grupacijama udba je primetna, jednostavno imam osećaj da mi je na prozoru udbas koliko su se rasejali kroz ovaj napaceni narod. Postali su kao sigurimi i sekuritatea
Perkos2 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 43 minutes ago, Tex_Willer said: Tu imaš poštenih ljudi, ali uvek medju takvim grupacijama udba je primetna, jednostavno imam osećaj da mi je na prozoru udbas koliko su se rasejali kroz ovaj napaceni narod. Postali su kao sigurimi i sekuritatea Te dve službe su rasformirane a naša i dalje opstaje dakle bolji su od pomenutih. A da ih ima svuda oko nas ima ih nažalost
Recommended Posts