Ledd Posted yesterday at 12:24 PM Posted yesterday at 12:24 PM Ulazak žena na Svetu Goru (Grčko poluostrvo) Atos - celu teritoriju poluostrva, nema mnogo veze sa srpskim pravoslavljem, već sa Grčkim zakonom, gde je Sveta Gora autonomna monaška zajednica. U našim manastirima, koji se nalaze na našoj teritoriji, žene mogu da ulaze. 1
Helena Posted yesterday at 01:55 PM Posted yesterday at 01:55 PM 1 hour ago, Ledd said: Ulazak žena na Svetu Goru (Grčko poluostrvo) Atos - celu teritoriju poluostrva, nema mnogo veze sa srpskim pravoslavljem, već sa Grčkim zakonom, gde je Sveta Gora autonomna monaška zajednica. U našim manastirima, koji se nalaze na našoj teritoriji, žene mogu da ulaze. To čak ni nema veze, žena je i dalje osoba nižeg reda. I ima veze sa srpskim pravoslavljem, jer ga ljudi doživljavaju baš kao što sam napisala - centar srpskog pravoslavlja.
Clash Posted yesterday at 02:18 PM Posted yesterday at 02:18 PM Zabrana prisustva zena na mestima posvecenih bogu i Isusu je protiv osnova hriscanstva i rezultat je jedne od budalastina crkve kroz vekove. To sto je bilo ko diskriminisan na osnovu pola da prisustvuje bilo gde u 21 veku je dokaz da uprkos razvoju tehnologije kos uvek nismo napredna civilizacija. 7 1 1
A sad Posted yesterday at 02:41 PM Posted yesterday at 02:41 PM Pogledajte naziv topika i drzite se teme. Vec sam vas zamolio da se drzite teme topika.
Šiljokapi Posted yesterday at 06:06 PM Posted yesterday at 06:06 PM Pre neki dan napisah da smo smestili oko 3000 studenata, srednjoškolaca i građana 30.10. na putu od BGD do NS. Slagah! Izvinjavam se svima! https://inmedija.rs/video-snimak-sa-banstola-potvrdio-kolona-prema-novom-sadu-31-oktobra-brojala-vise-od-5-000-ucesnika/ 1 1
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Quote "Srbijo, na tebe je red. U ponedeljak, 17. 11. u 17 časova, konferencija za novinare. Studenti, srednjoškolci, radnici, zborovi, građani, dođite da se dogovorimo. Ne idem nigde odavde, zovem vas sve na dogovor, bez razilaženja", napisala je kasno sinoć Hrka na svom Instagram nalogu.
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne znam da li pratite, ali neko (postoje osnovane sumnje) je platio Indijce ili neku takvu gomilu botova da se priključuju na studentske naloge i da ih prijavlju (ili šta god), pa su počela gašenja tih naloga. Ako neko ima predlog kako da se to reši, poznaje nekog (ko poznaje nekog), ili nešto slično, možda može da pomogne... 2
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, fancy said: Ne znam da li pratite, ali neko (postoje osnovane sumnje) je platio Indijce ili neku takvu gomilu botova da se priključuju na studentske naloge i da ih prijavlju (ili šta god), pa su počela gašenja tih naloga. Ako neko ima predlog kako da se to reši, poznaje nekog (ko poznaje nekog), ili nešto slično, možda može da pomogne... Neka odmah pišu Meta/Instagram support-u i prijave suspicious behaviour na profilima (ako ih odjednom zaprati gomila botova). Takođe ne bi bilo loše da na neko vreme izmene profil u privatni (tako da moraju odobriti svaki zahtev za praćenje, jeste smaranje, ali možda može kratkoročno da pomogne).
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Snimak gdina Jaćimovića koji je jutros pao od iscrpljenosti zbog štrajka glađu me je potpuno razbesneo. Jebem ti više ovu raspalu državu... 1 6 2
DJORDJE Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 11/15/2025 at 5:03 AM, fancy said: Od tog dana (9.3.1992) se dešava veliki zaokret u njegovoj retorici po pitanju svega u Ex-Yu, otvoreno se priča o srpskim zločinima u Vukovaru, zauzima se izrazito pro-evropski i pro-američki stav u spoljnoj politici SPO. Bili su dugo vremena najjača građanska opcija (rekoh, GSS i razni Koraći su bili zaista minorni) u Srbiji. Sto je Vuk normalnije zvucao, sve je manje glasova dobijao, sto dovoljno govori o birackom telu. 2
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Dijana Hrka najavila je da će danas prekinuti štrajk glađu, ali da će ostati ispred Skupštine Srbije. "Kada sam rekla da se ograđujem od studenata i građana pogrešno su me razumeli. Ja sam se ogradila da niko ne stupa u štrajk sa mnom. Pozvaću na razgovor studente i građane da se dogovorimo, dobila sam blagoslov dva sveštenika da prekinem sa štrajkom, od medicinskih radnika, od dece poziv da prekinem štrajk glađu. I ja ću danas prekinuti štrajk", rekla je Hrka. Kako je rekla neće izneveriti svoj narod i poručuje da "mnogo više može da uradi kad je živa". 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.nin.rs/politika/vesti/95437/dijana-hrka-prekinula-strajk-gladu?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=NEDA&utm_id=NEDA&utm_term=NEDA&utm_content=NEDA 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drago mi je da je prekinula, ali realno nije trebalo ni da počinje. Glup i nepotreban stunt. 5
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne bi bio glup i nepotreban da smo mi - "narod" - odlučniji kad treba zapravo da se podrži nešto. 2
303 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koliko vidim, polako počinje da smrdi na rašističku predstavu sa rašističkim veteranima. Ne može se baš sve pripisati gubitkom člana porodice, nepoimanje svesti usled gladovanja, onomad šiptar nije bilo slučajno, bez obzira što je okružena po njenim rečima, njenim veteranima i koji su mogli non-stop podsećati na vesele devedesete, dok su im deca u inostranstvu. Daleko je ovo otišlo, da bi samo bilo pod kandžama rašističkih veterana, dok je istovremeno frka u novom sadu. MAJKA OBJASNILA ZAŠTO MRZI OPOZICIJU: Kada je Đilas bio vlast... Edited 1 hour ago by 303 1
HAMMER Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Članica Evropskog Parlamenta Irena Joveva posetila je večeras majku Dijana Dixi Hrka 6
DJ_Vasa Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) 25 minutes ago, 303 said: MAJKA OBJASNILA ZAŠTO MRZI OPOZICIJU: Kada je Đilas bio vlast... A objašnjenje su joj očigledno pisali ovi oko nje. Pre nekoliko dana je izjavila da se ne razume u politiku, ali zna da joj je Đilas kriv za nešto deseto dok se pitao samo za asfaltiranje ulica i boju autobusa. Ovo je samo još jedan pokušaj ratnih zločinaca i FSB-a da preuzmu proteste pošto su studenti ionako završili svoje. Edited 48 minutes ago by DJ_Vasa 2
Volter Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Srlepajče, čak sam krenuo da napišem da je ovo neki krimos u uniformi policajca, ali ne, ovo je jedan od većine policajaca koji jesu krimosi, bezmozgaši, idioti. Ovo je najblaže što sam mogao napisati dok u meni sve kipti. Ludak poseban pik ima na Novi Sad. Edited 45 minutes ago by Volter 3 2
HAMMER Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago kako bi ih albanci pojeli zive... nikad vise ne bi digli ruke na gradjane. a mi smo pizde... 1
Leo Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago (edited) 45 minutes ago, 303 said: Koliko vidim, polako počinje da smrdi na rašističku predstavu sa rašističkim veteranima. Ne može se baš sve pripisati gubitkom člana porodice, nepoimanje svesti usled gladovanja, onomad šiptar nije bilo slučajno, bez obzira što je okružena po njenim rečima, njenim veteranima i koji su mogli non-stop podsećati na vesele devedesete, dok su im deca u inostranstvu. Daleko je ovo otišlo, da bi samo bilo pod kandžama rašističkih veterana, dok je istovremeno frka u novom sadu. MAJKA OBJASNILA ZAŠTO MRZI OPOZICIJU: Kada je Đilas bio vlast... Dobro je jer je prekinula strajk gladju, pa vise nece biti u fokusu. Izjavama moze samo da naskodi. Edited 26 minutes ago by Leo
Molina23 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 29 minutes ago, srlepajce said: Strasno Ruka ti otpala Ako još jednom na ulici čujem nemojte da ih vređate, naša policija, i oni su ljudi kao mi, prećiće na našu stranu, počeću da ujedam i saborce kao Mita Pantić u terminalnoj fazi besnila. Skotina bolesna i nakazna, sve ih treba rasformirati i zabraniti državne jasle, kamenolom i socijala do kraja smrdljivih života. Pa nek dokazuju na sudovima da je bilo normalnih i profesionalnih. Boli me tačno kurac koliko je to procenata. Nije ovo '99 i '00 da se sve zaboravi bez kamera i snimaka, jebaće vam deca uzduž i popreko i naplatiti sve suze i modrice. 3
Tex_Willer Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Al jebote jel moguće da ljudi sebe potencijalno ujebavaju nakon pada zvale zbog kerovskih naređenja nadredjenih( ako si vec tu nemoj biti idiot i zaletati se). Većina ovih i jesu policajci, e sad moguće je da su to oni koji već imaju debeli dosije... Za one u cacilendu ovo je bas borba za život, znaju šta sledi kad im padne zlatna koka.
303 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 31 minutes ago, DJ_Vasa said: A objašnjenje su joj očigledno pisali ovi oko nje. Pre nekoliko dana je izjavila da se ne razume u politiku, ali zna da joj je Đilas kriv za nešto deseto dok se pitao samo za asfaltiranje ulica i boju autobusa. Ovo je samo još jedan pokušaj ratnih zločinaca i FSB-a da preuzmu proteste pošto su studenti ionako završili svoje. Da, gotovo je recitovala. Ima i nastavka, celo vreme mislim da je jebeni ai, a ne sukus četiri decenije...
Recommended Posts