Jump to content

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Clash said:

Za mene je SPS uvek bio gori nego Sns i nadam se da sada oni koji su racunali na Ivicu kao tas na vagi,  sto je uvek bio vide koje je to govno.

I dobro je sto sam sebi zakucava ekserw u kobceg.

Je li i ovo izvan konteksta Dacicu da deset policajaca gaze coveka?

Sad rekoše da ovo nije snimak od večeras nego za vreme kovida.

• Like 1
Posted

Verujem da neće ponavljati ovo sutra. Tačnije nadam se, mislim da ne bi vodilo ničemu. Poslata je poruka i brojno stanje što kaže Realni je utvrđeno. Nadam se da će skontati studenti kao što su i obično do sad

Posted
22 minutes ago, Volter said:

Sta ima veze😄ista vlast, ista murija.

Posted (edited)

Ovo u Nišu zaista deluje da se ubacila grupa momaka, prišli su im izgleda neki studenti i rekli da ne bacaju flaše prema policiji. Došlo i do male svađe, pa se brzo smirilo. Momak jedan pizdi i govori da je došlo trideset njih da napravi sranje. Mi ne nosimo fantomke, a zašto oni nose. To su njegove reči.

Edited by Volter
Posted
7 minutes ago, Nicklord said:

Verujem da neće ponavljati ovo sutra. Tačnije nadam se, mislim da ne bi vodilo ničemu. Poslata je poruka i brojno stanje što kaže Realni je utvrđeno. Nadam se da će skontati studenti kao što su i obično do sad

Stihijski je dosta,, neorganizivano ali nije vise do studenata, sira je baza.

U nedostatku konkretnij ciljeva prostorije  Sns su izronile  kao logican cilj, sto u biti i jesu, to su legla zla.

Dobar je momentum, fokus je BG i NS, zanemaruje se da ima doata mesta sa ozbiljnim protestima, Vrbas, Nis, Valjevo, Pancevo, Arandjelovac, Bogatic…

Posted (edited)

Evo jedan momak se pičkara sa jednim sa fantomkom, ovaj preti - jebaću ti mater i odlazi nazad. Pa sve je bilo mirno do sada, nije ni bilo potrebe za reakcijom. Nema potrebe sada na kraju da prave sranje.

Edited by Volter
Posted (edited)

Smirilo se u Nišu. Ovi sa fantomkama se povukli, sada ispred devojke, neki momci, verovatno studenti. Baš su dobri ljudi, evo dele flašice sa vodom policajcima, neki uzimaju, žedni, satima nisu pili vodu.

Edited by Volter
Posted
1 minute ago, Volter said:

Smirilo se u Nišu. Ovi sa fantomkama se povukli, sada ispred devojke, neki momci, verovatno studenti. Baš su dobri ljudi, evo dele flašice sa vodom policajcima, neki uzimaju, žedni, satima nisu pili vodu.

Nadam se da je laksativ unutra. 

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 4
Posted

Šabac:

U jednom trenutku, eksplodirale su petarde ispred prostorija SNS-a te su okupljeni partijski službenici pobegli i zatvorili se u prostorije. Tokom povlačenja, pojedinci su bacili srpske trobojke kojima su mahali, na trotoar ispred zgrade.

Građani i studenti koji su okupljeni na večerašnjem protestu su pokupili te zastave i ponosno ih podigli, uz povike da su sada „zastave na pravom mestu i u pravim rukama, ljudi koji su došli da brane Srbiju, a ne da glume patriote za dve hiljade dinara“.

:classic_biggrin:

Posted (edited)
36 minutes ago, Volter said:

spacer.png

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted

Pricao sam danas sa ljudima koji su pizdeli sto skup sa autokomande nije dosao sa ledja pandurima i cacijima.

Ne znam da li je realno bilo

Ali definitivno nam fali koordinacija. Sad makar ima dosta ljudi koji vicu stani i polako kad krene stampedo, al ponovo panduri to sve lako razbijaju.

Ne znam kako to moze da bude bolje.

Ja sam nesto posle 11 krenuo kuci, neki ljudi iz moje ekipe ostali i kazu da je bas bilo cupavo u bulevaru. Jurila je interventna i hapsila

Posted
3 hours ago, DJ_Vasa said:

Nije u pitanju zgražavanje, već shvatanje da je u pitanju mamac. Uz ogradu da ne znam da li su to radili ćaciji ili obični građani, ovo daje na tacni materijal drugoj strani, pri čemu ne mislim samo na domaću upotrebu. Pošto ovo organizuju neformalne grupe, to se lako može iskoristiti na međunarodnom planu. Nije isto kada protest iza sebe ima neku organizaciju i kada je stihijski. Upravo zato su studenti imali redare, imala ih je i opozicija kada je organizovala proteste i nije bilo dozvoljeno nikakvo ponašanje ove vrste. Bilo bi veoma pametno da protestima rukovodi neko, da se malo konkretnije organizuju u smislu logistike, inače će biti haotični, pri čemu ne mislim samo na to što se desilo u Novom Sadu.

O cemu vi ljudi pricate ? Kolicina materijala o zlodelima, prekomernoj upotrebi sile i slicnim stvarima ovih odrona sa vlasti verovatno moze da se meri u stotinama sati, i sta nam je to donelo? Pre svega treba da shvatite da ovakvi kao Vucic ne odlaze sa vlasti tako sto se rukuju sa "novim" predsednikom i mirno predaju vlast. To se nikad nece desiti. Cak i ako/kada izgubi izbore, tj ne pokrade dovoljno, izmislice da je bilo kradje/izazvace_nerede/trazice_ponavljanje_izbora/you_name_it i nece hteti mirno da ode. Ovakvi se skidaju sa vlasti samo silom i sto pre to shvatite/shvatim, i pocnemo da se spremamo za taj scenario, tj da li smo spremni na to, bice nam posle lakse... tako da ono, prostorije ruzne stranke, lepo gore, koga boli qrac.

• Like 1
Posted

Nikad gore veče u gradu, kosti su lomili. Ozbiljne psihopate su došle, iz priča čujem čak iz Priboja i Prijepolja. Snimke bolje da ne kačim, videće već svi. Samo neka mole Boga da se i jednom momku nešto ozbiljnije ne desi, inače bolje da se sami obese. Među prebijenim ima i klinaca od 16 god. Ovu decu će platiti sa kamatom. 

spacer.png

Posted
4 hours ago, Volter said:

Duži snimak-ne znam gde su to rekli, ali je objavljena i fotka jednog policajca kojeg terete za prebijanje.