Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dačić je rekao da širom Srbije ima mnogo više ljudi koji brane SNS prostorije nego blokadera. Međutim trepnuo je par puta 🙂

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Malo s Novog Beograda:

Odličan navijački chant - "Ko-a-li-ci-ja, ćaci i policija!" i "U rupe, u rupe, marš u rupe!"

Edited by fancy
Posted (edited)
3 minutes ago, Klotzen said:

Dačić je rekao da širom Srbije ima mnogo više ljudi koji brane SNS prostorije nego blokadera. Međutim trepnuo je par puta 🙂

Upravo je hulja pominjao mesta gde je SNS pristalica na ulicama bilo i 9-10 puta vise 😄 

Ahahaha hulja je pokusao da kontaktira tuzioce. Kako se to zove?! 

Edited by Kooineeperk
  • Like 1
Posted

Dodjoh kuci, dosta od mene revolucije, bole me ledja.

Moj doprinos je da sam tesio muriju da ce im sutra biti lakse, ici ce da cuvaju zid na Limanu.

Nista nije gotovo, idemo dalje.

Sreda vece, sredina mrtvog avgusta.

Cemu li se nadas na jesen Aco Stbine.

• Like 7
  • Love 2
  • Pumpaj! 6
Posted (edited)

"Zapaljene su prostorije SNS-a u Bulevaru oslobođenja. Građani su saterali SNS pristalice u prostorije. Kada su oni pokušali da izađu na drugi izlaz, građani su krenuli da ih jure, a jedan od njih je izvadio pištolj." 

Bravo bre

Edited by srlepajce
  • Like 1
Posted (edited)

Evo kaže Dačkec da je onaj u NS s gvožđem u ruci vojno lice, zastavnik. Baš mi je milo što su ih tako pametne primili u Kobre, jedina država koja u specijalne jedinice prima ljude sa ulice bez ikakvog vojnog iskustva. 

Edited by robespierre
Posted
3 hours ago, srlepajce said:

Gde su sad navijaci oba kluba?

Uglavnom na tribinama, eventualno u bioskopu. Ponekad u basti ispijaju neko ladno pivo... Jos sad kad krene EP - ljubi mesto u kaficu!

Posted

Bio sam kod pravnog pa posle slavija i gde se sve išlo, kod nas je još bilo najmirnije. Malo bežanja od oklopnjaka i prisustvovao sam tuči kod beograđanke.

Neka baba udarila neku devojku pa neki lik nabo babu.

Posted

Straha kod nas više nema, a kod njih se povećao puta pet. Kraj im je blizu.

Bravo za sve večeras, aj' se sad zagrlimo svi 

friends-hug.gif

• Like 1