Perkos2 Posted yesterday at 06:28 PM Posted yesterday at 06:28 PM Evo nas opet u žarkovu kod vera, četa mala ali odbrana, odradiće šta je do nas, neće nam smetati ništa u borbi protiv diktatora 4 2
JohnnyDragon Posted yesterday at 06:41 PM Posted yesterday at 06:41 PM Nisam u Srbiji, ne znam, ali barem po snimcima koje gledam, po tim hapsenjima, po tome sta se ovde prenosi, ova omladina je prilicno usamljena, nije kao da ima puno starijih uz njih, a i ljudi sa kojima se cùjem iz Srb,da kazem 50% ih je u fazonu da ih ometaju i blokiraju im slobodno kreganje a bore se za slobodu I to im je kao kontradiktorno. I to od nekih takođe za koje sam ocekivao da nema sanje da im se ispere mozak 😕 Ova deca se lavovski bore❤️ 3
Don Dusko Posted yesterday at 06:54 PM Posted yesterday at 06:54 PM 38 minutes ago, djole said: Koja stoka. Pravnici, u slucaju da neko fizicki zaustavi ovog sociopatu u pokusaju otmice (jer ovo jeste otmica sve dok se sociopata ne legitimise), a posle toga se ipak ispostavi da jeste policajac, da li moze da odgovara za napad na sluzbeno lice ili slicno? Mogu da pretpostavim kako bi se sve to zavrsilo sa nasim sudovima u praksi, ali zanima me sta u teoriji kaze zakon. Quote "Zamislite ideju da blokirate Rafineriju, koja je inače ruska. Stvarate sebi neprijatelja, okrećete Rusiju protiv sebe, a onda pravite krivična dela terorizma, i druga krivična dela. Da smo ih hapsili, dobili bi 3 godine robije. Molim vas da razmislite, ne hapsimo vas ne zato što smo slabi, nego zato što smo jaki", kazao je Vučić. I onda ovaj bolesnik izjavio ovo.
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, mrd said: Trošarina ljudi. Šta se dešava, ja sam na drugoj strani? 1
uncletima Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, JPM said: jer Srbinu je slađe da ga lažeš nego da mora da se menja. Ja jos nisam cuo, da je taj isti, seljo Srbin, sjebao neka uredjena drustva gde je migrirao. Koliko odmah se navikao i postovao sistem zemlje gde je zavrsio. Ako je mogao tamo, moci ce i ovde, samo do tog sistema treba stici. 7 1
mrd Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 25 minutes ago, DameTime said: Šta se dešava, ja sam na drugoj strani? Zakrčili smo Trg i zatvorili kontejnerima.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago A da li tom narodu kojima smetaju ove blokade smeta uopste caciland?Ako je odgovor ne onda nema sta da pricamo.
JPM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, djole said: Koja stoka. Pravnici, u slucaju da neko fizicki zaustavi ovog sociopatu u pokusaju otmice (jer ovo jeste otmica sve dok se sociopata ne legitimise), a posle toga se ipak ispostavi da jeste policajac, da li moze da odgovara za napad na sluzbeno lice ili slicno? Mogu da pretpostavim kako bi se sve to zavrsilo sa nasim sudovima u praksi, ali zanima me sta u teoriji kaze zakon. Meni malo nije jasno zasto ga narod nije usvinjio od batina. 1
mrd Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) @Don Dusko ima da pričamo još kako. Da smo mi 90-ih pričali sada bi ovi mladi ljudi živeli ko bubrezi u koju. Pumpaj! 1312 Edited 22 hours ago by mrd
JohnnyDragon Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 15 minutes ago, JPM said: Meni malo nije jasno zasto ga narod nije usvinjio od batina. Jer nema nikoga sa 🥚🥚 Da je brat u Grčkoj ili Rumuniji, ne bi ovako šetao 😁
Clash Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Razmisljam vec pet minuta kakav komentar da napisem na ovo ali nemam reci. 9
Klotzen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago moram priznati da nije zanimljivo kada nema policije 🙂 . nadajmo se da nepomenik nije naučio lekciju nego da se samo odmaraju večeras. Verovatno će kasnije izaći kada se veći deo ljudi raziđe.
Volter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pogledajte: SNS gradonačelnica Vršca došla da otvori festival vina na glavnom trgu, građani i studenti je oterali uz povike: „Pumpaj!“ VIDEO https://nova.rs/vesti/drustvo/pumpanje-na-vinofestu-gradjani-oterali-gradonacelnicu-vrsca-nije-otvorila-manifestaciju-video/ 2
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 19 minutes ago, Clash said: Razmisljam vec pet minuta kakav komentar da napisem na ovo ali nemam reci. Nemoj da je nekom palo na pamet da odnese balegu 11. jula preko puta Ruskog cara, ali nemoj da je nekom palo na pamet. Mada, i to mi je sramota, da se ratuje preko srebreničkih žrtava...
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 minutes ago, Volter said: Pogledajte: SNS gradonačelnica Vršca došla da otvori festival vina na glavnom trgu, građani i studenti je oterali uz povike: „Pumpaj!“ VIDEO https://nova.rs/vesti/drustvo/pumpanje-na-vinofestu-gradjani-oterali-gradonacelnicu-vrsca-nije-otvorila-manifestaciju-video/ Neces ga ti otvarati gradonacelnice dok se @Pletiljapita u Vrscu. 2 1 2
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Malo podsecanje koliko ih Novak nije nanervirao i koliko nije bio jasan. Edited 21 hours ago by Clash 1
Papanikolesku Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Dok gledam ove snimke ovih jajara smrdljivih, ovog ljudskog odrona raste u meni neopisiv gnev, bes, mržnja i zlo, a da mi ovaaj pajser ovako vodi dete, oca, majku ili nekog dragog a bez legitimacije bila bi to njegova i moja borba na život i smrt, svega mi na svetu. 1 2 1
robespierre Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ne znam jeste li primetili, ali Zoka nam se reaktivirala politički otprilike od momenta kad je krenula borba protiv korupcije (seća li se neko još ovoga??). Sto posto se ovom turnejicom plaća slobodica. 14
Clash Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, robespierre said: Ne znam jeste li primetili, ali Zoka nam se reaktivirala politički otprilike od momenta kad je krenula borba protiv korupcije (seća li se neko još ovoga??). Sto posto se ovom turnejicom plaća slobodica. O da, Zokili je jedno vrema bila zesca opozicija, satro US podrska, valjda imalai neku stranku, ne stranku, neki pokret. I onda je verovatno prepoznala energiju i viziju Pokreta za narod i drzavu na celu sa Vuckom. 5
drgnk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Lepo joj je Boža Prelević rekao kako čeka Vučićev poziv sa klupe za rezerve. 1
Drug Crni Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @robespierredaj link ka tvom postu u kojem si pisao o potrebi borbe za slobodu i zašto je toliko bitna
robespierre Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 8 minutes ago, Drug Crni said: @robespierredaj link ka tvom postu u kojem si pisao o potrebi borbe za slobodu i zašto je toliko bitna Nisam siguran na koji post misliš, možda na ovaj. On 6/29/2025 at 4:25 PM, robespierre said: Bez namere da budem patetičan, i s namerom da budem jako kratak, imam samo još nešto da izjavim za dnevnik. Kao neko ko je preko glave preturio doslovno pakao shvatio sam da zbog samo dve stvari odrastao čovek treba da plače u životu. Zbog ljubavi i zbog slobode. Samo nedostatak ljubavi u stomaku boli više od nedostatka slobode. Ako je nekome čorba gadna zbog dlake u njoj znači da nije dovoljno gladan. Ja samo hoću da doživim taj dan da ovaj ode i da se kao čovek isplačem zbog toga. Mislim da bi navala zagrljaja random ljudi u Beogradu na ulicama te večeri bila nezabeležena u istoriji. Ne postoji ta ideologija, principi ili vrednosti koje ne bi trebalo žrtvovati da se to iskusi. 3 1
Pletilja Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 5 hours ago, Clash said: Neces ga ti otvarati gradonacelnice dok se @Pletiljapita u Vrscu. Za Ivana, momka u invalidskim kolicima, koji je zimus, sa prijateljima, isao na protest u Beograd i za njegovu mamu, uvek u prvim redovima svakog protesta.....pamtim nas zagrljaj kada se vratio bled, iscrpljen ali kao pobednik veci od zivota, za sve Ivane ove mladosti koju ne zasluzujemo. Edited 16 hours ago by Pletilja 2 3 3
Recommended Posts