Milutinov Tata Posted Monday at 06:30 PM Posted Monday at 06:30 PM (edited) Edited Monday at 06:33 PM by Milutinov Tata Dodat jos jedan tvit 5 1
DJ_Vasa Posted Monday at 07:24 PM Posted Monday at 07:24 PM https://www.instagram.com/p/DJkFI_EoGLo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Ovi sa Filozofskog opet luduju. I dalje nisam siguran da li su toliki idioti ili im je protest preuzela UDBA. 4 1
mrd Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM 16 minutes ago, DJ_Vasa said: https://www.instagram.com/p/DJkFI_EoGLo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Ovi sa Filozofskog opet luduju. I dalje nisam siguran da li su toliki idioti ili im je protest preuzela UDBA. Letimicno sam procitao, tacno je da niko ne treba da se mesa, ali deca ne vide jednu surovu istinu, da: 1. Acci Vuci nece sam sebe da smeni. 2. Korumpirana loposka banda, nece sama da prestane da krade. 3. Krvolocni policajci sa beneficijama, nece sami da ukinu svoje beneficije 4. Sada ne postoji telo, osim motke, koje bi moglo da ove stvari dovede u red. Evropa ovde ni ne predstavlja telo koje ce da bilo sta uradi, posto ne moze ni ne sme. Ona samo moze tu da bude kao neka ideja vodilja, ili neka socijalna entalpija kojoj mozemo da tezimo. 1
srlepajce Posted Monday at 07:53 PM Posted Monday at 07:53 PM 28 minutes ago, DJ_Vasa said: https://www.instagram.com/p/DJkFI_EoGLo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Ovi sa Filozofskog opet luduju. I dalje nisam siguran da li su toliki idioti ili im je protest preuzela UDBA. Kakva govna da to objavljuju bas kad stizu kolege u Brisel 8 1
NMX Posted Monday at 08:06 PM Posted Monday at 08:06 PM 39 minutes ago, DJ_Vasa said: https://www.instagram.com/p/DJkFI_EoGLo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Ovi sa Filozofskog opet luduju. I dalje nisam siguran da li su toliki idioti ili im je protest preuzela UDBA. Bukvalno jebeni clan 1. Ustava nisu procitali Republika Srbija Član 1 Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima. Ajte deco polijte se ladnom vodurimom i ne serite. Ja ne bih rekao da je protest preuzela udba vec da je tu previse supeotstavljenih misljenja (od mega levicara do turbo desnicara) koja nije moguce pomiriti ili im naci zajednicki imenitelj sem ovakvim tuznim saopstenjima. 11
DJ_Vasa Posted Monday at 08:06 PM Posted Monday at 08:06 PM 17 minutes ago, mrd said: Letimicno sam procitao, tacno je da niko ne treba da se mesa, ali deca ne vide jednu surovu istinu, da: To nisu deca, to su kreteni, da upotrebim onaj čuveni citat iz Maratonaca. J*** ih Ratibor Trivunac. 2 1
badenac Posted Monday at 08:09 PM Posted Monday at 08:09 PM (edited) 45 minutes ago, DJ_Vasa said: https://www.instagram.com/p/DJkFI_EoGLo/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Ovi sa Filozofskog opet luduju. I dalje nisam siguran da li su toliki idioti ili im je protest preuzela UDBA. Njih je odavno trebalo izbaciti iz protesta,najdalje odmah posle 01.02.2025 i njjihovog skandaloznog ogradjivanja od skupa u NS-u. Edited Monday at 08:09 PM by badenac 5
DJ_Vasa Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM 1 minute ago, badenac said: Njih je odavno trebalo izbaciti iz protesta,najdalje odmah posle 01.02.2025 i njjihovog skandaloznog ogradjivanja od skupa u NS-u. Sreća njihova da su ovi drugi dovoljno tolerantni i da to ne rade kako se u javnosti ne bi stvorila slika o sukobu, a sreća svih ostalih je što se te budale ne pitaju za mnogo toga. Da se pitaju, skoro pola godine od početka protesta bi se šetkali sa Marksovim i Dražinim slikama između Kneza i Terazija i čekali da im ispunjenje zahteva padne sa neba. 3
Red Posted Monday at 08:14 PM Posted Monday at 08:14 PM (edited) Треба лепо сви остали да се ограде од њих, па нека онда издају саопштења до сутра. Еј, да ти изједначавање ЕУ са непомеником... Дебилизам на више нивоа. Ајде што су политички и правно неписмени, него још ово пишу у тренуцима када им колеге завршавају ултрамартон да Брисела. Edited Monday at 08:15 PM by Red 4
mrd Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM (edited) 11 minutes ago, NMX said: Bukvalno jebeni clan 1. Ustava nisu procitali Republika Srbija Član 1 Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima. Ajte deco polijte se ladnom vodurimom i ne serite. Ja ne bih rekao da je protest preuzela udba vec da je tu previse supeotstavljenih misljenja (od mega levicara do turbo desnicara) koja nije moguce pomiriti ili im naci zajednicki imenitelj sem ovakvim tuznim saopstenjima. 10 minutes ago, DJ_Vasa said: To nisu deca, to su kreteni, da upotrebim onaj čuveni citat iz Maratonaca. J*** ih Ratibor Trivunac. Nadam se da ce ucutati. Inace nam ne gine opet nova generacija mozgova koji napustaju zemlju. Nema tu Evropa, nema tu ne sme niko da se mesa, moraju svi da se mesaju, moraju svi da kazu da pljacka mora da stane. Moraju svi da kazu, da je vestina jedini kriterijum, zbog koga neko dobija posao. Ovi volovi moraju da odu. Ne sme da se nastavi sa lopovlukom. Neka su pokrali, cak i da ih ne lincujemo, pare ce se napraviti, ako vestina prevlada fukare. @DJ_Vasa ma jesu deca, covece, jos su mladi, jos uvek misle da sve sto leti moze da se jede, jos uvek misle da su u pravu i da ce mama i tata da pokriju sva sranja koja naprave. Mislim da su i ove demonstracije jake bas zbog toga sto mladi imaju pordsku roditelja. Kad su mladi u pitanju, ja sam uvek boleciv i stava moju decu ne sme da bije niko osim mene. Ne treba nikoga od mladih izbaciti iz protesta, bas zbog toga sto mora da postoji neki kontrast. Nije lako biti filozof. Nema pregovora, sa lopovima, a filozofi jos ne kradu. 🙂 Edited Monday at 08:18 PM by mrd Sad sam jednog djaka na srpskom pitao:"Sta radi" idi vaso u persun. :)
DJ_Vasa Posted Monday at 08:34 PM Posted Monday at 08:34 PM 13 minutes ago, mrd said: Nadam se da ce ucutati. Inace nam ne gine opet nova generacija mozgova koji napustaju zemlju. Nema tu Evropa, nema tu ne sme niko da se mesa, moraju svi da se mesaju, moraju svi da kazu da pljacka mora da stane. Moraju svi da kazu, da je vestina jedini kriterijum, zbog koga neko dobija posao. Ovi volovi moraju da odu. Ne sme da se nastavi sa lopovlukom. Neka su pokrali, cak i da ih ne lincujemo, pare ce se napraviti, ako vestina prevlada fukare. @DJ_Vasa ma jesu deca, covece, jos su mladi, jos uvek misle da sve sto leti moze da se jede, jos uvek misle da su u pravu i da ce mama i tata da pokriju sva sranja koja naprave. Mislim da su i ove demonstracije jake bas zbog toga sto mladi imaju pordsku roditelja. Kad su mladi u pitanju, ja sam uvek boleciv i stava moju decu ne sme da bije niko osim mene. Ne treba nikoga od mladih izbaciti iz protesta, bas zbog toga sto mora da postoji neki kontrast. Nije lako biti filozof. Nema pregovora, sa lopovima, a filozofi jos ne kradu. 🙂 Neće ućutati, ali ionako su u manjini i nebitni su. Jeste da su se posrali u akciju kolegama koji su danima trčali ili vozili bicikl, kao i onima iz Novog Sada, ali nisu napravili neko veće sranje. U pravu je Red kada kaže da ih treba otkačiti, pa neka sami šetaju Marksa i Dražu do mile volje. Jadni oni ljudi koji predaju takvim budalama. Deca su i oni sa drugih fakulteta, ali imaju deset puta više mozga, bilo da govorimo o osmišljavanju akcija, bilo o tome da znaju da nekada treba držati jezik za zubima. 1
mrd Posted Monday at 08:42 PM Posted Monday at 08:42 PM 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Neće ućutati, ali ionako su u manjini i nebitni su. Jeste da su se posrali u akciju kolegama koji su danima trčali ili vozili bicikl, kao i onima iz Novog Sada, ali nisu napravili neko veće sranje. U pravu je Red kada kaže da ih treba otkačiti, pa neka sami šetaju Marksa i Dražu do mile volje. Jadni oni ljudi koji predaju takvim budalama. Deca su i oni sa drugih fakulteta, ali imaju deset puta više mozga, bilo da govorimo o osmišljavanju akcija, bilo o tome da znaju da nekada treba držati jezik za zubima. Nisam te ucutkivao, nego sam se presaltao na Srpski na casu. 🙂 No problems. Oni sa drugih fakulteta su kreativni, ovi filozofiraju i nisu konstruktivni. Razumem ja u potpunosti da ne sme da se skrecu govori sa kursa ni jednog trenutka, ali odvajati pojedine grupe, nije dobro. Odmah dozvoljavas kontra tezu da nista sa one strane nije dobro, a pametni i posteni filozofi to vide. Jos uvek ono kuce kontrolise medije u Srbiji i ne treba mu dozvoliti da podjebava nesto najpostenije u Srbiji poslednjih 34 godine.
Volter Posted Monday at 08:43 PM Posted Monday at 08:43 PM (edited) Oni kao da se trude da sve ovo razjebu. Prošli put su bili nadmeni, postavili se iznad svih ostalih, kao da su usisali svu mudrost ovog sveta. Sada ko grom iz vedrog neba ovo saopštenje. Ko je bre od studenata tražio da EU rešava naše probleme? Je l' su to sanjali, nešto im se prisnilo. Studenti su i EU otvarali oči, ne svima jer pojedinci iz iste znaju s kim imaju posla ali žmure, pritiskali, što je i dovelo do kritika u poslednje vreme. Većina sudenata dobro zna da ako ne pomognemo sami sebi neće nam niko drugi pomoći. Slobodu nam ni EU neće doneti nego se moramo sami izboriti za nju. Možda im se ne sviđa ovo trčanje do Brisela, možda žele trk u Moskvu. Kakav li će tek problem da prave oko izborne liste, sreća da su u manjini jer mogu da namirišem da ih drugi fakulteti ne simpatišu. Edited Monday at 08:45 PM by Volter 4
Drug Crni Posted Monday at 08:47 PM Posted Monday at 08:47 PM Možda Stevan Filipović nije bio (toliko) u krivu u svojim tekstovima? Kakvi kreteni 6
DJ_Vasa Posted Monday at 08:48 PM Posted Monday at 08:48 PM 3 minutes ago, Volter said: Oni kao da se trude da sve ovo razjebu. Prošli put su bili nadmeni, postavili se iznad svih ostalih, kao da su usisali svu mudrost ovog sveta. Sada ko grom iz vedrog neba ovo saopštenje. Ko je bre od studenata tražio da EU rešava naše probleme? Je l' su to sanjali, nešto im se prisnilo. Studenti su i EU otvarali oči, ne svima jer pojedinci iz iste znaju s kim imaju posla ali žmure, pritiskali, što je i dovelo do kritika u poslednje vreme. Većina sudenata dobro zna da ako ne pomognemo sami sebi neće nam niko drugi pomoći. Slobodu nam ni EU neće doneti nego se moramo sami izboriti za nju. Možda im se ne sviđa ovo trčanje do Brisela, možda žele trk u Moskvu. Kakav li će tek problem da prave oko izborne liste, sreća da su u manjini jer mogu da namirišem da ih drugi fakulteti ne simpatišu. Zbog tih lista bi bilo pametno da ih i ostali fakulteti odjebu. Ionako bi postavili nekog neopranog marksistu i još više neopranog nacoša. 2
Zvezdarac Posted Monday at 08:48 PM Posted Monday at 08:48 PM Prikljucili se Ekonomski i Bogoslovski ovom saopstenju.
DJ_Vasa Posted Monday at 08:49 PM Posted Monday at 08:49 PM Just now, Drug Crni said: Možda Stevan Filipović nije bio (toliko) u krivu u svojim tekstovima? Kakvi kreteni Jesam ga jednom kritikovao ovde, ali ono za Anarhosindikalistički smrad je bio u pravu 200%. 2
mrd Posted Monday at 08:50 PM Posted Monday at 08:50 PM Just now, Zvezdarac said: Prikljucili se Ekonomski i Bogoslovski ovom saopstenju. Sad je vazno da postoji neko ko ce da zaustavi ovo cepanje. Ovo je raspad sistema. 1
DJ_Vasa Posted Monday at 08:53 PM Posted Monday at 08:53 PM (edited) 3 minutes ago, mrd said: Sad je vazno da postoji neko ko ce da zaustavi ovo cepanje. Ovo je raspad sistema. Nije. Popovi nikad nisu bili nešto ni aktivni, mada mi je čudno za Ekonomski fakultet. Ako se malo i cepnu, nije šteta jer je bolje otarasiti se budala na vreme. Edited Monday at 08:53 PM by DJ_Vasa 1
srlepajce Posted Monday at 08:54 PM Posted Monday at 08:54 PM Nije lose ni da se rascisti ko je ko Smetala im Oda radosti mozda? More mars 4
Drug Crni Posted Monday at 08:58 PM Posted Monday at 08:58 PM Čekali da uđu u Brisel pa aktivirali tempiranu KGB bombu. Bilo je lepo dok je trajalo. 1
mrd Posted Monday at 08:58 PM Posted Monday at 08:58 PM 3 minutes ago, DJ_Vasa said: Nije. Popovi nikad nisu bili nešto ni aktivni, mada mi je čudno za Ekonomski fakultet. Ako se malo i cepnu, nije šteta jer je bolje otarasiti se budala na vreme. OK, ja sam uvek bio 0/1 tip i sada prvi put pod stare dane, pokusavam da napravim neki kompromis. Hvala na diskusiji. U pravu si.
Volter Posted Monday at 09:03 PM Posted Monday at 09:03 PM Da se razumemo, ne mislim da ih je neko napujdao, verujem da su iskreni u ovoj borbi za smenu ovog monstruoznog režima, ali da greše, jer tamo gde naginju nije naš put. Pa valjda vide da sa te strane otvoreno podržavaju Nenadležnog. Šalju mu podršku za vreme njegovih šizofrenih mitinga i palamude o obojenoj revoluciji. 2
Recommended Posts