Clash Posted April 17 Posted April 17 Ne razumem zasto ovo blamiranje sa Pinkom? Imaju RTV oni rade normalno, zasto NS redakcija ne odradjuje infomativne emisije? Ja misim da svaki dan se popodnevni Dnevnik radi iz NS, cemu ova migracija kod pokojnog Zeksa?
Čvarkov Posted April 17 Posted April 17 Mene ovi ogromni problemi sa emitovanjem programa izuzetno zabavljaju. Onaj lik na početku dnevnika u 8 sa fintom kretanja "ne znam da l' sam doš'o ili poš'o" kad je shvatio da je u programu pa hahahahhahaha upišao sam se 10
NMX Posted April 17 Posted April 17 Bukvalno su dali pripravniku u DBu, e, sine, ajde uzmi ovo prepravi na ruski ali da baš dobro zvuči. Rusima je ok, mrzi ih da se cimaju pa rekli nama da završimo. 8 1 11 1
Nicklord Posted April 17 Posted April 17 Pisao matoran što je učio ruski u SFRJ. Bolje chatgpt da su pitali 2
Henry Chinaski Posted April 17 Author Posted April 17 Štimac legenda, sve vrijeme je tu. Nadam se da će biti dosta naroda večeras 12 3
Red Posted April 17 Posted April 17 Ко год је у могућности, дођите вечерас на неку од локација блокаде РТС-а, да не дозволимо да полиција разбије насилно блокаду! 2
Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 27 minutes ago, srlepajce said: ❤️ Bravo Stime ovde se pokazuje ljubav prema otadzbini isto!Dzabe nekom 4 EMVIPIA ako si kao covek nula. 12
srlepajce Posted April 17 Posted April 17 Video sam isto ovo za Nis Alal vera ljudi, cela Srbija ispred rts-a 9 2 4
Nikola Posted April 17 Posted April 17 (edited) Možda sam ja naivan/glup ali šta sprečava Djokovića da obidje studente, raspali protest i jasno stavi do znanja ćaciju? Edited April 17 by Nikola
mrd Posted April 17 Posted April 17 1 minute ago, Nikola said: Možda sam ja naivan/glup ali šta sprečava Djokovića da obidje studente, raspali protest i jasno stavi do znanja ćaciju. PIPI 🙂
Drug Crni Posted April 17 Posted April 17 Onaj novinar N1..stariji lik..ne mogu da se setim prezimena..reče juče u programu (a ja paraftaziram): kažu da je razlika između RTS i ćevabdžinice pored je što ćevabdžinica ima dobre priloge. 1 18 8
Papanikolesku Posted April 17 Posted April 17 https://www.instagram.com/reel/DIjZ5WduSmS/?igsh=Ynl4ZncxcHdkNDdp Jedna od mojih omiljenijih stranica na instagramu, explaining the universe pre dva sata izbacila objavu o studentskim protestima. Stranica inače broji 4.4M pratilaca, i baš sam pozitivno iznenađen ovom objavom, s obzirom da se ne bave ovakvim stvarima. 1 4
Volter Posted April 17 Posted April 17 Istina ili ne, ali treba nekad koristiti i trikove, preventivno reagovati. Fino im Milivojevic baca varnice, a mišljenja sam da će brzo pući između Dačića i Vučića. Ne podnose se njih dvojica. 2 4
Stiletto Posted April 17 Posted April 17 39 minutes ago, Volter said: Istina ili ne, ali treba nekad koristiti i trikove, preventivno reagovati. Fino im Milivojevic baca varnice, a mišljenja sam da će brzo pući između Dačića i Vučića. Ne podnose se njih dvojica. Ja maltene smem da se zakunem da Gljivica već neko vreme aktivno istražuje mogućnosti za preletanje. Za svaki slučaj.
Red Posted April 17 Posted April 17 (edited) 13 minutes ago, Stiletto said: Ja maltene smem da se zakunem da Gljivica već neko vreme aktivno istražuje mogućnosti za preletanje. Za svaki slučaj. Он то истражује цео живот. 1 hour ago, Drug Crni said: Onaj novinar N1..stariji lik..ne mogu da se setim prezimena..reče juče u programu (a ja paraftaziram): kažu da je razlika između RTS i ćevabdžinice pored je što ćevabdžinica ima dobre priloge. Вељко Пајовић, он је легенда. Edited April 17 by Red 4 1
mrd Posted April 17 Posted April 17 44 minutes ago, Volter said: Istina ili ne, ali treba nekad koristiti i trikove, preventivno reagovati. Fino im Milivojevic baca varnice, a mišljenja sam da će brzo pući između Dačića i Vučića. Ne podnose se njih dvojica. Izvinjavam se, znam Dacica jos kao deckica u podmladku Socijalisticke partije. To je jedno bice(paramecijum) koje ce samo da prica stvari koje publika hoce da cuje i na taj nacin dobija podrsku. Pazi, govorim o periodu od 1990-2025, uvek je isao niz dlaku. 🙂
Don Dusko Posted April 17 Posted April 17 Vidim da rezimski mediji sad prenose kako se razbijaju blokade po Nemackoj i Americi. Stvara se atmosfera da krenu na studente i opravdaju kako se drugde radi....
Recommended Posts