Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne razumem zasto ovo blamiranje sa Pinkom?

Imaju RTV oni rade normalno, zasto NS redakcija ne odradjuje infomativne emisije?

Ja misim da svaki dan se popodnevni Dnevnik radi iz NS, cemu ova migracija kod pokojnog Zeksa?

Posted

Mene ovi ogromni problemi sa emitovanjem programa izuzetno zabavljaju.

Onaj lik na početku dnevnika u 8 sa fintom kretanja "ne znam da l' sam doš'o ili poš'o" kad je shvatio da je u programu pa hahahahhahaha upišao sam se

• Like 10
Posted

Bukvalno su dali pripravniku u DBu, e, sine, ajde uzmi ovo prepravi na ruski ali da baš dobro zvuči. Rusima je ok, mrzi ih da se cimaju pa rekli nama da završimo.

• Like 8
  • Love 1
  • Ha-ha 11
  • Pumpaj! 1
Posted

Ко год је у могућности, дођите вечерас на неку од локација блокаде РТС-а, да не дозволимо да полиција разбије насилно блокаду!

• Like 2
Posted (edited)

Možda sam ja naivan/glup ali šta sprečava Djokovića da obidje studente, raspali protest i jasno stavi do znanja ćaciju?

Edited by Nikola
Posted
1 minute ago, Nikola said:

Možda sam ja naivan/glup ali šta sprečava Djokovića da obidje studente, raspali protest i jasno stavi do znanja ćaciju.

PIPI

🙂

Posted

Onaj novinar N1..stariji lik..ne mogu da se setim prezimena..reče juče u programu (a ja paraftaziram): kažu da je razlika između RTS i ćevabdžinice pored je što ćevabdžinica ima dobre priloge.

• Like 1
  • Ha-ha 18
  • Pumpaj! 8
Posted

Istina ili ne, ali treba nekad koristiti i trikove, preventivno reagovati. Fino im Milivojevic baca varnice, a mišljenja sam da će brzo pući između Dačića i Vučića. Ne podnose se njih dvojica.

• Like 2
  • Pumpaj! 4
Posted
39 minutes ago, Volter said:

Istina ili ne, ali treba nekad koristiti i trikove, preventivno reagovati. Fino im Milivojevic baca varnice, a mišljenja sam da će brzo pući između Dačića i Vučića. Ne podnose se njih dvojica.

Ja maltene smem da se zakunem da Gljivica već neko vreme aktivno istražuje mogućnosti za preletanje. Za svaki slučaj.

Posted (edited)
13 minutes ago, Stiletto said:

Ja maltene smem da se zakunem da Gljivica već neko vreme aktivno istražuje mogućnosti za preletanje. Za svaki slučaj.

Он то истражује цео живот.

1 hour ago, Drug Crni said:

Onaj novinar N1..stariji lik..ne mogu da se setim prezimena..reče juče u programu (a ja paraftaziram): kažu da je razlika između RTS i ćevabdžinice pored je što ćevabdžinica ima dobre priloge.

Вељко Пајовић, он је легенда.

Edited by Red
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
44 minutes ago, Volter said:

Izvinjavam se, znam Dacica jos kao deckica u podmladku Socijalisticke partije. To je jedno bice(paramecijum) koje ce samo da prica stvari koje publika hoce da cuje i na taj nacin dobija podrsku. Pazi, govorim o  periodu od 1990-2025, uvek je isao niz dlaku. 🙂

Posted

Vidim da rezimski mediji sad prenose kako se razbijaju blokade po Nemackoj i Americi.

Stvara se atmosfera da krenu na studente i opravdaju kako se drugde radi....