Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Helena said:

Državljanka Hrvatske podržala studente, pa proterana iz Srbije: Ima sedam dana da preseli život i porodicu

https://n1info.rs/vesti/drzavljanka-hrvatske-podrzala-studente-pa-proterana-iz-srbije-ima-sedam-dana-da-preseli-zivot-i-porodicu/

Ako je istina, ovaj stvarno treba u Lazu.

Vi niste ni svesni kakve sve problema Hrvatska manjina ima u Srbiji.

Ilustrovacu vam ovako: 

Slično kao Srpska manjina u HR posle rata.

Da dodam, od kada je SNS na vlasti je počelo. 

• Tuzno 1
Posted (edited)

Nama treba skinuti  vratiti vize pod hitno.

Jedino će to pomeriti guzice i SNS -ovcima.

Ne znam jel persiraš meni il se obraćaš nama na forumu?

Ja nisam imala pojma da je baš ozbiljno.

Edited by Helena
  • Like 1
Posted
44 minutes ago, DameTime said:

Au Vaso, koliko godina imaš ako je tebi  popijeno piće = svadba? 😂

Ma nije, al' od nečega se mora početi. :classic_tongue:

Posted

Obracam se generalno ljudima na forumu, da nisu sasvim svesni da je sam sustav doslovno napravljen da diskriminise nacionalnu manjinu, I to sa neprikrivenom namerom.

Zakoni I odredbe su krenuli reverzibilnim putem od 2014 vec, i nema naznaka da ce se nesto promeniti.

Nemate pravo dobiti vise ni dokument na laticnici npr iako je"sluzbeno" pismo takođe kao I cirilica.

Ne znam kako je Mađarima u Vojvodini ali u svetlu odnosa Orbana i Ludjaka verujem da Mađari nemaju takvih problema..

• Tuzno 1
Posted
22 minutes ago, Helena said:

Državljanka Hrvatske podržala studente, pa proterana iz Srbije: Ima sedam dana da preseli život i porodicu

https://n1info.rs/vesti/drzavljanka-hrvatske-podrzala-studente-pa-proterana-iz-srbije-ima-sedam-dana-da-preseli-zivot-i-porodicu/

Ako je istina, ovaj stvarno treba u Lazu.

Već par meseci koliko traju protesti otvoreno krše ljudska prava i proteruju ljude iz zemlje jer podržavaju proteste ili rade nešto drugo što njima ne odgovara. Prvo su proterali one učesnike neke radionice iz Hrvatske, nisu dozvolili ulazak u zemlju novinarima iz Hrvatske i Slovenije i još nekim ljudima koji su podržali protest, pa pre neki dan proteruju onog Italijana, koji je svirao na studentskim blokadama, evo sada proteruju ženu koja ovde živi više od decenije, ovde je završila fakultet i radi, udata je i ima dete i to uz obrazloženje da je bezbednosna pretnja. Prestali su i da glume neki nivo poštovanja nekih pravila i protokola, boli ih uvo, dozvoljeno im je, niko iz međunarodne zajednice ih ne pritiska ni za šta.

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted
15 minutes ago, Red said:

Već par meseci koliko traju protesti otvoreno krše ljudska prava i proteruju ljude iz zemlje jer podržavaju proteste ili rade nešto drugo što njima ne odgovara. Prvo su proterali one učesnike neke radionice iz Hrvatske, nisu dozvolili ulazak u zemlju novinarima iz Hrvatske i Slovenije i još nekim ljudima koji su podržali protest, pa pre neki dan proteruju onog Italijana, koji je svirao na studentskim blokadama, evo sada proteruju ženu koja ovde živi više od decenije, ovde je završila fakultet i radi, udata je i ima dete i to uz obrazloženje da je bezbednosna pretnja. Prestali su i da glume neki nivo poštovanja nekih pravila i protokola, boli ih uvo, dozvoljeno im je, niko iz međunarodne zajednice ih ne pritiska ni za šta.

Tako je pošto je AV garant mira i stabilnosti na Balkanu a i lepa lova se okreće u ovoj našoj crnoj rupi.

Posted
10 hours ago, Marvin said:

Bosanski pasoš i kisla mi je gloova su mi nepotrebni. 

Treba jebat poluusmene cobane nebitno da li su iz BiH, Srbije ili Zanzibara. Ovaj lik je ogavan. Sam akcenat kojim prica je toliko izvjestacen i toliko lazan da ga treba trpat dok nam se svima ne smuci. Plus se jos generalno slazem da dodatno treba trpati ovakve kompleksase koji su rodjeni u BiH, citav zivot pricaju ijekavicom i onda kad odu u BG ili NS na studij kroz mjesec dana se presaltaju na ekavicu i nekakav umjetni BG/NS akcenat. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Ludi za Poli said:

Treba jebat poluusmene cobane nebitno da li su iz BiH, Srbije ili Zanzibara. Ovaj lik je ogavan. Sam akcenat kojim prica je toliko izvjestacen i toliko lazan da ga treba trpat dok nam se svima ne smuci. Plus se jos generalno slazem da dodatno treba trpati ovakve kompleksase koji su rodjeni u BiH, citav zivot pricaju ijekavicom i onda kad odu u BG ili NS na studij kroz mjesec dana se presaltaju na ekavicu i nekakav umjetni BG/NS akcenat. 

Meni je pojava Milosa Pavlovica karmicka  - maskota likova sa kojima smo se mi u Bosni sretali od 1990. i o kojima su neki od nas pokusavali pricati i upozoravati na njih, ali nas niko nije slusao jer su takvi Milosi znali koje dupe poljubiti i bili su nacionalno ispravni Srbi, Bosnjaci, Hrvati - a ovakvi kao ja su bili sumnjivi jer nam nacija nije bila bitna...I to sve dugo prije nego sto je zapucalo...

• Like 5
  • Love 1
  • Thanks 4
Posted
6 hours ago, ters said:

Meni je pojava Milosa Pavlovica karmicka  - maskota likova sa kojima smo se mi u Bosni sretali od 1990. i o kojima su neki od nas pokusavali pricati i upozoravati na njih, ali nas niko nije slusao jer su takvi Milosi znali koje dupe poljubiti i bili su nacionalno ispravni Srbi, Bosnjaci, Hrvati - a ovakvi kao ja su bili sumnjivi jer nam nacija nije bila bitna...I to sve dugo prije nego sto je zapucalo...

Problem je što bi ovaj lik bio sve po potrebi, i nacionalista bilo koje vrste i ateista i europejac samo da bude vlast,pa idoli mi AV i Mile ronhil,nemože on biti drugačiji.

Posted
38 minutes ago, duško matić said:

Sinoć dobra emisija Takovska 10 na RTS, čak dva od 4 gosta normalna, preporuka za pogledati

Studenti su juče pozvali na totalni bojkot RTS-a, a ti ih promovišeš ovde 😠

Posted
17 minutes ago, Poenter said:

Nisam video da su studenti pozvali na bojkot RTSa, okači vest.

Ja RTS ni ne gledam, nego sam i ja pogledao na preporuku 😄

Posted
1 hour ago, Poenter said:

Novosadski studenti su pozvali i n1 da ne dopušta raznim protuvama da prozivaju veterane koji su uz redare i bajkere spasili na hiljade života 15.03.

• Like 2
Posted
3 hours ago, Clash said:

Samo čekam da Andrejev brat istera nekog sa klavirom na kamionu da svira ćacijima, ionako je sve iskopirao.

Na kraju će sami na sebi da upotrebe zvučni top...

• Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
2 hours ago, Perkos2 said:

Novosadski studenti su pozvali i n1 da ne dopušta raznim protuvama da prozivaju veterane koji su uz redare i bajkere spasili na hiljade života 15.03.

Ko je prozivao?