Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 418 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, DameTime said:

spacer.png

svi infiltrirani studenti su fdu-ovci?
bila je pre nekog vremena vest o studentu novosadskog ftn, aktivnom ucesniku blokada i pesacenja koji se kao pokajao, resio da oce da uci i pridruzio studentima 2.0 u kampu
sve vreme se pitam da li i on bio spijun?

Posted
9 minutes ago, Drug Crni said:

Vidim da je bila neka frka večeras u Odžacima.
@A sad

Covek koji je reketirao Branka Babica odvratnog sns bota je ranjen, najobicniji mafijaski obracun ce predstaviti kao pokusaj gradjanskog rata. Mora vam biti jasno da sa velikim govnima imamo posla, i da ce svaku situaciju pokusati da spinuju u svoju korist

• Thanks 1
Posted (edited)

Pucao je otac Jovana Miletica, vlasnika FK Tekstilac. Ranjen je Babicev prijatelj.

A Babic i vlasnik FK Tekstilca su vec neko vreme u sukobu.

Kazu da je Miletic junior ranije pokusao da reketira Babica, pa se umesao Peconi na strani Babica i tu se prica zavrsila.

Edited by Gromovnik
  • Thanks 1
Posted (edited)

Ali informer.....postoji li dno za njih

Prvo objavljuju upucan lik koji je cuvao opstinu od opozicije.

Onda da se pucnjava desila u kaficu.

Onda pisu ranjen vrhunski sportista sa blistavom karijerom ( inace ima odnos pobeda i poraza 10-6 u  mma borbama) ali je svoju blistavu karijeru zaprljao kriminalnimn poslovima

Edited by Gromovnik
Posted

Ne verujem da će mnogo buke dići obe Svinjformerove svinjarije. Prva svinjarija je sa ovim u Odžacima, ali to niti ima veze sa studentima, niti je bitno za građanske proteste. Druga svinjarija je da su objavili da je uhapšen neimenovani student koji je nosio štitnike za kolena (?) i biber-sprej, uz priču da su studenti hteli da zauzmu policijsku stanicu u Kragujevcu. Ne znam detalje ovog drugog slučaja, ali mi deluje kao još jedna umobolna konstrukcija Svinjformera koja će se zaboraviti za dva dana.

Posted (edited)

Ovo sa ovim obrvarom je opasno

Vest je svuda preneta kao vodja protesta upucao clana sns-a koji je cuvao opstinu.

Sad izlaze info i da taj taksista nije ni pucao, mada to ce se tek videti.

A pucnjava se desila u kaficu

Da vidimo sada tuzilastvo i policiju. Ovakve objave u trenutnoj situaciji mogu da izazovu ozbiljno sranje, moraju uhapsiti obrvara.

Edited by nemanjaol
Posted

Braca Mihajlović Damir i Bojan, poznati batinasi u Odžacima, ovo ranjavanje se moralo kad tad desiti i nema nikakve veze sa politikom..... 

Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Vidim da je bila neka frka večeras u Odžacima.
@A sad

Ozbiljna frka. Pucnjava u centru nakon zavrsetka protesta. Ne znam sta je bilo konkretno otisao sam 20 minuta ranije. Navodno je na Bojana Mihajlovica pucao Misa Miletic, jedan od vodja protesta u Odzacima. Njih dvoje su od ranije u sukobu, a sve je poteklo od nekog sukoba u FK Tekstilac izmedju Bojana i Misinog sina Joce koji je predsednik FKTekstilac. I Joca i Bojan su bili veliki SNSovci, ali nakon sukoba Joca prelazi na stranu opozicije. 

Tu se nekako ukljucio i Branko Babic, kralj obrva, kojeg je po njegovim recima reketirao Joca Miletic za koga se po Odzacima prica da je narkodiler i reketas. Bio je verbalni sukob na kraju protesta izmedju Branka Babica i Mise Miletica, mislim da se tu pojavio i Bojan Mihajlovic, tako kazu, ali ja ga nisam video. 

Nakon toga svi su se razisli, i jedni i drugi. Nekih dvadesetak minuta kasnije neko je na Bojana ispucao pet metaka. Nema zvanicne potvrde ko je pucao, ali vecina prisutnih tvrdi da je to bio Misa Miletic. 

2 hours ago, Mile1 said:

Covek koji je reketirao Branka Babica odvratnog sns bota je ranjen, najobicniji mafijaski obracun ce predstaviti kao pokusaj gradjanskog rata. Mora vam biti jasno da sa velikim govnima imamo posla, i da ce svaku situaciju pokusati da spinuju u svoju korist

Ma ne, skroz si promsio. 

2 hours ago, Gromovnik said:

Pucao je otac Jovana Miletica, vlasnika FK Tekstilac. Ranjen je Babicev prijatelj.

A Babic i vlasnik FK Tekstilca su vec neko vreme u sukobu.

Kazu da je Miletic junior ranije pokusao da reketira Babica, pa se umesao Peconi na strani Babica i tu se prica zavrsila.

Tako nekako. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Binge said:

Braca Mihajlović Damir i Bojan, poznati batinasi u Odžacima, ovo ranjavanje se moralo kad tad desiti i nema nikakve veze sa politikom..... 

Ima veze sa politikom. Bojan i Dado vec godinama ne pricaju i nisu u dobrim odnosima. 

16 minutes ago, nemanjaol said:

Vest je svuda preneta kao vodja protesta upucao clana sns-a koji je cuvao opstinu.

Da vidimo sada tuzilastvo i policiju. Ovakve objave u trenutnoj situaciji mogu da izazovu ozbiljno sranje, moraju uhapsiti obrvara.

Bojan je sedeo u kaficu. Napadac je dosao spolja, nije bio u kaficu. To je mali kafic, ima samo tri-cetri stola unutra. 

Posted

Studenti još jednom pokazuju svoju pamet ograđivanjem od političara.

Elem, svašta se piše, da ne kačim tvitove bezveze, ali ja bih lagala kad bih rekla da ne osećam pakosno zadovoljstvo u mafijaškom obračunu.

Ako je za ban, banujte, al ne brišite.

Ovo je važnije:

Posted
29 minutes ago, nemanjaol said:

Zasto bi uhapsili obrvu? On nista nije uradio, imao je neku raspravu sa Misom, ali sve je bilo verbalni. 

Mediji predimenzioniraju dogadjaj, tj daju mu karakter kakav nije imao. 

Opstina nije napadnuta, niko je nije napao, tako da Bojan nije branio opstinu. Sedeo je u kaficu u kom uvek sedi, a koji se nalazi preko puta opstine. Sama protestna setnja je protekla bez ikakvih incidenay

• Like 1
Posted (edited)

Bilo je sranje i u Kragujevcu nocas, da ne jedem govna jer ne znam sve informacije, neki studenti su uhapseni, samo cu to reci. Saznacemo valjda za 2-3 dana sta je bilo

Edited by McLeod
Posted
6 hours ago, Helena said:

Čekamo tužilaštvo.

Muška Karleuša, pošto su njoj ugasili IG, morala je da se angažuje nova botina... 

Loš je lažov, emocionalna reakcija mu uopšte nije usklađena sa onim što izgovara. Ako ti je bliska osoba ranjena, dok to izgovaraš sigurno nećeš imati ovaj sadistički osmeh. Primarne emocije treba da budu tuga i žalost.

Mada, ne bi me iznenadilo da se raduje što je ovaj upucan, jer, ceo niz 👇

Koliko shvatam, upravo je upucani lik taj koji ga je reketirao (???), pa sad svoj lični (mafijaški) sukob predstavlja kao građanski rat.

10 hours ago, woolgatherer said:

bila je pre nekog vremena vest o studentu novosadskog ftn, aktivnom ucesniku blokada i pesacenja koji se kao pokajao, resio da oce da uci i pridruzio studentima 2.0 u kampu

Ja znam samo za ovu dvojicu, a oni su sa FDU. Koliko se sećam, jedan za kog su režimski mediji brže-bolje objavili da je bio aktivan učesnik blokada i "jedan od glavnih na plenumima", čak je i čitao ono saopštenje kako se pridružuje Sudentima 2.0, pa se ispostavilo da je to ovaj levi sa fotke (FDUovac).

• Thanks 1
Posted
7 hours ago, A sad said:

Zasto bi uhapsili obrvu? On nista nije uradio, imao je neku raspravu sa Misom, ali sve je bilo verbalni. 

Mediji predimenzioniraju dogadjaj, tj daju mu karakter kakav nije imao. 

Opstina nije napadnuta, niko je nije napao, tako da Bojan nije branio opstinu. Sedeo je u kaficu u kom uvek sedi, a koji se nalazi preko puta opstine. Sama protestna setnja je protekla bez ikakvih incidenay

Evo podelili su ljudi iznad sta je kacio na instagram.

Nisu mediji predimenzionirali sami od sebe, nego su direktno prenosili njegove reci da je vodja studentskih protesta upucao coveka koji je branio opstinu.

Uz reci ovo je rat i uzecu stvari u svoje ruke.

Ako ne vidis zasto su takve lazne vesti opasne u ovakvom trenutku, ne znam sta bih ti rekao

• Like 4
Posted
11 hours ago, woolgatherer said:

Taj sa FTN jeste bio aktivan i učestvovao, čak je i spavao na faksu ali se družio sa ekipom iz kafane Danka i onim ćacijem što ima fast food, to su sve snsovci, i jedan dan ga nečim ucenili i samo je postao ćaci sutradan.

• Thanks 1
Posted
30 minutes ago, nemanjaol said:

Evo podelili su ljudi iznad sta je kacio na instagram.

Nisu mediji predimenzionirali sami od sebe, nego su direktno prenosili njegove reci da je vodja studentskih protesta upucao coveka koji je branio opstinu.

Uz reci ovo je rat i uzecu stvari u svoje ruke.

Ako ne vidis zasto su takve lazne vesti opasne u ovakvom trenutku, ne znam sta bih ti rekao

A sad voli AFD u Nemačkoj (a i Trampa)

Tako da mislim da je logično da mu ne smetaju ovakve stvari

Posted
59 minutes ago, DameTime said:

Muška Karleuša, pošto su njoj ugasili IG, morala je da se angažuje nova botina... 

Loš je lažov, emocionalna reakcija mu uopšte nije usklađena sa onim što izgovara. Ako ti je bliska osoba ranjena, dok to izgovaraš sigurno nećeš imati ovaj sadistički osmeh. Primarne emocije treba da budu tuga i žalost.

Mada, ne bi me iznenadilo da se raduje što je ovaj upucan, jer, ceo niz 👇

Koliko shvatam, upravo je upucani lik taj koji ga je reketirao (???), pa sad svoj lični (mafijaški) sukob predstavlja kao građanski rat.

Ne, nije ga on reketirao. Reketirao ga je sin osumnjicenog. 

Posted
11 minutes ago, A sad said:

Ne, nije ga on reketirao. Reketirao ga je sin osumnjicenog. 

Aha. Sad sam se još jednom vratila na ovo što si pisao gore.

Jedna stvar mi ostaje nejasna - jesu li oni stvarno svi povezani sa sns (i osumnjičeni - otac, i njegov sin, i upucani Mihajlović) ili ne?