Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 416 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 3/22/2025 at 11:07 AM, DJ_Vasa said:

Pa vidiš da je lud, šta je čudno?

Expand  

Samo konstatujem, za zapisnik :classic_sleep:

On 3/22/2025 at 11:20 AM, handys said:

Narativ za čitaoce pinka i gledaoce informera, ide ka tome da zla opozicija koja je na vlasti želi nasilje protiv jadne dobre vlasti koja je u opoziciji.

Expand  

To je to.

• Like 1
Posted

Ja ne znam da li je njegov PR tim toliko glupav ili ne znaju gde udaraju.

Ovaj njegov putujuci cirkus sa stendap nastupima u domovima kulture je kontraproduktivan za njih.

Ko je protiv njega to nece ni gledati, ali ovo njegovo obracanje njegovom hardcore glasackom telu nanosi stetu samo njemu.

Koliko god ovi ljudi bili u modu one truck mind kad ga vide ispred sebe kako je smoren, kako ih ponizava, kako im se obraca sa bizanskog trona a fejkuje da je jedan od njih, to se oseti u tim salama.

Obecanja o 100 metara puta do neke kuce u nekom zaseoku se izgube u aroganciji i bahatosti cim se neko iole ozbiljnije pitanje potegne. Ne na nivou drzavne politike, nego na lokalnom nivou.

Oseti se kad neko prica sa tobom a ne moze da te gleda, koliko god ti njega voleo.

I zato je jako vazno sto su studenti prosli svim ovim selima da ljudi mogu da uporede. 
verovatno to mece biti tektonski pomak ali nece biti ni zanemarljiv.

• Like 18
Posted
  On 3/22/2025 at 11:47 AM, srlepajce said:

Expand  

Kao što sam i mislio 2012 kad je zavladao da će sve  frustracije i komplekse koje ima na kraju morati narod da leči. A dobili smo i kriminalnu organizaciju gratis .

• Like 2
Posted (edited)
  On 3/21/2025 at 11:03 PM, Perkos2 said:

Doktor daje poltičku izjavu nije forumaš kao mi ovde pa da poziva na jurcanje naprdnjaka.

Expand  

Pa mogao je da kaze da poziva na uzdrzanost, na primer. Kakvo bre nasilje, niko nikog nije tukao, gađao kamenjem, udarao pendrekom, pokušao da izazove paniku "zvučnikom" itd.

Jaja i voda, jbt.

On još poziva policiju da pohapsi "vinovnike". Nek jede govna. Nek pozove policiju da pusti advokata kod uhapšenih. 

Edited by shonke
Posted

Ovaj je skroz poludeo. Preti policajcima i tužiocima da će ih menjati ako ne rade svoj posao kako treba. Očigledno je video da i tu ima onih koji nisu spremni na sve ono što je zamislio. Prso je 

• Like 2
  • Pumpaj! 2
Posted
  On 3/22/2025 at 12:12 PM, shonke said:

Nek jede govna. Jos je apelovao ja policiju da hitno utvrdi ko su vinovnici ovoga. Pa majke ti ga, ti vinovnici su za tebe glasali.

Expand  

Ne lete jaja da pokriju breg, nego da svaka zverka pokaže trag, ili tako nešto. 

Doktor ništa nije uradio sa svojom pobjedom, štaviše, jako se trudio da ne uradi ništa, pozivajući se na nepostojeće institucije. 

Tu sam vidjela da od njega nema vajde. 

• Like 1
Posted

Samo pokazuje pravo lice prvi put kad je stvarno pritisnut. Pokušaće da izazove ozbiljne sukobe, hapsiće i ko zna šta još ali ako to narod ne pokoleba i bude uporan onda je stvarno gotov. Batina uvek ima dva kraja.

• Like 1
Posted
  On 3/22/2025 at 10:50 AM, srlepajce said:

Odlicna emisija 

Vredi pogledati 

Expand  

Odslusacu ceu epizodu, vec danas.

But, Mc-ovski (bez gledanja), ukoliko je prica o tome da se izgubio bilo koji kriterijum za stid i sramotu, to je bas zakasnela prica.

To je bila tema za pre 5,6,7 godina. Verovatno i ranije, ali vec tad je zaista dostigla svoj absurd. Na to se tada nije dovoljno obracala paznja, pa je sve metastaziralo do toga da ubijaju ljude.

Nazalost, moralo je da se desi nadstresnica da bi za to odsustvo stida dobili jajca po glavi.

Ali da, jedan od glavnih drustvenih fokusa ovog naroda u narednih 20,30 godina je da se povrati taj osećaj za stid. 

Inače, for the reference, voleo bih da se nadje neki supstitut za jaja.

Izbacali smo ih, super je za bilo za efekat, ali za nadalje…. Hrana se ne baca…

• Like 6
  • Love 1
Posted

Prava je uživancija gledati Huljinu "pobedničku" turneju relacijom: Šuplja glava - Prčilovci - Šibicarevo - Suvi lebarnik - Krivi stojko - Svinjčine...:kece:

• Ha-ha 11
Posted

Ostali smo dužni jednu istinu, da ne budemo lažovi.

Fotografija koju je videla Dijana Hrka nije poslata na njen telefon, nego je neki klaud, (ne znam tačno šta je to, ali slutim, i meni iskaču uspomene) izbacio.

Mlađi sin Nemanje (valjda) je pravio selfi pre par godina, pa se nešto šegačio (priznao) i ta joj je slika iskočila..

Telefon je pregledan i od nikog nije primala fotografije.

To je zvanično saopštenje koje nije osporeno.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Dijana svakako prolazi pakao i masu pretnji, nije za zameriti ako je previdela situaciju i pomislila najgore. Svakako treba uvek javno istupati, najbolja odbrana od službaških falangi.

• Like 10
  • Love 2
Posted
  On 3/22/2025 at 1:33 PM, srlepajce said:

🤣

Expand  

Paralelni univerzum.

Čudi me kako nisu do sada skupili sns ološ i terali ih na znak da se razbeže levo i desno, snimili to i optužili narod da je upotrebio zvučni top na sns nakaze. Možda je to sledeći bolesni potez nenadležnog.

On 3/22/2025 at 1:36 PM, Helena said:

Ostali smo dužni jednu istinu, da ne budemo lažovi.

Fotografija koju je videla Dijana Hrka nije poslata na njen telefon, nego je neki klaud, (ne znam tačno šta je to, ali slutim, i meni iskaču uspomene) izbacio.

Mlađi sin Nemanje (valjda) je pravio selfi pre par godina, pa se nešto šegačio (priznao) i ta joj je slika iskočila..

Telefon je pregledan i od nikog nije primala fotografije.

To je zvanično saopštenje koje nije osporeno.

Expand  

Jezivo je to što niko nije ni pomislio da to nije istina.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
  On 3/22/2025 at 1:33 PM, srlepajce said:

🤣

Expand  

Pa kad bi svi tuzioci stitili poredak i pravnu drzavu i ponasali se prema zakonu od SNSa ne bi ostao kamen na kamenu. 
Sa sve prvim Zvalom gde bi samo citanje optuznice za  krsenja ovlascenja trajalo dva sata.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
  On 3/22/2025 at 2:16 PM, Čvarkov said:

Paralelni univerzum.

Čudi me kako nisu do sada skupili sns ološ i terali ih na znak da se razbeže levo i desno, snimili to i optužili narod da je upotrebio zvučni top na sns nakaze. Možda je to sledeći bolesni potez nenadležnog.

Jezivo je to što niko nije ni pomislio da to nije istina.

Expand  

Da li u te zamene službenika računa i sebe?

🩸

• Love 1
Posted
  On 3/22/2025 at 12:58 PM, Constantin said:
Expand  

Sad se zderu sto se nisu setili da razbacaju neko kamenje tamo po ulicama, pa da ga uslikaju i kazu eto cime su ih gadjali. Ili da samo bace neki, da se vidi kako leti. Ali jbg kasno, ja odgledala sve zivo i videla samo jaja 🤔.

• Like 2