Helena Posted March 10 Posted March 10 Na vest o dolasku studenata pred zgradu RTV-a brže-bolje su se u zgradi pojavili i direktor Goran Karadžić i glavni urednik Prvog programa Nenad Ćaćić, koji je u međuvremenu dobio nadimak Ćaci. Smene obojice zahteva sindikati RTV-a. Autonomija info Policija je zaključaka RTV
Clash Posted March 10 Posted March 10 Ali Ivica legenda, ovaj skup nije bio najavljen. Ahahhhahha Pa najbolje da su trazili dozvolu za iznenadnu akciju. 3 10
Red Posted March 10 Posted March 10 6 minutes ago, Cavani said: Posle ovoga veceras i onog juce sa Sarovicem neko kaze da nisu svi panduri stoka. Nego sta su, svi oni imaju izbora. Bolje ćerka kurva nego sin pandur! Nije za džabe rečeno. 2 1 1
srlepajce Posted March 10 Posted March 10 Prema rts-u nemam bas nikakve empatije. Kakav odron od novinara 5
Pletilja Posted March 10 Posted March 10 (edited) 26 minutes ago, Čvarkov said: Ebo twitter baš sad da zaebava. Zna se iz čije kuhinje to dolazi. Ću izgrickam nokte do laktova. N1 emituje svo vreme.....reporteri su na terenu... Edited March 10 by Pletilja 1
Don Dusko Posted March 10 Posted March 10 Ali koja je stoka ovaj Vucicevic Dragan. Covek je nazvao i pustio jednog studenta bez njegovog znanja u program. Prvo otkud mu broj a drugo ne sme to da radi(jedno je kada narod zove) a sasvim nesto drugo kada on zove i pusta... I jos se podrugljivo pita i ruga kad ga ovaj pita a otkud vama moj broj?!
Clash Posted March 10 Posted March 10 Vucko 3D sahista pre par sati izneo podatke da zna ko ce bacati kamenice, ko topovske udare, gde ce ici, sta ce raditi, i onda ga deca popisaju onako iz zajebancije. Ja msilim da mu je pritisak 300/200 11
nemanjaol Posted March 10 Posted March 10 Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. 3
Clash Posted March 10 Posted March 10 Just now, nemanjaol said: Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. Pa lepo rekla deca da nece ulaziti, lako mu se sad praviti pametan
Drug Crni Posted March 10 Posted March 10 Kako bi ja ove kornjače...sve spustio u rudnike...ni za šta drugo ni bolje nisu 7 1
Leo Posted March 10 Posted March 10 I posle kazu pomirenje!!! Neka se nosi svako u tri lepe ko ponovi mantru o pomirenju! 4
DameTime Posted March 10 Posted March 10 2 minutes ago, nemanjaol said: Dacic sve vreme objasnjava kako policija samo cuva unutrasnost zgrade i kako nece reagovati ukoliko ne bude upada. Znaci usrali se Toliko o svim ptetnjama Vucica od danas. Naglasio je kako je policija imala naređenje da ne sme biti sukoba. U ovom SRBIN.info lajvu kažu da su od studenata dobili potvrdu da nije bilo incidenata nakon "koškanja" prilikom ulaska kerova u zgradu rts-a.
Helena Posted March 11 Posted March 11 Zauzet i II ulaz RTV-a u 00.48h Zvonko Bogosavljević, tviter *Žarko
Pletilja Posted March 11 Posted March 11 Bajkeri stigli.....bice fenomenalna fora ako se 15 dogodi - 11.....lici mi na studente....🙂 Da matiraju Oskara shahistu.... Ana Martinoli u studiju N1, prof. FDU...rade kao da je podne, i studio i reporteri....
srlepajce Posted March 11 Posted March 11 (edited) Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Edited March 11 by srlepajce
Helena Posted March 11 Posted March 11 https://x.com/blokada_fpu/status/1899250410059161665?t=5vLPfqwHYEsx2Y_wPEVnwg&s=19 Atmosfera u BG 5 minutes ago, srlepajce said: Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Toliko ljudi je retvitovao, i ja sam snimila jedan, nema šanse da pobrišu
suptil Posted March 11 Posted March 11 5 minutes ago, srlepajce said: Brisu sve snimke gde zandarmerija tuce studente Policajac ostao bez oka kako stvari stoje. 1 1
Helena Posted March 11 Posted March 11 https://files.fm/u/wr7kzqxzfb 7 minutes ago, suptil said: Policajac ostao bez oka kako stvari stoje. Ne želim da zvuči surovo, ali neka se zahvale na tretmanu Vučiću. Jebo ih RTS
Helena Posted March 11 Posted March 11 https://files.fm/u/wgtehexxjc?k=ef88b26f Ovo je to gde policija tuče.
Recommended Posts