Jump to content

Recommended Posts

Posted

Interesantna mi je ova situacija sa Nemanjom Šarovićem. Naime, u trenutku kada se policija onako ponašala prema njemu mene je zanimalo šta on misli o tome s obzirom da su se njegovi politički otac Vojislav Šešelj i njegov politički brat Aleksandar Vučić isto ovako pa i gore ophodili prema nedužnim ljudima krajem devedesetih.

Svako naravno ima pravo da postane bolja osoba i da svet vidi drugačije, ali eto, zanima me.

• Like 1
Posted

Sarovicu se opravdano zamera proslost i to je to, sasvim opravdano. A sta zameramo Sutanovcu? Sadasnjost ili proslost. Kako sa ove distance da mu ne zameramo i proslost jer se ispostavilo da je to jedna dzukeletina, jedno djubre koje je bilo na celu DS i ispostavlja se  tada nije bio  iskren. Sada je barem iskreno pokazao da je djubre.

Kad gledam Saroviceve minijature, ne gledam njega i boli me kurac za njega, vec gledam ogoljavanje i razbucavanje te bagre, tih nesrecnika koji za parce alpske salame gluvare, tih jadnika koji dve strane u zivotu nisu ne procitali vec videli, a glume studente i baljezgaju o skolstvu.

Posted

Ovo što Šarović radi je fenomenalno, do te mere da su krenuli da ga se plaše, jer kao namazan političar uvek zna kako da isprovocira i da onog drugog natera da pojede svoje reči. Ali baš zato me zanima šta misli o Vučićevom zakonu o informisanju i slično. On je čini mi se do pre nekoliko godina bio Radikal. Nije napustio pre 20 godina.

Jednostavno, on zna kako idiotima i đubradima da se uvuče pod kožu, bio je deo najdovratnije stranke govnarčina u srpskoj istoriji.

• Like 1
Posted

Sarovicu svaka cast za ovo sadasnje, ali ako mu je barem malo pameti u glavi, da se ostavi vodjenja politike, aktivnog ucestvovanja u istoj u bilo kojoj stranci, i da nastavi da radi ovo sto radi, ma ko bio na vlasti. 

Da mu se oprosti radikalska proslost i da dobije neku funkciju, pa cak bilo to samo na lokalnom nivou - ne hvala!

Dobar je u ovome sto radi sada, neka nastavi da se bavi time. 

• Like 5
Posted

Sarovic je ono sto je uvek bio, ljudski smradikal. Ljudi se ne menjaju, posebno ne u 50 godina.

Ne radi on to sto radi, koliko god se to nekome svidjalo, iz dobre namere nego iz osvete.

Kada je 2020. isteran iz srs, pokusao je da preleti u sns, nije uspeo i od tada je najveci borac za pravdu.

Sutra bi taj bez problema polizao sve sto je srao, za neko uhlebljenje u sns.

Setite se samo sta je Martinovic sve pricao o sns, Vucicu.....kada su osnovali SNS , a on ( Martinovic ) ostao u srs....a danas perjanica sns sa 23 plate.

Tako da sarovic laje, vetar nosi....bilo da to u ovom trenutku donosi neko pumpanje.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Gromovnik said:

Kada je 2020. isteran iz srs, pokusao je da preleti u sns, nije uspeo i od tada je najveci borac za pravdu.

Da, a nije uspeo zato što je u SRS Šešelj više gotivio današnjeg nenadležnog nego li Šarovića, a obojica su htela u rektalni alpinizam debelom zločincu. Neuspeh preletanja je iz razloga ličnog antagonizma sa AV-om.

Ali voleo bih da ga ovo neko pita. Kako Vam se, gospodine Šaroviću, čini Vaše današnje privođenje iz perspektive ljudskih prava koje ste kao član SRS redovno gazili u doba crveno crne vlasti u Srbiji? Samo to. 

• Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, fancy said:

Ko nikad nije bio u svađi

će morati da pokaže put i način ovima koji su bili i srećom, to već i radi (studentarija). Samo moje mišljenje, naravno.

1 hour ago, fancy said:

Ali, cilj je stvaranje sistema u kome se to više neće tolerisati kao do sad za vreme Miloševića i Vučića (gde se ne samo tolerisalo nego i raspirivalo). Stvaranje odlučne atmosfere protiv toga uz drakonski sistem kažnjavanja bilo kakvih ispada.

Je isto što i 

2 hours ago, implant said:

da počnemo i od aposlutnog poštovanja zakona za sve, ko treba da robija nek robija, ko treba da vraća pare neka vraća i sve ostalo što o čemu je pisano ovde milion puta. Da počnemo odatle a za ostalo, da vidimo kako će se stvari razvijati, šta će još sve da ispliva i za koga, itd.

barem za mene, nemamo mi tako loše zakone koliko se oni ne primenjuju - dovoljno dobre za početak.

1 hour ago, fancy said:

U to verujem a ne u neka ad hoc proglašena pomirenja. 

Normalni ljudi nema šta da se mire sa normalnim ljudima.

Za unormaljivnje nenormalnih (namerno ne pričam o pomirenju) mora da prođe puno više vremena, možda i nekoliko generacija.  Videli smo da spuštanje nacionalnih tenzija za vreme DOSa nije urodilo plodom za koliko... 12 (!!) godina - opet su pobedili nacisti i zajahali još jače i bezobzirnije. 

Zato - samo sistem i sankcionisanje onih koji bi da vrate vreme na doba 90ih i 2012 -.

Niko ne govori od ad hoc rešenjima, neće se anđeoske trube oglasiti sa neba da oglase kraj starog i početak novog doba u Srbiji. To, kako god ga nazvao, će biti dug i mukotrpan proces i u tome se slažemo - ja mislim da je konačno počeo i nadam se da će se i nastaviti.

Edited by implant
Posted
6 minutes ago, DJ_Vasa said:

Izgleda da će biti veselo za vikend:

SNS traktorima blokira prilaz Beogradu 15. marta: Voziće ih šlep službama da zaštite s(t)udente 2.0 u Pionirskom parku

Zamolio bih one koji se bolje sećaju da me podsete kako je bilo 5. oktobra, u smislu da je SPS blokirao puteve. Koliko se sećam, Čačani su se mlatili sa takvima.

Blokirali su sa nekim kamionima i lokalnim policajcima na ibarskoj ali su to Velja i njegovi lako probili, onda su ih na prilazu BG isto čekali sa jednim kordonom i par kamiona ali su ih ovi na ruke oterali i stigli lagano u BG, sa ostalih pravaca je bilo još lakše stići do BG. To su ipak bila neka druga vremena ovaj sad je totalni ludak i svakakve će gadosti servirati da spasi svoju usranu guzicu 

• Like 8
Posted
9 minutes ago, Perkos2 said:

Blokirali su sa nekim kamionima i lokalnim policajcima na ibarskoj ali su to Velja i njegovi lako probili, onda su ih na prilazu BG isto čekali sa jednim kordonom i par kamiona ali su ih ovi na ruke oterali i stigli lagano u BG, sa ostalih pravaca je bilo još lakše stići do BG. To su ipak bila neka druga vremena ovaj sad je totalni ludak i svakakve će gadosti servirati da spasi svoju usranu guzicu 

Čujem da se Čačani takođe organizuju sa istom mašinerijom, a verujem da će im se pridružiti još neko iz drugih krajeva. Računam da SNS traktorista i ludaka ima manje i da više vole sopstvenu guzicu, pa da će podviti repove i pobeći.

Posted
35 minutes ago, Gromovnik said:

Sutra bi taj bez problema polizao sve sto je srao, za neko uhlebljenje u sns.

Nikada nije pokusao da se uhlebi u sns.
Dovoljno ima putera na glavi da bi mu jos i dodavali. 
Ovo sto radi je odlicno, a na vlast ga dovoditi je suludo. Nadam se da ce nastaviti da se bavi ovim poslom. 

Posted
20 minutes ago, DJ_Vasa said:

Računam da SNS traktorista i ludaka ima manje i da više vole sopstvenu guzicu, pa da će podviti repove i pobeći.

Nećeš ih ti druže ni videti. Ne dovode oni ljude na blokade, samo metal.

Napraviće barijere od traktora, kamiona i autobusa bez ljudi, sa naoružanom žandarmerijom iza, pa ko prođe čelik i aluminijum čekaće ga olovo.

Posted (edited)
5 minutes ago, fancy said:

Napraviće barijere od traktora, kamiona i autobusa bez ljudi, sa naoružanom žandarmerijom iza, pa ko prođe čelik i aluminijum čekaće ga olovo.

Ne postoji teoretska sansa za to, lud jeste, al glup nije.

Jer ovo ako uradi ne potpisuje samo pad s vlasti, vec verovatno i nesto gore.

BIA i VBA ce ga prvi prodati kao Slobu.

Iz ovih hapsenja sad vidimo koliko su oni spremni da robijaju za njega. Brisu se iskazi, idu nagodbe, on nema bas toliko para da mu se svako naplati, ali mu je jasno da ce ga prodati lagano ako bude izasao iz okvira u kojima je do sada bio.

Edited by McLeod
  • Like 7
Posted

sarovic u raspravi sa ovom ninom sobotom sam kaze da mu je ubijeni velibor dunjic bio prijatelj i da je bio covek

sta se zna o dunjicu, pretpostavljam da je kao vodja navijaca bio ozbiljan kriminalac i da sarovicu ni to bas ne ide u korist

Posted

On i juče najavljuje da se za subotu sprema nasilje. Radi to i delom da uplaši ljude, da nas bude što manje. Njegovi dresirani medijski kerovi najavljuju emisije tokom celog dana u subotu. Mi moramo biti pametni, ne nasedati na trikove koje za cilj imaju sukob sa policijom, pičvajz nam u ovom trenutku nije potreban. U subotu će biti kraj, ali prve četvrtine. Ima vremena i za radikalizovanje protesta.

Posted

Treba biti pametan sa policijom. Poslednjih dana je ocigledno da im se ne mili da brane orkove. Ono u Smederevu je bilo jako interesantno, pa i u Beogradu reaguju sporo i lagano.

Ako bi dobili naredjenje lemali bi narod jer ce dovesti tamo pretorijance, ali njih nema dovoljno da bi sprecili bilo sta.

Ako bude 300 hiljada ljudi na ulici tu bi samo vojska mogla da mu pomogne.

Posted
20 minutes ago, fancy said:

Odakle toliki pesimizam tebi, koji si podizao pozitivnu atmosferu? Mogu oni da postave traktore koje će drugi traktori zaobići, a žandarmerija nije luda da tek tako puca u narod. Kakvi god bili panjevi, nisu baš toliki.

Posted
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Odakle toliki pesimizam tebi, koji si podizao pozitivnu atmosferu?

Ma ne bre, mislim da bi samo trebalo da budemo spremni na sve.

Bolje da se pozitivno iznenadimo nego da bude "jao, pa nećemo da se igramo ako je baš ovoliko gusto" :classic_smile:

Ako je zvučalo pesimistički, loše sam sročio... :lol_2:

MIslim, lako je meni, ja sam u Bgd i gde treba lako ću da dođem makar i peške, šta mi je 11 Km do centra, 2 i malo više sata hoda u najgorem slučaju...  ali ljudi koji dolaze iz daleka, njima će biti vrlo vruće da uđu u grad.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Perkos2 said:

Izgurali su i kamione i policijski auto. Jedino onog starca nisu trebali da šamaraju.