alcesta Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Da, bilo je bar 5 mečeva u toku tada, ja sam prvo pomislila da pada kiša kad sam videla da ide snimak a kad ono na prenosu dubla sunčano... no comment. To nije način da me privole na Plejer, ovako ga ne bih uzela za inat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Mozda da pitamo jednu clanicu foruma za free pass? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Sto je najludje, juce sam popodne uzela, da bih imala za LC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 2, 2022 Share Posted September 2, 2022 Mari kad je napravio duplu na brejk loptu, Pešikan kaže "ovo boli"... otprilike opisuje kako se osećaju gledaoci dok ga slušaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Pravi novinari uvek pišu o najbitnijim stvarima Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 (edited) Edit: pogrešna tema Kad sam već ovde, sve hoću da te pitam pa zaboravim, što uopšte pratiš Rotenberga? Nije kao da je to nečim zaslužio Edited September 10, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Aj što pratim njega, ja pratim i Morgada, a on je gori Ne znam, mislim da sam čekala taj momenat da Novaka proglasi GOAT-om, jer je oklevao, a želio.. Ranije me interesovalo kako spinuje vesti, posle, koliko može biti bezobrazan i neetičan (sa Zverevim).. Ukratko, mazohista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 FInale slema, evo o čemu ovaj teniski novinar piše Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Prešli smo na Mtel i sad nemam više SK kanale ali dobra strana je što na ES najzad imam dual audio i mogu da ućutkam domaće komentatore. Kakav odmor za uši Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 "Novak je juče protiv Tijafoa izgubio samo 3 gema, 6:1 6:3" 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Kad ce Visko prestati da insistira na tome da "Novaka nisu pustili na x-y turnire" i zasto nikad? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Ajd da mi je makar lakše što više nemam SK Juče na našem dnevniku spiker objašnjava kako je u drugom setu Danka povela sa 2:1 a onda izgubila 6 gemova u nizu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 AP: Quote Nadal's welcome to the world of fatherhood came two weeks after his emotional farewell to friend and rival Roger Federer during his last match. Još da mi neko objasni kakve ovo ima veze... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 (edited) On 10/2/2022 at 6:39 PM, Drug Crni said: Kad ce Visko prestati da insistira na tome da "Novaka nisu pustili na x-y turnire" i zasto nikad? Nego jel on oduvek bio ovakav sa hvalospevima za svaki (bukvalno) Novakov poen ili sam ja sad poceo da ga "lovim"? Edited October 9, 2022 by Barker Slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Manje vise,da. ^ Meni ne smeta jer mislim da ipak (i pored toga) meceve komentarise i objektivno i kvalitetno. Napominjem da su to samo moji standardi..za mene jeste prihvatljivo da nasi novinari pokazu i neku "emociju" prema nasim igracima..jer oni i komentarisu meceve za nase trziste,nase gledaoce.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Ranije se tako oduševljavao i za Federerove poene pa je to mnogima smetalo... Inače ja bih rekla da je u zadnje vreme još naglašenije na Novakovoj strani zbog svega ovoga oko vakcina i političkih nadgornjavanja, i moram reći da mi se uopšte ne sviđaju neki njegovi stavovi koje u zadnje vreme ponavlja u skoro svakom prenosu, ali opet i takav je najbolji u ponudi koju imamo i baš mi ide na živce što nemam više SK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 To bez daljnjeg ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Bas to, i dalje je nas najbolji komenntator, ali od korone i svega je otisao malo u ekstrem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Mislim da je ove nedelje svaki put pomenuo za ovu konkurenciju u Astani, nikad pre i nikad vise, aludirajuci da su samo za ovu godinu dobili status 500 zbog otkazivanja Pekinga. Tako se uhvati necega i ne pusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Preterujete i hvatate se za svaku reč. Sada ni Visko ne valja? Čovek odlično razume igru i odlično komentariše, u rangu najboljih svetskih komentatora (slušam prenos ili snimak mečeva na engleskom kada je god moguće). I da dodam da ume da kritikuje igru Novaka (umereno) i da hvali protivnika. Npr. protiv Mede je više puta ponovio da Novak ne zna više kako da igra i probije protivnika (kasnije Novak uspeo u tome, lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Denis Novak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 (edited) Quote PARIS (AP) — Novak Djokovic stayed on course for a record-extending seventh Paris Masters title by dispatching Lorenzo Musetti 6-0, 6-3 in the quarterfinals on Friday. Djokovic, who has titles in Israel and Kazakhstan this season, is chasing a record-extending 39th Masters title. Musetti caused Djokovic problems in the French Open fourth round last year, leading by two sets before retiring in the fifth. Hmmm... kao da nešto ovde fali... šta li bi to moglo biti... Edited November 5, 2022 by alcesta 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Na tviteru se prosto mogao čuti uzdah olakšanja kad je Novak izgubio finale Bersija. Čak je Morgado bio glasniji od Rotenberga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 I evo kreće smrad ...naći će već neki razlog da mu opet zabrane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Da li je slucajno ili ne, ali odlicno je ispalo 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts