Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Elias said:

Jel ovaj Ozmov "U penjanju" samo Instagram nalog, ili imaju I neki podcast tipa wish&go? 

Znam da postoji stranica i na Fb.
Za podcast nisam siguran...mislim da nemaju..

• 2 weeks later...
Posted

Vojin Velickovic poceo da radi za Sportklub.
Doajen naseg teniskog novinarstva nedavno je otisao u penziju kao dugogodisnji clan redakcije "Sportskog zurnala",ali je nastavio u ovoj tv kuci. Vidim da izvestava za SK iz Dubaija.

Posted

Pogledao wish and go juce, nakon dugog vremena. 15 uvodnih minuta  informacija o aktuelnim dogadjajima u tenisu, I onda sat, mozda sat I po vremena, jedan pravi mali galimatijas o svemu I svacemu. Filmovi, muzika, fudbal, knjige, imaju bas od svega pomalo.:lol_2:

Posted

Ne, nego u smislu kozometra. Ukupan broj titula i velikih titula mi je oduvek mnogo bitniji a retko se pominje. Ovo mi lici na NBA statse prvi igrac sa 24/8/7 prosekom od kako je Sindi Kraford snimila reklamu za Pepsi fazon.

Posted
On 3/2/2023 at 6:30 PM, McLeod said:

Pogotovo imajuci u vidu da tesko da postoji nebitniji bitni statisticki parametar od broja nedelja na prvom mestu

Nedelje su na ubedljivo drugom mestu važnosti teniskih rekorda, posle slemova, u tome se slažu gotovo svi ljubitelji tenisa. A svi slažu da je jedan od najbitnijih, čak i Nadalovi navijači to priznaju...

I onda neko kaže da teško da postoji nebitniji parametar...

Teniseri kao klinci sanjaju slemove i prvo mesto, ali etoooo...

Posted

Pravi rat se vodi oko broja nedelja, ne bi se upinjali toliko da nije bitno, tražila procentuacija da bi Štefanija bila u prednosti i ine stvari se radile da bi se rekord nekako pobio.

Eto toliko su nebitne...

Što bi rekao Ceronja, jooooj, ovo boliiii :classic_laugh:

Posted

Ne znam imena momaka koji su komentarisali nocasnje meceve,ali bas su gresili na sve strane. I tokom komentarisanja samih meceva,a i sire. Jedan je rekao kako je Tabilo izbacio Tiafoa..ja tek jutros videh da je Amerikanac rutinski prosao..cak je i ponovio kako je "Cileanac priredio prilicno izenanadjenje"..

Nije Govedarica,njega vec prepoznajem po boji glasa.

Posted

U poslednjih par meseci pojavili su se novi glasovi, nemam pojma kako se zovu, ali realno nijedan mi se ne svidja, tj. poprilicno su losi.

• Like 3
Posted

Sta sve progres donese, totalno mi nadrealno zvucalo kada je komentator danas rekao nesto otprilike ovako: Meni se cinilo da je dobra lopta, nisam cuo robota kad je uzviknuo aut :smiley5:

• Ha-ha 1
  • 2 weeks later...