Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pralica više ne prenosi i valjda i nije na SK, Govedaricu nisam nikad čula kao komentatora, a naporan je ko svrab dok govori, to je sveta istina brate...

Posted

Pa Govedarica je posle odlaska Pralice najviše prenosio kad Viško ne može, sad otkako nemam SK nisam sigurna, ali od ovih drugih i novijih je u prenosima sigurno bolji.

• Like 2
Posted

Mec u Pragu Buzkova i Kristijan, Cehinja servira, Rumunka jedva vraca visoku loptu negde oko servis linije i Buzkova zabija diretan poen. Komentator (SK2): Ovakvu loptu kad dobijete ako ne napadnete onda idete na sinhrono plivanje, a ne na tenis.

• Ha-ha 1
  • 4 weeks later...
Posted

Da me osude na smrtnu kaznu, i u momentu kad bi me vodili na stratište, odnekud bi se čuo banjčev glas koji najavljuje svesrpsko smaknuće :classic_sleep:

Posted

Neopisivo mi je drago što mogu da eskiviram Banjca :classic_biggrin: britanska komentatorka je milina za slušanje.

Posle prvog brejka u 4. setu: "You shall not pass!" :classic_laugh:

• Like 1
  • WOW 1
Posted

Nakon Novakovog meca jutros prica Banjac kako je ostvario 85. pobedu na USO i da je izbio na drugo mesto po borju pobeda iza svog idola Samprasa koji ima 71 :classic_biggrin:. E tu je malo zastao jer je skontao da nesto nije u redu i konstatovao da podaci. tu gde gleda, nisu dobri.

• Ha-ha 4
Posted (edited)

A pa imaju oni rane projekcije veća za 2024 :classic_biggrin:
Where: Melbourne
Men's winner in 2024: Carlos Alcaraz

Women's winner in 2024: Coco Gauff

Where: Paris
Men's winner in 2024: Rafael Nadal

Women's winner in 2024: Iga Swiatek

Where: London
Men's winner in 2024: Novak Djokovic

Women's winner in 2024: Ons Jabeur

Where:New York

Men's winner in 2024: Ben Shelton :classic_laugh:

Women's winner in 2024: Aryna Sabalenka

https://www.espn.com/tennis/story/_/id/38374994/2024-tennis-major-winner-predictions

Edited by Helena
Posted

Dobro, to nije ozbiljna prognoza, ali gde od onolikih Amerikanaca nađoše Šeltona :smiley5:

Čak je Mats kazao posle ženskog finala, ako može Koko što ne bi mogli Tijafo ili Šelton :ajme:

• 2 weeks later...
Posted

Rotenberg nema pristup tviteru skoro mesec dana, nalog nije suspendovan, ali je zaključan :classic_laugh:(sa naloga No Challenges Remaining)

Isti nalog moli za pomoć :lol_2:

• 1 month later...
Posted

Gledam sad ove sudije u Torinu pa se setih, finale Pariza sam gledala na nekom SK strimu s hrvatskim komentatorom, čini mi se po glasu da je bio onaj Cvijanović ali nisam sto posto sigurna. Elem, kako su linijske sudije bile očajne i baš izgrešile, on komentariše kad će više da ih maknu i da svuda uvedu senzore; odmah sam pomislila, ako je to onaj što ide u London s Viškom, kako mora da se oko ovoga svađaju u kafani :classic_biggrin:

Posted
2 hours ago, alcesta said:

Gledam sad ove sudije u Torinu pa se setih, finale Pariza sam gledala na nekom SK strimu s hrvatskim komentatorom, čini mi se po glasu da je bio onaj Cvijanović ali nisam sto posto sigurna. Elem, kako su linijske sudije bile očajne i baš izgrešile, on komentariše kad će više da ih maknu i da svuda uvedu senzore; odmah sam pomislila, ako je to onaj što ide u London s Viškom, kako mora da se oko ovoga svađaju u kafani :classic_biggrin:

Cvija ga vikaju, kul lik :classic_biggrin: