Old 666 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Henman, Aliz Liim i Barbara nemaju slemova pa njih nije. Elem...kad smo već tu. Jel SK i dalje prenosi W ili da se odmah obesim ko siroče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Koliko ja znam, trebalo bi. Kako dave s ovim Le Manom, izgleda mi da traje 24 dana a ne 24 sata. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) @advokat kuče, tečefon^Slobo, ti li si ...Il samo fan... 12 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Henman, Aliz Liim i Barbara nemaju slemova pa njih nije. Elem...kad smo već tu. Jel SK i dalje prenosi W ili da se odmah obesim ko siroče. Vimbldon i kad prenose, šugavo ga prenose-ne razumem nikako taj odnos, pošto ostala tri slema prenose u potpunosti. Edited June 10, 2023 by Helena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Šta si napisala,ni posle dva čitanja mi nije jasno bez ljutnje,molim te..ali SK jedino W i prenosi. Da,Boki,Šolak još ne da W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Onda nema veze, nešto mi se učinilo da je prošle godine išlo na ES. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Vidi,možda i jeste..ja znam da u Srbiji prava ima SK..nisam ni prebacivao na ES iskreno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Sigurna sam da nije, meni su ti kanali jedni pored drugih pa sam često tokom W greškom prebacivala na ES i bio je standardno biciklizam, snuker ili nešto slično 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Zato sam napisala šugavo prenosili. Uvek je to bilo na ES2 recimo meč ili dva. Možda je to bilo jednu ili dve godine, a znam to zato što mi nikad nismo imali SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 23 hours ago, alcesta said: Mislim da je i Matsa tako zvao Koleginica? 😁 Ja sam bio ubedjen da je ovo Dragica Pralica, nisam imao pojma da je Pesikan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Kakva milina slušati britanske komentatore i preskočiti ove naše. Imaju i nekog da prevodi sa francuskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Jel neko gledao Viškov vlog dok je. gledao polufinale Obećao je da će napraviti uživo praćenje finala, kasnije ću pogledati da li je okačio na YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ovo sam čuvala za posle finala 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Ja pak ovo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Kaže komentator SK : mislim da je ovo Vekićevoj prvo finale na travi. Msm povremeno i površno pratim WTA ali dovoljno da znam da ima jednu titulu , Nothingham pre par godina , i da ima još neko filale tu. Zar je toliko teško informisati se ako se već govori o rezultatima na podlozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Bar danas nije problem da se pripremi za mec sa raznovrsnim podacima, lici vise da je upao kao neka zamena na brzinu pa improvizovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 https://sportklub.n1info.rs/tenis/wimbledon/senzacija-eliminisan-4-igrac-sveta/ Ovo je naslov na SK kad je ispao Rud makar su oni dosad držali neki nivo s teniskim vestima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Evo prvi put gledam SK studio ove godine i već mi Marija ide na živce Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Nema veze s tenisom, ali ne mogu da prećutim koliko mi bode oči svaki put kad na kajronu piše TUR D' FRANS. Ko da gledam Star Trek s imenima tipa T'Pol, V'Ger i slično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 On 7/10/2023 at 10:49 PM, alcesta said: Evo prvi put gledam SK studio ove godine i već mi Marija ide na živce Jedina dobra stvar sto sa smanjenjim interesovanjem gledam tenis je sto vise nju ne slusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 On 7/10/2023 at 10:49 PM, alcesta said: Evo prvi put gledam SK studio ove godine i već mi Marija ide na živce Stvarno je loša. Mada nekako mi se čini da se barem trudi pa joj opraštam i ne zameram mnogo. Sa druge strane, onaj sedi, mršavi voditelj me strašno nervira. Pun je sebe (a prazan), kao stručnjak neki a često lupa gluposti, ne prati lepo šta se dogadja, previše priča i tupi o stvarima koje svi znaju kao da su kvantna fizika. Ne znam da li sam rekao (znam da jesam) da je pun sebe, a rupčaga obična, što meni jako, jako smeta, pun mi je kufer lažnih veličina... Ako čita forum... čoveče, smiri doživljaj, spusti se na zemlju.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Sa bradom? Uhvatila sam ga samo jednom pa sam mislila da je gost u studiju, nisam znala da je voditelj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ja mislim da priča o Govedarici, jel nije on sed i mršav i lupa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 https://www.google.com/search?q=Ivan+Govedarica&client=firefox-b-d&sxsrf=AB5stBj-PF1KerQ4sdYASVLcPIH-d2wRlw:1689259752008&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjbj8779ouAAxUIgv0HHXDCCt0Q_AUoAnoECAIQBA&biw=1120&bih=588&dpr=1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Meni on ne izgleda sedo, možda je malo prosed Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 Viško, Pralica i Govedarica su sveto trojstvo prenosa tenisa na SK i molim da se ne diraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts