Boxy Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 Da, to je definitivno taj, nicim izazvan spominje Djokovica u sred TBa, on spominje koliko je h2h Medvedev Djokovic i ko je bio tada no.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 33 minutes ago, Boxy said: Jeste, to je taj Naporan je do zla boba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Sumnjao sam na njega . Meni je on zanimljiv za slusanje, deluje mi kao neko kome komentarisanje tenisa nije primaran posao, tako da uvek ocekujem neko iznenadjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Iskreno, ja sam očekivala da ga neko ovo pita mnogo ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Meni to nikad nije palo napamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Sećam se da je Izner izjavio kad je prvi put igrao protiv njega kako mu je bilo čudno jer mu se majka zove Karen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Iz iste kujne tj istog novinara... Tačno dozvoliti igračima da ignorišu ovakva pitanja ili da im odgovre kako zaslužuju... Možda ne bih imala ni komentar da ih tim tonom ne izgovara devetnaestogodišnjaku...ne znam... On se brani da treba čuti celo pitanje, ali mu ne verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Evo celo pitanje na 4.50, ne zvuči mi mnogo bolje. Je li to Rotenberg? Prvo, niko nema titulu kad dođe na turnir pa da je izgubi, sve i da je branilac, a ni Sunshine Double ne može da izgubi kad ga nije ni imao. Kakva gomila gluposti. Ovako nešto da pitaju Osaku digla bi se frka neviđena, doduše i s pravom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 . ..aaa nije, tom poznam unjkavi glas. Sad ću videti koji je, i Novaku je sastavio rečenicu kad je '21. osvojio tri slema a on predstavio kao neuspeh. Craig Gabriel, ima tw i pet hiljada folovera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Nikad čula, a potrudiću se i da zaboravim što pre Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Koliko me nervira ovaj komentator što prenosi BL i stalno govori "sudinica" "Prvi set je pripao u njegovu korist" Edit: sa SK: Quote U četvrtfinalu prvi na ATP listi sastaje se protiv pobednika meča Lajović – Barer. Ima li više igde iko pismen da je ostao da sastavlja vesti? Edited April 19, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 "Pao je Alkarazu a podigao se Dimitrovu" 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Viško (tokom drugog seta Novakovog meča): "Šteta za poraz Kecmanovića,ali jako dobra energija danas..u Rimu..a i šire" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 20 hours ago, Drug Crni said: Viško (tokom drugog seta Novakovog meča): "Šteta za poraz Kecmanovića,ali jako dobra energija danas..u Rimu..a i šire" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 "Nedostajala" su mi kukanja i isčuđavanja Pešikana i Banjca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Kakav si mazohista Kod mene je prebaceno engleski, ja njih duze od par minuta ne mogu da slusam 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: "Nedostajala" su mi kukanja i isčuđavanja Pešikana i Banjca Meni vala nisu, šta god Marko pisao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Kad god neki igrač pruži jak otpor Novaku,naši nemušti komentatori izvode zaključak da "igraju set ili meč karijere". Posebno ovi izvan Sportkluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 15 hours ago, Drug Crni said: Kad god neki igrač pruži jak otpor Novaku,naši nemušti komentatori izvode zaključak da "igraju set ili meč karijere". Posebno ovi izvan Sportkluba. Nemaš mogućnost da odaberes engleski ton? Meni nije jasno kako neko može da gleda tenis na Eurosportu uz naše komentatore. To je bukvalno mentalna tortura. Ti komentari su najbolji primer nekoga ko ne ume da radi svoj posao i ne želi da nauči. Ja me znam postoji li lakši sport da se komentariše, ali ne lezi vraže. Rekao bi čovek da imaju zadatak da nerviraju ljude jer je nemoguće da su toliko nesposobni. Sve u svemu, pre bih isključio ton ili TV, a najrazumnije rešenje je neki stream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Meni ne smetaju toliko...ponekad, baš neki ko da nešto žvaće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Meni je svaka operacija na televizoru koja podrazumeva ulazak u meni komplikovana. Stoga i ne pokušavam da promenim jezik komentatora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 On 6/3/2023 at 11:24 AM, Drug Crni said: Meni je svaka operacija na televizoru koja podrazumeva ulazak u meni komplikovana. Stoga i ne pokušavam da promenim jezik komentatora.. Drug Deka Crni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Mislim da sam o ovome već pisao,ali nije na odmet ponoviti..Pešikan koji Kris Evert naziva koleginicom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Mislim da je i Matsa tako zvao 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts