Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Malkolm Brogdon I know the reference! 😆 Jesi li gledao zadnji specijal Dejva Šapela? Yikes, ozbiljan krindž. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Izgubio me kod rečenice - capitalism works. Yeah buddy.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Mina D. Harker said: @Malkolm Brogdon I know the reference! 😆 Jesi li gledao zadnji specijal Dejva Šapela? Yikes, ozbiljan krindž. Odgledao sam mozda jedan u poslednjih 10 godina i rekao bih da je dovoljno s obzirom da uvek baljezga iste stvari.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, DameTime said: Izgubio me kod rečenice - capitalism works. Yeah buddy. To je jedna od retkih stvari koje je ubo. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Just now, McLeod said: To je jedna od retkih stvari koje je ubo. Do kurca je ubo 😁 Props koji mogu da mu dam je što brzo odgovara na svako pitanje, spreman je.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kapitalizam definitivno radi, ko tebi, meni ili bilo kome odavde brani da napravimo neki startap i zaradimo milijarde? To nikad nije bilo lakse u istoriji covecanstva.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, DameTime said: Do kurca je ubo 😁 Props koji mogu da mu dam je što brzo odgovara na svako pitanje, spreman je. Pa spreman je kad prica iste stvari vec 10 godina, verovatno je i njemu samom muka od sebe, ali skuplja se jak kes pa izdrzava nekako.
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Pa spreman je kad prica iste stvari vec 10 godina, verovatno je i njemu samom muka od sebe, ali skuplja se jak kes pa izdrzava nekako. Okej, ti svakako duže pratiš njegovu karijeru, ja ga vidim drugi put u životu, pa reagujem samo na ono što čujem u videu.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve to je lepo sazeo Acaster u par minuta https://youtu.be/UHqma3rx-xI?si=z4nmlpyaEykH7nqn
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, DameTime said: Izgubio me kod rečenice - capitalism works. Yeah buddy. Za razliku od komunizma, right? 1 2
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Eddard said: Za razliku od komunizma, right? Well, no. Svi znamo da komunizam kao takav nije radio. Ako hoćeš da uđemo u ko zna koju po redu iteraciju ove rasprave, daj da ponudimo nešto novo u odnosu na kapitalizam vs komunizam. 😁
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Odgledao sam mozda jedan u poslednjih 10 godina i rekao bih da je dovoljno s obzirom da uvek baljezga iste stvari. U poslednjem na Netflixu - a nakon Rijada, nema ništa osim "bičez, nigaz, Paf Didi je dobar lik". Dno. 1
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, DameTime said: Well, no. Svi znamo da komunizam kao takav nije radio. Ako hoćeš da uđemo u ko zna koju po redu iteraciju ove rasprave, daj da ponudimo nešto novo u odnosu na kapitalizam vs komunizam. 😁 No thanks 😁. But, capitalism radi. Bolje od svega do sad. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 minute ago, Eddard said: No thanks 😁. Znam da nećeš, samo voliš da čačneš. 😁 1 minute ago, Eddard said: But, capitalism radi. Bolje od svega do sad. Radi... za pojedince. Ali da ne nastavljam, poznat je moj stav o kapitalizmu i koje probleme imam sa njim. 1
melankolic Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago (edited) 59 minutes ago, McLeod said: Kapitalizam definitivno radi, ko tebi, meni ili bilo kome odavde brani da napravimo neki startap i zaradimo milijarde? To nikad nije bilo lakse u istoriji covecanstva. To je, možda, važilo tamo na početku industrijske revolucije ili negde u periodu Gvozdene zavese. Posle su zavladali ovi sa Epsteinovih spiskova a pridružili im se razni psihići tipa Musk, Zukerberg, onaj “Amazonac” i razni drugi AI-i-bitcoin prodavci magle. Sada možeš da tim startapom kupiš ne mrvice nego mrvice mrvica sa stola (i to onog lokalnog) sve dok te ne kupi (ili ti da “ponudu koju ne možeš da odbiješ”) neki lokalni šerif ili ako si uspešan van granica neki trampistički bully. Ok je to kada si mlad pa ti trebaju “Levis”, “Benz” ili “McDonalds” ali kako vreme prolazi shvataš da najveću vrednost imaju stvari koje je čovek od davnina stvarao- zdrava hrana, čist vazduh i voda, i krov nad glavom. Sve ostalo možeš sebi da obezbediš i bez startapa. Edited 24 minutes ago by melankolic 2
fancy Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: sprda se sa temama koje baš i nisu za sprdnju Ne postoji tema koja nije za sprdanje. U to ime, https://www.instagram.com/reel/DAGIrsXs3FU/ ... https://www.instagram.com/reel/DD3MMwNsCes/
Mina D. Harker Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 1 minute ago, fancy said: Ne postoji tema koja nije za sprdanje. Očigledno ne, ali silovanje, pedofilija, i sl. sigurno nisu teme na koje bih se ja sprdala.
fancy Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Lepo je što se tema malo razmrdala, da nam se levica ne uspava
DameTime Posted 11 minutes ago Author Posted 11 minutes ago 3 minutes ago, Mina D. Harker said: Očigledno ne, ali silovanje, pedofilija, i sl. sigurno nisu teme na koje bih se ja sprdala. Ne sprda se ni taj, najverovatnije to ozbiljno misli, stand up je korisna zavesa za razne mizogine debile. Koji čak nisu ni duhoviti. 1
Mina D. Harker Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago @DameTime ima i toga, stendap je poznati boys' club. 1
Malkolm Brogdon Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 5 minutes ago, DameTime said: Ne sprda se ni taj, najverovatnije to ozbiljno misli, stand up je korisna zavesa za razne mizogine debile. Koji čak nisu ni duhoviti. Pa to je i osnovni problem. Da li je cilj necega da nasmeje ljude, ili da se bude edgy i da se punch down-uje uvijeno u neku kvazi komediju. Imao je Louis CK pre 10tak godina fenomenalan bit na SNL-u vezan za pedofiliju, ali je odradio fenomenalan setup plus je bilo jasno da mu nije cilj da uvredi bilo koga pa ni nije dobio nikakav backlash niti je neko hteo da ga canceluje iako je u pitanju najkontroverznija tema. 1
fancy Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 7 minutes ago, DameTime said: stand up je korisna zavesa za razne mizogine debile. Kroz ideološke naočare možda, ali u stvarnosti je daleko od toga.
Recommended Posts