Helena Posted January 10 Share Posted January 10 Bez pompeznog uvoda, prvi GS sezone. Želje velike, šanse male Srećno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 12 Share Posted January 12 Nisikori okrenuo 0-2 protiv Monteira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12 Share Posted January 12 Pozdrav svima i srecna nam nova sezona. Mrzelo me da gledam ove pripremne turnire ukljucujuci i United Cup, samo sam ispratio rezultate i mali deo meca i zavrsnicu u finalu Fric-Hurkac Taman sam pomislio na 6-4 i 5-4 za Fricka i servis za mec protiv Ozea, evo konacno jedan lep ulaz u sezonu, kad ono cvrc gubi do kraja sve gemove u 2s i lagano treci, klasican raspad. Potom je odradio posao rutinski protiv Zhanga i Corica, i onda cudo protiv Mahaca, nisam uopste palio taj mec, ali vidim da je nakon izgubljenog prvog seta, bilo 2-5 u drugom i da je Fric spasao 2 mec lopte na svoj servis pri servisu za opstanak u mecu. Onda je brejknuo Ceha, uzeo jos jedan brejk za 6-5 i tu je ovaj bio prinudjen da preda. Protiv Hurkaca ponovo rolerkoster, lud mec, Hubi je svasta stizao i pobeda u odlucujucem TB za titulu. Osvojeno 295 poena, prvi je na rejsu pre Australije. Zreb onako, za pocetak Bruksibsa od koga je izgubio na USO 21 i tada me kupio igrom. Bruksbisa nije igrao tenis 2 godine i poslednji mec mu je bas na AO i poraz od Pola. Verujem da ce mu se Tejlor lagano revansirati, trebace Jensonu neko vreme da se vrati fizicki. U cetvrtfinalu potencijalno na Medvedeva, a u delu je zreba gde su Novak i Zverev, to je dobro jer su Siner i Alkisa sa druge strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 12 Share Posted January 12 ... Evo - sad - na 0:2, tvrdim da će Novak ovde uzeti 25 Slem... Ili neću svraćati na tenis do Australije August 31, 2024. Ćao drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 13 Author Share Posted January 13 Ode Cici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 13 Share Posted January 13 Dobar dan drugari. Jel prati neko Noleta? Kako izgleda? Kako igra? Jel pcuje Endija? U ovoj fazi njegove karijere mi je ionako teško da pratim početna kola- a još imam i obaveze - tako da sve bzvz. Više cenim vaše komentare od naknadnog gledanja klipova - ali koliko vidim nema vas nešto? Valjda će sve biti ok... tj. - naravno da hoće Idemo dečko Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Uspavano. Ovaj deckic ima petlju ali nije nista specijalno. Podseca me malo na cuvenog Donalda Janga. Edited January 13 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted January 13 Share Posted January 13 Cek, zar nije bio neki zeleni outfit u najavi, meni ovo lici na nesti staro i vec noseno . Nije valjda i Lakost digao ruke? Energija mu je na nivou lenjivca koji mora da sidje sa drveta ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 13 Share Posted January 13 Nik ispao u prvom kolu hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 13 Share Posted January 13 Tužna priča je taj Kirjos, iako se on verovatno iz tvrdoglavosti neće složiti, on je svoj talenat bacio. Da je imao imalo radne etike, a na osnovu toga kakav je osećaj za lopticu imao od početka karijere, bar bi neko vreme bio broj 1. Ovako ostaje ŠBBKBB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 13 Share Posted January 13 Djokovic sprzio i ovog klinca energijom. Dobio grceve posle 2 seta. Krajem drugog seta su mu pali osnovni udarci za 20 km/h u proseku i onda nastavili da padaju do kraja. Mislim, ovaj mali i dalje nije nista posebno ali je interesantan, hrabro je igrao i ima solidan osecaj za lopticu. Ali neverovatno je da ova verzija Djokovica je i dalje spremnija od igraca u 19 godina. To je nedopustivo, ne znam sta treneri rade sa tim klincima, kad je fizicka sprema ubedljivo najvazniji segment igre danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted January 13 Share Posted January 13 Djoković je raritet. On je fizički besprekorno spreman jer je perfekcionista i mnogo ulaže u svoje tijelo. A ako ćemo iskreno ni Novak nije bio fizički toliko spreman s 19 godina niti je to realno. Jeste da je Amer mladji 18 godina, ali on vjerovatno nikad nije igrao mečeve protiv ovakvog protivnika, i s ovakvim intenzitetom. To ne čudi uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 13 Share Posted January 13 Jel se samo meni čini, ili Naomi stvarno izgleda fizički mnogo spremnije nego ranije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) 30 minutes ago, Dzo23 said: Djoković je raritet. On je fizički besprekorno spreman jer je perfekcionista i mnogo ulaže u svoje tijelo. A ako ćemo iskreno ni Novak nije bio fizički toliko spreman s 19 godina niti je to realno. Jeste da je Amer mladji 18 godina, ali on vjerovatno nikad nije igrao mečeve protiv ovakvog protivnika, i s ovakvim intenzitetom. To ne čudi uopšte. Nije bio spreman, ali je bio mnogo spremniji nego sto je ovaj sad. Kao i mnogi drugi klinci. Tu je samo Alkaraz i od skoro Siner, ostali mnogo kaskaju u tom segmentu, cak i oni koji se popeli prilicno brzo u top 10, recimo Rune. Nadal je sa 19 bio zver. I jeste i on jedinstven, ali ako pogledamo celu tu generaciju Spanaca, malo pre i malo posle - Ferero, Kosta, Moja, Ferer, Almagro, pa cak i Verdasko, svi su do 22-23 godine bili vrhunski spremni. Ovi sad klinci imaju i know how i bolje resurse jer je proslo 15-20 godina, a oni to ne koriste. Edited January 13 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 13 Share Posted January 13 50 minutes ago, L' Imperatore said: Jel se samo meni čini, ili Naomi stvarno izgleda fizički mnogo spremnije nego ranije? Apsolutno. Štata što ima težak žreb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted January 13 Share Posted January 13 Kad je poslednji put Djokovic ima 23 asova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) U muskom delu zreba nije bilo vecih iznenadjenja, osim predaje Dimitrova. Ispali su i Gofan i Kirjos, al to i nije ne znam kakvo iznenadjenje. Siner je igrao dva tajbrejka sa Zarijem, sto nije neocekivano, u prvom setu spasavao brejk lopte, u drugom tajbrejku je ispustio dve set lopte na svoj servis (ali je Zari potom izgubio svoj servis za 6-6), u trecem je bilo lagano. Nije bas bilo rutinski u prva dva seta, ali pobeda nije dolazila u pitanje. Alkaraz je laganije pobedio Sevcenka. Kod zena Olga prosla lagano, nema velikih iznenadjenja malih je verovatno bilo, ali slabo pratim da bih znao samo preko skrola. Edited January 13 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 09:41 AM Share Posted Tuesday at 09:41 AM Kasidit Samrej, 418. na listi koji ima 23 godine, uterao je Medvedeva u peti set, ali je ovaj ipak pobedio na kraju. Monfis izbacio Perikarda u pet setova takodje. Selton neocekivano lako resio Nakasimu u americkom derbiju sa 3-0. Sonego izbacio Vavrinku, Beretini Norija, Kecman Lajovica u pet setova, Rune Zanga u pet setova, Kacanov Manarina, Museti Arnaldija i Garin Corica. Bas bas puno zanimljivih meceva danas, za mene potpuno neocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted Tuesday at 10:04 AM Share Posted Tuesday at 10:04 AM Koliko amera u zrebu 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted Tuesday at 11:21 AM Share Posted Tuesday at 11:21 AM Fonseca ozbiljan talenat, očekujem da se za godinu-dvije bori za GS titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 12:18 PM Share Posted Tuesday at 12:18 PM Fonseka stvarno real deal. Ali muceni Rubljov, koliko je on labilan mentalno, prosto neverovatno, on je izgledao kao neiskusniji igrac u ovom mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted Tuesday at 12:20 PM Share Posted Tuesday at 12:20 PM Bogami, kako je decko odigrao treci set (samo sam to video), bilo je wow 😮 Meni fizicki mnogo lici na Federera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 12:45 PM Share Posted Tuesday at 12:45 PM Od kad su mečevi uveče, do kad ujutru? Da planiram da odgledam nešto, baš volim vajb Australian opena ali jebiga noću je pa slabo pratim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Tuesday at 01:12 PM Share Posted Tuesday at 01:12 PM Od 01:00 nocu do nekih 12-13h popodne, zavisi koliko traje taj poslednji mec vecernje sesije, ali otprilike tako. Mladi Fonseka izbacio Rubljeva, ali kada ovaj ispadne u ranoj fazi slema vise nije nikakvo iznenadjenje. Meda izgubio 2 seta od izvesnog Samreja, 418og na svetu. Fricko samleo Bruksbisu i sada protiv Garina, jos jedan mec gde ne bi smeo da izgubi set. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Tuesday at 01:23 PM Share Posted Tuesday at 01:23 PM 1 hour ago, Barker said: Meni fizicki mnogo lici na Federera. Jedna forumašica uleće za 3,2,1... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts