Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

5 minutes ago, Drug Crni said:

Jedno pitanje,a nije trolovanje: jel ovaj Lebronov sin,Broni,prevara tipa Filip Čović..NBA nepotizam ili šta?

Hm...

Jeste nepotizam ali dečko je još mlad i ima neke šanse da izbegne da ga pamte kao nba Filipa. Trebaće mu malo sreće i dosta rada.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

Just now, Miki28 Teoljub said:

@bodo jel se gleda vcrs tj rano ujutru?

A ne bih to propustio nema šanse. Očekujem dobar meč. Vama se AD povampirio a nama Tyus donio bolji protok lopte. Jedino da KD ne glumi pleja jer je imao 7 turnovera sa Clippersima. Doduše nisu sve bile posljedice driblinga ali opet. Neka bolji pobedi. 

2 minutes ago, bodo said:

A ne bih to propustio nema šanse. Očekujem dobar meč. Vama se AD povampirio a nama Tyus donio bolji protok lopte. Jedino da KD ne glumi pleja jer je imao 7 turnovera sa Clippersima. Doduše nisu sve bile posljedice driblinga ali opet. Neka bolji pobedi. 

Dzaba se on povampiri kad ce egomanijak da uzme loptu i glumi glavnog baju. Nema hljeba dok je tu familija

LeCoach, LeGM, LePodcaster, LeFather

• Ha-ha 5
  • Tuzno 1

Ulazi Russ, dobija ovacije

- prvi napad, baca los pas Jokicu unazad i otvara kontru i poene rivalu

- Promasuje 2 bacanja

- Sam na skoku potpuno, ne moze da iskontrolise, samara loptu bez potrebe u skoku i ona odlazi u aut, OKC dobija loptu i odmah daje trojku ;D

Samo u uvodnih par sekvenci. Uzivanje ga je gledati u dresu Nuggetsa.

Vcrs ce da prsti sa Finixom, nmg iscekati. 

• Like 1
  • Love 1

Evo da se i ja zapljunem na svetom topiku.

Naravno da ću da počnem sa hejtom.

Džamal Marej bi mi koliko jutros bio na trejd listi, a onaj ko mu je produžio ugovor na birou.

Atletska degradacija pojačana nebrigom o sopstvenom telu je dovela do toga da više nikog ne može da prođe čak ni uz pomoć Jokića, kad na to dodamo šutersku nekonstantnost i bol u kurcu koji sve više prelazi u drskost jasno je da je on trenutno najveći problem nagetsa. Toliki da bi svaki pošten navijač radije gledao bravure Westbrukove nego ovu olupinu.

Pitanje za znalce, kad će moći trejd i ima li šta slično Levinu Zaku što bi moglo da se dobije za njega iz ovih ne tako mnogo tankerskih ekipa?

• Like 1

16 minutes ago, Milos 3.14 said:

Džamal Marej bi mi koliko jutros bio na trejd listi, a onaj ko mu je produžio ugovor na birou.

Atletska degradacija pojačana nebrigom o sopstvenom telu je dovela do toga da više nikog ne može da prođe čak ni uz pomoć Jokića, kad na to dodamo šutersku nekonstantnost i bol u kurcu koji sve više prelazi u drskost jasno je da je on trenutno najveći problem nagetsa. Toliki da bi svaki pošten navijač radije gledao bravure Westbrukove nego ovu olupinu.

Pitanje za znalce, kad će moći trejd i ima li šta slično Levinu Zaku što bi moglo da se dobije za njega iz ovih ne tako mnogo tankerskih ekipa?

Ma koliko ja gotivio Lavinu i njegovu lepršavost, on mi je sve suprotno od šampionskog igrača.

• Like 1

2 hours ago, Milos 3.14 said:

Ko će da preuzme toliku platetinu, niko nije lud da Mareju da toliko, osim Nagetsa.

Edited by mister-no

Očigledno je nezadovoljstvo Melouna, jasno je da protiv njegove volje nisu htjeli platiti prvo Brusa a sad ni KCP-a. Još prošle godine je non stop ponavljao kako nemaju klupu, ali uzalud. Mislim da će ti odnosi unutar kluba kulminirati tokom sezone, ne izgleda ovo dobro. Prvi put i na Jokiću da vidim gestikulacije, odmahivanje glavom u fazonu šta ovaj radi, pogotovo na ponašanje Portera. 

Vestbruk sa svim svojim manama, promaši šut i ona puni sprint u odbranu i zalijepi rampu. Nije problem Vestbruk, za poziciju Redži Džeksona on je i više nego odličan. Problem su potezi uprave, a iako sam za to da se svaki igrač sačeka, mislim da je očigledno da su Marej i Porter veliki problemi. 

Mladi su igrači, prva je utakmica, gledam sve druge klubove, lete po terenu, makar eto početak sezone pa da se pokažu, a ova dvojica očajan mentalitet. Ne postoji plej of Marej i drugi Marej. Ako si taj igrač onda moraš doprinositi čitave sezone. A Porter je tek priča za sebe. Ove gestikulacije Jokića se odnose na to da on nije potrčao sinoć. U odbrani šeta, ne zna u kojoj je dimenziji. Tek kad Jokić izađe je to baš jezivo izgledalo što se svih tiče. Ovaj Braun je ok za ulogu Brusa Brauna ali nije za startera. Sve u svemu šteta zbog idiotske uprave, uništili su tim koji je mogao vladati godinama. Na kraju krajeva i njima bi se to isplatilo, ovako baš teška priča. 

Od ostalog izdvojio bih da Klej izgleda odlično fizički. Baš djeluje spreman i sinoć je i u odbrani bio više nego dobar. Već se vidi njegova uloga, da u Dalasu će imati mnogo otvorenih šuteva i neće morati juriti non stop. Drago mi je zbog njega, čini mi se da nije mogao bolje izabrati. 

Što se GS-a tiče, ja ne znam na koju foru neko očekuje od onog Podzijemskog bilo šta više od recimo Karuza. Apsolutno mi nema perspektivu da se razvije u nekog vrhunskog igrača kako oni navodno očekuju i polažu nade. 

• Like 3

browna nisu mogli nikako da plate, bez obzira ko je tu sta zeleo i uradio. pope je vec druga prica, ali smo vec sve rekli na tu temu, nema potrebe da se ponavljamo.

i meni je palo na pamet ovih dana da je ovo mozda i poslednja sezona malonea na klupi.

• Like 2

24 minutes ago, jabadabaadu said:

Očigledno je nezadovoljstvo Melouna, jasno je da protiv njegove volje nisu htjeli platiti prvo Brusa a sad ni KCP-a. Još prošle godine je non stop ponavljao kako nemaju klupu, ali uzalud. Mislim da će ti odnosi unutar kluba kulminirati tokom sezone, ne izgleda ovo dobro. Prvi put i na Jokiću da vidim gestikulacije, odmahivanje glavom u fazonu šta ovaj radi, pogotovo na ponašanje Portera. 

Vestbruk sa svim svojim manama, promaši šut i ona puni sprint u odbranu i zalijepi rampu. Nije problem Vestbruk, za poziciju Redži Džeksona on je i više nego odličan. Problem su potezi uprave, a iako sam za to da se svaki igrač sačeka, mislim da je očigledno da su Marej i Porter veliki problemi. 

Mladi su igrači, prva je utakmica, gledam sve druge klubove, lete po terenu, makar eto početak sezone pa da se pokažu, a ova dvojica očajan mentalitet. Ne postoji plej of Marej i drugi Marej. Ako si taj igrač onda moraš doprinositi čitave sezone. A Porter je tek priča za sebe. Ove gestikulacije Jokića se odnose na to da on nije potrčao sinoć. U odbrani šeta, ne zna u kojoj je dimenziji. Tek kad Jokić izađe je to baš jezivo izgledalo što se svih tiče. Ovaj Braun je ok za ulogu Brusa Brauna ali nije za startera. Sve u svemu šteta zbog idiotske uprave, uništili su tim koji je mogao vladati godinama. Na kraju krajeva i njima bi se to isplatilo, ovako baš teška priča. 

Od ostalog izdvojio bih da Klej izgleda odlično fizički. Baš djeluje spreman i sinoć je i u odbrani bio više nego dobar. Već se vidi njegova uloga, da u Dalasu će imati mnogo otvorenih šuteva i neće morati juriti non stop. Drago mi je zbog njega, čini mi se da nije mogao bolje izabrati. 

Što se GS-a tiče, ja ne znam na koju foru neko očekuje od onog Podzijemskog bilo šta više od recimo Karuza. Apsolutno mi nema perspektivu da se razvije u nekog vrhunskog igrača kako oni navodno očekuju i polažu nade. 

U načelu sve se slažem, samo da dodam da je Nagetsima i prošle godine nedostajalo nešto pored KCP, recimo Klej. Tako se ispostavilo, i da nisu ispali od Minesote, ispali bi kasnije od Dalasa ili Bostona sasvim sigurno. Sad već za nešto više nije dilema Klej ili Vestbruk , nego i Klej i Vestbruk je malo sa ovim sve izvesnijim i češćim raspadom Mareja.

Ne bih ja tvrdio da bi ih ni Boston i to bez Porzingisa a pogotovo Dalas pobijedio prošle sezone. Mada to je sve šta bi bilo kad bi bilo, niko to ne može znati. Ono što je činjenica da im je falilo prošle godine je prije svega veći doprinos Mareja i Portera u regularnoj sezoni. Na ujednačenom zapadu su poslednjih mjesec dana regularne sezone morali juriti prvo mjesto, koje su na kraju i izgubili u onoj utakmici sa San Antoniom. Potrošeni su ušli u plej of, a tu im je igrački falio samo igrač na klupi koji zna spustiti loptu u dribling, odigrati odbranu kao i bilo kakav centar koji može ukupno odigrati 6-8 minuta a da ne bude toliki minus u igri. Pogotovo u šampionsku ekipu koja je i prvi favorit za prsten nije nauka dovesti igrače uloge. Ali treba biti sposoban za to.

Za Denver i način na koji Nikola igra u napadu osim Gordona je neophodno da svi budu šuteri. On je unikatan između ostalog što je uprošteno svako udvajanje na njemu otvoren šut, a 1 na 1 rešava bez problema protiv bilo koga. Loš šut ih je koštao protiv Minesote, a sinoć je to bilo baš loše. Ja mislim da je apsolutno svaki napad bio udvojen, a onda se ostavlja šut Braunu uglavnom. Tek sa ovakvom igrom Mareja i Portera.

I ja mislim ovako kako je da je vrlo moguće čak i da ne dočeka kraj sezone Meloun, iaoko je on tu najmanje kriv. Ja bih najviše volio da vidim promjene u menadžmentu.

• Like 3

mi verovatno nikada necemo znati koliko je ovo sve do bootha a koliko do kroenkea. cak i da zaboravimo kcp-ja, mogli su dovesti bar neke od ovih solidnih igraca za minimalac kojih je bilo bas puno ovog leta. nije moguce da nisu mogli ni jednog solidnog igraca dovesti za rotaciju. evo mcdermott nije imao klub do pre par nedelja i ode covek u sacramento. nije moguce da bar za regularnu sezonu ne bi dobro dosao iako realno gledano nije neki bogzna kakav igrac. taman bi bio za nekog 8-9-10 u rotaciji. takodje dorrell wright ili prince ili beasley ili monte morris, bilo ko umesto westbrooka, koga je navodno jokic zeleo u timu :ajme:

najverovatnije je da nisu ni pokusavali dovesti igrace i da su zadovoljni sa postojecim sastavom i veruju u ove klince. takodje, onaj ugovor saricu sto nije minimalac je isto bravura uprave.

• Like 4