Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja svaku seriju prognozirao 4-1. dobro ide za sada.

lepo se otvara oklahomi i minnesoti da u finalu zapada rese sampiona. mnogo mi zao clevelanda ako je istina da su im ovi povredjeni igraci ozbiljnije povredjeni jer onda nekako cela sezona pada u vodu i dzabe sve.

boston jos ne bih otpisivao i ne bi me cudilo da bude 2-2 posle gostovanja. poslednjih sezona su bili brutalni u gostima u playoffu. no, nekako nije sve kako treba kod njih ove sezone, nesto tu ne stima kao prosle sezone. mozda i tri godine neprestanog igranja cini svoje. mazzulla je takodje mogao ovo nekako bolje da ishendluje na kraju utakmice. nije to samo do tatuma iako je previse high on his own suply kada pokusava sa ovim imbecilnim hero sutevima u poslednjih minutima. morao bi vec skontati da on nije kobe i da batali to. od dolaska porzingisa gotovo nista nisu dobili od njega u playoffu. bila ona prva utakmica protiv dallasa u finalu i to je to otprilike. verujem da on i/ili holiday lete posle ovog playoffa bez obzira na ishod sezone.

Posted

Boston mora i te kako rekonfigurisati tim preko leta, biće oko 23 miliona preko projektovanog 2nd apron-a. Moraće da trejduju igrače ili za pikove ili za mnogo jeftinije, nešto tipa Porzingis za Klakstona.

Posted
14 minutes ago, Stiletto said:

Boston mora i te kako rekonfigurisati tim preko leta, biće oko 23 miliona preko projektovanog 2nd apron-a. Moraće da trejduju igrače ili za pikove ili za mnogo jeftinije, nešto tipa Porzingis za Klakstona.

najvise zavisi od novog vlasnika.

ako se ne varam, oni ako puste hausera 10m ugovor od sledece sezone i holidayev ugovor od 32m zamene za neki od oko 20m, sledece sezone ce zbog toga ustedeti oko 219m dollara poreza. mislim da ako ne bude titule da ce biti promena. samo ne znam ko bi bio zainteresovan za ugovor holidaya...

Posted
54 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Problem je i sto se taj termin koristi bas olako. Ima bas dosta star igraca u ligi, ali superstar bi trebalo da bude neko ko je taj nivo iznad, ko zaista menja i ekipu a i samu ligu usput. Znaci to uglavnom moze biti 4,5 igraca u jednom trenutku i to je to. Sad recimo Jokic, Luka, Shai, Steph verovatno jos uvek, mozda Ante... Edwards kuca na vrata... Jeste mozda broj skilovanih kosarkasa sa ofens repertoarom veci nego ranije, ali i dalje masa njih ne prebacuje u taj god-tier. 

Ja imam nekoliko kriterijuma, a jedan je da je igrač dogurao bar do finala plejofa. Tu mi je recimo Karl Malone i Juing i Iverson ispred Dominika Vilkinsa ili tako nekoga... Titula je suviše ekskluzivna i premalo je godina za 400 igrača,

Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Sve je otišlo dođavola kad su počeli svakom igraču koji ubacuje 23+ da daju 90+ ocenu u 2K

Mala digresija i zapazanje ovo je tacno. Ovaj novi svet je hiperinflacija svega, samo da brojke budu vece - novac, poeni, asistencije, rejtinzi u 2K... totalno nerealni

Secam se NBA LIVE 2005, najbolji igrac ima 90 i nesto, prosecni oko 50-60, 70 su vec jaci igraci, 80+ ol star klase...

Svi se utrkuju za neke followere, subscribere, preglede, samo da zvuci sto vise, a deluje da brojke i duse nikad nisu bile praznije

• Like 7
Posted
5 hours ago, Урош19 said:

Ne smeš kritikovati suđenje, odmah će ti 5 ljudi napisati kako kriviš sudije za poraz.

Treba samo tako izaći u Denveru. Imaju 3 igrača kija se neće stisnut kao p...e

Posted
16 hours ago, 40Wins said:

Mislim da je dosta fanova na soc mrezama poletelo nakon jedva izvucene G1, i dalje verujem da ce biti 4:2 za Oklahomu nazalost. 

Pa Oklahomi se predviđalo 12:0 (ako ne nalete na Lakerse). Ja popušio priču i igrao da Lakersi mogu van iz R1.

Posted
36 minutes ago, Bugl Khan said:

Pa Oklahomi se predviđalo 12:0 (ako ne nalete na Lakerse). Ja popušio priču i igrao da Lakersi mogu van iz R1.

Neiskusno😀 

Eno ga Luka gleda juce Aba 2 ligu, onaj drugi prati podcast supruge a "trener" vrvt otisao da se doskoluje

Posted
13 hours ago, suptil said:

Njujork - Denver veliko finale :lol_2:

Bilo bi epsko, ali mrka kapa

8 hours ago, Don Dusko said:

Mozda jeste besmisleno da zapnu ali brate nije da su ih razbili vec su ih ponizili...

Denver samo u šampionskoj godini nije imao ovakve utakmice inače tradicionalno imaju bar 1-2 u seriji gde su teški raspad.

7 hours ago, DameTime said:

Knicksi dva puta okreću šampiona na njegovom terenu, sa rotacijom od 7-8 igrača i odnose kući dva brejka, ali Denver nije hteo da zapinje. Kako se čudno piše da su nadigrani.

Naravno, ovo ne znači da OKC dobija seriju, ima još mnogo da se igra.

Denver igra sa 5,5 igrača , naravno da su ušli u utakmicu sa željom da dobiju, ali su isto tako već polovinom prve četvrtine digli ruke od utakmice, nije sportski , nije šampionski ali sa njihove strane razumljivo 

3 hours ago, Stiletto said:

Već su najavili da će biti velikih promena u Bostonu 

• Like 1
Posted

Ako Bostanezi budu želeli da budu ispod 2nd aprona onda će sigurno šutnuti mnogo pre Porzingisa, nego Holideja. Kristaps je bivši igrač kojeg svake godine seku povrede, a i ovaj plej of mu nije briljantan, na kraju krajeva su uzeli i titulu tako što je igrao samo par gejmova.

I da, Klekston ima 25m po godini, nije jeftin igrač koji će rasteretiti Bostonov salary cap. To bi mnogo pre mogao biti recimo Nik Ričards sa 5m, ako Sansi krenu da rasturaju tim.

Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Neiskusno😀 

Eno ga Luka gleda juce Aba 2 ligu, onaj drugi prati podcast supruge a "trener" vrvt otisao da se doskoluje

Reaves je oženjen?