Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Preteško je ovo za gledanje, ovoliko glupe košarke je previše.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dunn igra baš dobru odbranu, šteta što je igrač manje u napadu. Moraće Jokić agresivnije u nastavku. Kavajo prži.
mr clutch Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kawhi ubacio u Jordan mode. Harden zivnuo u drugoj cetvrtini i to je bilo dovoljno za preokret Clippsa.
Bojdo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Dunn igra baš dobru odbranu, šteta što je igrač manje u napadu. Moraće Jokić agresivnije u nastavku. Kavajo prži. Da, ali je problem sto se skupi na njemu dva-tri igrača. Jedino da siluje teške šuteve.
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Powell ima IQ broja patika. Slicno kao Marej
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Realno, obostrano slaba košarka. OKC će da ih počisti kod god da prođe... 4
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kazu ovi navijaci Nagetsa sa Arene "za sada vrlo skromnu seriju igra Bogdanovic" Covek ne da ne igra skromnu seriju nego je igrac manje vec drugi mec, kao i Pauel
aleksandar2806 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Realno, obostrano slaba košarka. OKC će da ih počisti kod god da prođe... Prava playof kosarka puno guranja udaranja kao americki fudbal
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jeste, ali previše gluposti i loših poteza za ovaj nivo košarke. 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ušso Reggie Miller u Russa 😁 Što se tiče serije, vrhunska napetost. Mnogo rada za svaki koš. Svi na maksimumu. Nije ovo lako igrati. 7
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Harden je stvarno sramno nonšalantan. Ubi momenat svojoj ekipi. 1
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kakva glupost Hardena sad na +3 i trojka Portera za egal, neverovatno koje brainfartove dozivljavaju Klipersi vec drugi mec I ovaj put bez ozbiljnijeg ucinka Zupca u napadu, morace Lenard da pokaze muda do kraja Ponovo bez defanzivnog skoka, samo se ugase u nekom momentu Edited 3 hours ago by Zli Gli
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta ucini Gordon gospode. Ovo je utakmica gde das loptu Kavaju i ostanes u korneru da skrolujes tiktok dok on resava mec. 1 4
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Količina gluposti kod Grumenja je zadivljujuća. Jokić takođe igra loš meč.
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema Hardena nigde ali evo pojavio se Pauel ovom trojkom preko Jokica Sad do kraja Lenard svaki napad pa sta bude
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva flopcina Konjusara, gde je ovde tehnicka sudija.. 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Losa utakmica Jokica ali MPJ i Vestbruk i lopte koje gube...
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čestitke zli gli i delgado. Bićr ovo sve jače na topiku 😄 1 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Potrudio se bradati Nedović da ovo pokloni Denveru ali ne da Kawhi. Kakva kiborg partija, kao iz Raptors dana. 2
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Usrali Gordon, MPJ i debeli. Biće Denver u 6 Edited 3 hours ago by Урош19 1
Zli Gli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fala bratu Jokari za ove minijature na kraju i Klipersima sto su utisali Edina i Koleta Kavaj se malo iskupio za sramotan prvi mec, mogli bi sad on i Harden da vezu dva meca gde ce se pojaviti obojica 1
Recommended Posts